⭐⭐⭐⭐⭐⭐️⭐️
⭐⭐⭐⭐⭐
En helt igennem fantastisk oplevelse hos VW Service Faaborg!
Jeg har netop købt min nye Passat hos VW Service Faaborg, og hele forløbet har fra start til slut været en virkelig god oplevelse.
En særlig stor ros skal gå til Martin, som har været utrolig professionel, tålmodig, venlig og hjælpsom gennem hele processen. Jeg har haft en del spørgsmål undervejs, men Martin har hver eneste gang taget sig tid til at hjælpe, forklare tingene ordentligt og sørge for, at jeg følte mig tryg ved handlen.
Der har på intet tidspunkt været en følelse af pres eller hastværk. Tværtimod har jeg mødt en sælger, der er nede på jorden, imødekommende, humoristisk og oprigtigt interesseret i, at kunden får den rigtige bil og en god oplevelse med hjem.
Jeg kom hele vejen fra København til Faaborg for at købe bilen, og det var uden tvivl hele turen værd.
Så til andre københavnere, der går og overvejer at købe en god bil: Lad jer ikke skræmme af turen til Fyn. VW Service Faaborg er absolut et besøg værd.
Jeg ville personligt gerne tage turen fra København igen for at handle bil hos dem.
Da jeg hentede bilen, stod den klar som aftalt, og hele handlen blev afsluttet professionelt og problemfrit.
Kæmpe anbefaling herfra, og en særlig stor tak til Martin for hans tålmodighed, hjælpsomhed og fantastiske service gennem hele forløbet. Det er sådan en bilhandel skal være! 👏🚗
Stort bifald til jer!🫵🏻👏🏻🙌🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️