Wearefit Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

The worst in my life

My experience unfortunately was the worst in my life. I bought 3 tights (for birthdays presents) to be delivered in Nov 2025 and It was delivered at wrong city, returned to store because I couldn’t pick it up and even after many requests to receive my money, credit or product, just after complaining here, I received a credit to use at store and I received new order on april 2026.

April 19, 2026

Reply from Wearefit

Hei! Her er det viktig å få frem hele hendelsesforløpet, da din fremstilling ikke gir et helt riktig bilde av saken.

Årsaken til at denne leveransen tok tid, var at du oppga feil leveringsadresse ved bestilling. Pakken ble derfor sendt til feil by, og kom i retur til oss. Da den første pakken dessverre forsvant i postgangen etter din adressefeil, valgte vi å strekke oss ekstra langt: Vi valgte å stole på deg og sendte ut helt nye produkter på vår regning, slik at du ikke skulle tape penger på feilen som ble gjort i bestillingen.

Vi i det nye We Are Fit har som mål å rydde opp i alt av gammelt rot, men vi er også avhengige av at informasjonen vi får fra kundene våre er korrekt for at logistikken skal fungere. Vi har strukket oss så langt vi kan for å rette opp i din personlige tastefeil, og håper du tross alt blir fornøyd med de nye tightsene du nå har mottatt.

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Taking so long to get order

Taking so long to get order, still have not got, hopefully it will arrive. Bad customer service.

December 11, 2021

Reply from Wearefit

Takk for at du har tatt deg tid til å dele din erfaring. Jeg er den nye eieren av We Are Fit, og jeg har lest nøye gjennom tilbakemeldingen din. Jeg vil på det sterkeste beklage den utrolig skuffende og frustrerende opplevelsen du hadde med de tidligere eierne. Slik skal ingen kunder behandles.

For å oppklare situasjonen: Mitt selskap, Lepidus AS, kjøpte We Are Fit i desember 2024 og opererer under helt ny ledelse. Vi er et fullstendig separat selskap og har ingen tilknytning til den forrige driften (Bodyshapes AS, Fitbrands AS) som var ansvarlig da din ordre ble plassert.

Vårt fremste mål nå er å gjenoppbygge We Are Fit til å bli en merkevare du kan stole på, med kundeservice som er like god som produktene våre.

Jeg forstår at en beklagelse ikke endrer det som har skjedd, men jeg vil gjerne få en mulighet til å rette opp inntrykket ditt av oss. Om du sender en e-post til info@wearefit.no og refererer til denne anmeldelsen, vil jeg personlig sørge for at vi finner en god løsning for deg.

Rated 1 out of 5 stars

I would rather exercise in jeans than buy from this store again.

Choosing to buy from this site has to be one of my worst online shopping experiences ever. Did not get my order, took WEEKS to get a reply from customer service, which contacted me under 30 minutes after I left a bad rewiew on their fb page. Promised to send a new order and If I got both I would just send the other back in return. Still haven't recieved a single thing. Tried to contact them again and they have not answered. Now it's almost been 2 months. Would strongly recommend NOT to buy from this site. Go shop from a site that actually gives a damn about their customers.

July 11, 2020

Advertisement

Horrible customer service

It is impossible to get in contact with their customer support. If you are lucky enough to get an answer, they do not keep their promises. I had to use two months to get my money back for a return.
The products are ok, so if you want them, order from one of their resellers, bacuse this site is crap.

They got many bad reviews on their facebook site, so now they have removed all the reviews and you cannot leave one.

May 3, 2017

Reply from Wearefit

Show reviews in all languages. (441 reviews)

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look