Kajakhotellet Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg giver helt klart 5 stjerner til SUP introkursus på Amager Strandpark. Jeg har fået super fin service af Peter ved bestillingen. Min datter og jeg havde den fedeste oplevelse med Nina som ins... See more

Rated 5 out of 5 stars

Gennemførte webordre på tørdragt- Lørdag middag kl. 11.50 Kl. 12.05 - lå der en mail med tracking info - ordren var pakket og sendt Har idag tirsdag modtaget pakken med postnord til forventet... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi var en gruppe på 18 pers. som havde bestilt 1 times kajakpolo, samt 2 mega SUP i 1 time. Til kajakpolo var instruktørerne ikke klar med udstyr mm. før der var gået små 10 min af vores tid.... See more

Company details

1. Sailing Store
  2. Cafe
  3. Class
  4. Event Management Company
  5. Outdoor Sports Store
  6. Water Sports Equipment Rental Service

Written by the company

Kajakhotellet blev grundlagt i 2005 af de passionerede kajakentusiaster Anders Nielsen og Peter Bondesen. Det hele begyndte med en fælles kærlighed til kajakroning og ønsket om at skabe et unikt sted, hvor både nybegyndere og erfarne roere kunne dele oplevelser, og skabe et fællesskab med havkajakken som omdrejningspunkt. Siden da har vores “lille” kajaksted udviklet sig sammen med kunder og ikke mindst vores medlemmer, og er vokset til så meget mere! I dag er Kajakhotellet Danmarks vel nok største vandsportscenter med havkajak, surfski, stand up paddleboard (SUP) og kitesurfing. Komplet med kurser, klub, butik, café, yoga, sauna, stort udvalg af udstyr, god service, lækker kaffe, events og opbevaring af kajakker og SUP på vores 2 lokationer i Amager Strandpark og Kalvebod Bølge. Vi udbyder et hav af kajak- og SUP kurser, lige fra et 2 timers introduktionskursus til kajak eller SUP til 2 dages kajakbegynderkursus, rullekursus & instruktørkursus. Vi afholder løbende kajakkurser på Kalvebod Bølge og naturligvis på Amager Strand, hvor der både er kurser i hverdage og weekender. Vores kajakklub har ingen venteliste og har fordelagtige priser som inkluderer lån af kajak, pagaj og sikkerhedsudstyr samt fri adgang til yoga hold og sauna på den bedste beliggenhed i København, nemlig Amager Strand. Du får også ugentlige ro-med ture og gratis teknik-træning med i vores KajakPilot medlemskab. Oveni får du fri benyttelse af SUP i butikkens åbningstider. Vores kajakbutik på Amager Strand er den største i København med alt det kajakudstyr du skal bruge; bl.a. pagajer, tørdragter, kajakker, våddragter, luffer, støvler, spraydeck, redningsveste osv. Se udvalget i vores webshop og finder du ikke lige det du mangler, så kig forbi i butikken. Du kan også prøve din kajak i vandet inden du køber, så du finder den der lige passer dig. Vi har 3 landgangsbroer, hvor du kan sætte kajakken i vandet og ro en tur. Vi har altid masser af kajakker på lager og helt sikkert også en til dig. Kom forbi vores café og nyd en kop lækker kaffe fra Kontra Kaffe sammen med en is på vores udendørs terrasse eller i vores hyggelige lokaler indenfor. Vi serverer også vin, øl, sodavand, vand og bobler, så der er noget for alle. Hver fredag hele sommeren (juni, juli og august) afholder vi Social Friday og Fredagsbar. Vi tænder op i grillen, shaker cocktails, og sætter fadølsanlægget op. Du tager selv mad og service med, og køber drikkevarerne i vores café. Er det godt vejr, sidder vi på tagterrassen, og i tilfælde af dårligt vejr har vi mulighed for at sætte os ind i caféen. Alle velkommen til en hyggelig aften på stranden. Vi ses på vandet!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Den fedeste oplevelse

Min datter og jeg havde den fedeste oplevelse med Nina som instruktør.
Vi var 8, alle nybegyndere, på holdet og fik grundig instruktion i forskellige teknikker og masser af tid på vandet, hvor Nina hele tiden havde øje på os alle og var der med det samme, når der var brug for hjælp.
Stor tak til Nina og Kajakhotellet for en skøn oplevelse 🏄‍♀️
Hilsen Lisbeth

July 10, 2026

Elsker kajakhotellet

Elsker kajakhotellet. Sødt og hjælpsomt personale, gode kurser, skønt bare at kunne cykle ud og samle en kajak op og sejle en tur og hænge ud på kajen med en klubkaffe bagefter. Tak for det og jer!♥️

August 27, 2025

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Ingen smil eller lyst til at lave en ordentlig introduktion for nye kunder.

August 9, 2025
Kajakhotellet logo

Reply from Kajakhotellet

Hej MAria,

Jeg er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse og er nysgerrig på om du har lyst til at uddybe det lidt? Vi har mange forskellige aktiviteter og i sæsonen er vi mange ansatte.
Du er velkommen til at kontakte mig på asn@kajakhotellet.dk
Vh. Anders Nielsen

Du kan stole på dem

Købte en havkajak og der er fantastisk service. Vi vil gerne fremhæve Fahim der havde styr på alle detaljer og gjorde handlen til en sand fornøjelse.
Et godt og trygt sted at handle

July 8, 2025

Webordre - højt serviceniveau

Gennemførte webordre på tørdragt-
Lørdag middag kl. 11.50
Kl. 12.05 - lå der en mail med tracking info - ordren var pakket og sendt
Har idag tirsdag modtaget pakken med postnord til forventet tid
Det er dælme hurtig eksekvering
I øvrigt med håndskrevet hilsen på følgeseddel
Samme standard som tidligere ordrer.
Så absolut heller ikke sidste gang jeg handler der.
Skal blot have sparet nogle flere penge sammen først 😂

October 4, 2022

Dårlig service

Jeg tilmeldte mig deres kajakklub, da jeg ikke skulle benytte mig af deres faciliteter ville jeg benytte fortrydelsesretten. hvor de ville tilbagebetale mig 160 kr. men ikke det gebyr jeg havde betalt for at tilmelde mig, som var på 399 kr. sygt gebyr for at autogenere en indmeldelses email.

April 28, 2022

Kajakhotellet.dk

Jeg besøgte Kajakhotellet.dk
Deres udvalg af Dryrobes er stort. Søndag bestilte jeg en Dryrobe. Mandag fik jeg besked om at den var afsendt.
Idag, tirsdag, har jeg modtaget den og den lever til fulde op til forventningerne.
God købsoplevelse.

March 15, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun positive ting at sige om…

Jeg har kun positive ting at sige om kajak intro-kurset for begyndere. Sebastian brugte alt den tid der skulle til for at alle mand var med på øvelserne. Der var også tid til individuelle snakke om ekstra elementer man kunne tilføje øvelserne. Alt i alt 2 super gode timer hvor vi havde masser af tid på vandet 💪😊👍

July 16, 2021

Den fedeste oplevelse

Den fedeste oplevelse! Vi havde booket et to timers introkursus og det var veltilrettelagt fra start til slut. Vi var i totalt sikre hænder og under meget kyndig vejledning af Sebastian hele vejen. Vi var kun 8 på holdet, så man følte sig total tryg. Sebastian havde hele tiden et øje på os alle og der var tid til individuel vejledning. Klar anbefaling herfra 👍👍👍

July 16, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vi har sjældent fået så dårlig service…

Vi har sjældent fået så dårlig service sol på kajakhotellet. Vi havde lejet to kajakker til en dag, hvor der var varslet skybrud og torden, og ville gerne rykke til en af de andre 6 dage i ugen, hvor der var fuldt ledigt, men dette kunne ikke lade sig gøre. Deres bedste ‘tilbud’ var at vi kunne leje kajakker en anden dag, og se om der kom skybrud så slemt, at de selv aflyste på den bestille dag.

Vi var virkelig blevet advaret imod dem, og det var der en grund til.

July 13, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Tag ALDRIG på kajakkursus med de to…

Tag ALDRIG på kajakkursus med de to “instruktører”
SEBASTIAN og JOHNNY
Har aldrig oplevet så ringe en behandling af mig som kunde
Havde sammen med en veninde booket 3 dages kajakkursus for seniorer/ begyndere
Vi (min veninde og jeg henholdsvis 67 og 68 år seniore) havde inden tilmeldelsen oplyst om alder og at vi aldrig før havde sejlet i en kajak
Dette var intet problem ,kurset var jo som skræddersyet til os
Vi startede med at blive tildelt en kajak
Så langt så godt
Derefter blev vi hjulpet i vandet
Det gik også nogenlunde og vi fik instrukser fra instruktørene ude på vandet
Efter endt første “halvleg” blev jeg hjulpet tilbage op på broen af en meget utålmodig JOHNNY
Efter pausen fik vi så besked på selv at gå ned og tage vores kajak , selv sætte den i vandet og så kommet op i kajakken som jo vippede vildt frem og tilbage
Da min veninde egentligt ikke troede at de mente det sagde hun
Ej nu måtte de lige tage sig sammen(sagt med et smil) svarede Sebastian at hun ikke skulle snakke grimt til ham , for så kunne han ihvertfald også snakke grimt til hende
Hun/ var totalt overrumplede over hans bemærkning og svarede befibbet UNDSKYLD
Både hun og jeg blev rigtigt kede af dette optrin og syntes da overhovedet ikke at det er på sin plads , at snakke sådan til en kunde som i det her tilfælde havde betalt 3800 kroner for et 3 dages begynderkursus
Sebastian henvendte sig så til hende ude på vandet og spurgte om alt var iorden , til hvilket hun selfølgelig svarede NEJ
Jeg havde så lidt senere en ubehagelig oplevelse med instruktør JOHNNY
Jeg lå i vandet med våddragt anorak of redningsvest
Han sagde at jeg skulle forestille mig at at der var bølger og så selv komme op i kajakken
Jeg svarede ham
“Godt der ikke er særlig mange bølger og at min kajaklærer er lige her”
Jeg fik et svar tilbage at jeg overhovedet ikke skulle snakke ned til ham ?????
Vi fik så af vide at vi måske havde meldt os til et forkert kursus !!!!!
Har aldrig oplevet at blive talt ned til på denne måde
Vi havde begge betalt hver 3800 hver for det kursus
Vi blev begge så frustrede og kede af det , at vi valgte at blive væk de næste 2 dage
Skrev besked til dem
Da vi så havde sundet os et par dage skrev endnu en mail til dem og begrundede hvorfor vi kun var kommet den 1. Dag, og at det ville klæde Kajakhotellet at refundere noget af prisen
Vi har intet hørt efter en uge
Mvh Susan Thøgersen

June 24, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Skuffende rådgivning og "service"

Skuffende rådgivning og "service"
Forærer min kone SUP og tilhørende udstyr i gave og vi tænker, at vi skal have noget rådgivning, både med hensyn til våddragt osv, derfor kører vi til kajakhotellet i håb om dette, de må da vide hvad de snakker om.
men men men....
Vi ankommer spændte og går ind, der er 2 piger bag disken, vi vælger lige at gå rundt og kigge lidt først, der går også en mand rundt og et par kunder mere, manden som ser ud som om han arbejder der, ænser os ikke overhovedet ikke, samme gør pigerne ved disken heller ikke, men ok vi går op mod disken efter at ha kigget lidt rundt, den ene har travlt med at snakke med anden kunde(privat lyder det til) så vi får endelig kontakt til den anden pige og spørger om hjælp til valg af våddragt ifbm SUP board og at den skal kunne bruges i forår og efterår, vi finder dog hurtig ud af at det aner hun absolut ingenting om,,helt blank.. kan kun kigge på labels på dragterne for at se tykkelsen og str, vi vælger så at skal prøve en, mens hun siger hun lige finder en der kan lidt mere,,fair nok, men så står vi i 10 min og venter på et sted at prøve dragten og imens står der 2 piger ved disken og en mand der ikke ser ud som om de har tid at hjælpe eller er blevet fortalt vi gerne vil have hjælp, vi vælger så at hænge dragten på plads og gå op mod disken,,ingen ænser noget, heller ikke da vi siger farvel,,,skal du have rådgivning så bare bliv væk,,vi endte så med at køre andet sted i Greve(surf&ski) hvor servicen og rådgivning var i totalt top, de kan varmt anbefales og vi endte ud med at handle for ca. 7000kr,,,æv æv til Kajak,,tak

April 17, 2021

Købte en svømmevest til ca 1400,00 kr

Købte en svømmevest til ca 1400,00 kr.
Var derude 8 dage efter for at få den byttet min instruktør sagde den ikke passede mig, tog derud og ville bytte den til en anden. DET KUNNE IKKE LADE SIG GØRE.Derefter var jeg 3 mdr på grønland, kom derud igen ville bytte til noget andet, stadig den negative og nedladen holdning. kunne stadig ikke lade sig gøre.
Ville ikke havde penge retur men bytte til noget andet.
Kommer der aldrig mere
Eddy