Frankmenetti

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Fortjener ikke en eneste stjerne

Fortjener ikke en eneste stjerne. Ikke handle her. Dette er ren svindel med klær som bestilles fra Ali Express og som ikke er verdt mange kronene. Feil størrelser på alle plaggene jeg bestilte. Dette er svindel!!!

Do not buy anything from this store!!! It’s a scam and they are refusing to refund your money!

August 10, 2022
Advertisement

Useriøs aktør

Som flere skriver får man feil størrelse og jakkene er av svært dårlig kvalitet. De slutter å svare på henvendelser og er ikke villige til å dekke returkostnader selv om feilen ligger hos dem

August 29, 2022

Håpløst

Håpløst. Fei størrelse og dårlig retur som ikke dekkes. Sliter med å få kontakt med butikken også da de bare svarer på e-post når det passer. Mange uker siden jeg sendte e-post, har purret også og ikke fått svar. På siden demmes er det også bilde av trustpilot der det er 5 stjerner, noe som ikke stemmer i det hele tatt.

August 7, 2022

Bestilte størrelse L, fikk XXL, men som i realiteten va XXS

Bestilte størrelse L, men da jeg fikk den viste det seg å være størrelse XXL.
Når jeg tok den på meg så var størrelsen maks XXS. Jeg fikk den ikke på meg skikkelig og den kom såvidt over skuldrene.
Jeg sendte deretter mail om dette med bilde av jakken til Frank Menetti og fikk til svar at siden det var asiatiske jakker så sendes ofte jakkene i noe større størrelse for å imøtekomme europeiske krav.
I dette tilfellet så gikk de ned ett par størrelser istendefor å gå opp, så nå har jeg en ubrukelige jakke som min datter på 16 ikke engang kommer oppi.

August 2, 2022
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Billige Kina klær i feil størrelse

Billige Kina klær i feil størrelse. Absolutt ikke verdt prisen. Bestilte Large og fikk XXL, som fortsatt er for liten. Prøvde å ta kontakt med kundeservice. Men de eksisterer ikke.

Hvis du fortsatt vil kjøpe de klærne er de å få kjøpt på Ali Express.

July 10, 2022

Ræva på retur.

Ræva på retur.
Helt på jordet med størrelser.. fikk 2xl jakke som føles som medium.
Får aldri pengene i retur. Er du utrolig heldig så kanskje du får kupong å bruke på noe annet dritt.

De svarer ikke på mail

July 4, 2022

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look