Larsenn

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Svindel

Vare bestilt og betalt. Varen ikke mottatt. Tre purringer ikke besvart.

Konklusjon: Svindel

July 19, 2022

SVINDEL!

SVINDEL!

Dette firmaet er sammen som Nilsenn.no. Dette er bare svindel. Styr unna denne nettsiden. Kristoffersen som driver denne nettsiden, driver mange andre selskaper med adresser i Larvik og Porsgrunn. Flere av selskapene drives som Ideele organisasjoner, slik at de slipper unna regsnapslov og sikkert mange andre kontrollorganer.

Sektorkode:

3919 Porsgrunn
Tlf. 932 81 748

May 29, 2022

Svindel

Svindel. Sender ikke produkter og epost til kundeservice virker ikke.
Du kan rapporter siden til Shopify her for å få de til å stenge ned butikken.

April 11, 2022

Svindel og fanteri

Fontenene de reklamerer for er bare juks å bedrag. 8cm istedenfor 51cm som oppgitt. Bare tull når jeg skulle returnere varene. Glad jeg handlet via Paypal, de ordnet heldigvis opp

April 4, 2022

Svindel

Svindel, de har sendt noe helt annet enn det jeg bestilte. Hadde bestilt 2 vannfontener som skulle være 51x51cm. Mottok 2 stygge pyntegjenstander på 13x18 cm. De betaler heller ikke tilbake pengene. Banken min går nå videre med saken👌🏻

March 19, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte et søster smykke som skulle…

Bestilte et søster smykke som skulle være julegave... Mottok ikke varen før 14/1-2022. Varen stod ikke tilforventningene... Ikke lik som reklamen. Skrevet flere mail til dem... Men får tilbake at mail adresse ikke finnes. Så sendte jeg varen tilbake i samme pakke jeg mottok den i og adressen som stod som avsender. Hører ikke noe tilbake og nå venter Klarna på betaling for varen. Dette er ikke et seriøst firma... Noe jeg trodde de var ettersom de samarbeidet med Klarna. Skuffet... Mvh Inger

February 15, 2022

DETTE ER NOK SVINDEL

Dette virker som en svært tvilsom nettside. Tror jeg har blir lurt i fella. FOLK ADVARES MOT LARSENN.NO

Jeg har søkt opp eier av domenenavnet og funnet noen kontaktopplysninger. Asgeir Snorre Kristoffersen i Porsgrunn er inne som en bakmann. Her er i alle fall noen kontaktopplysninger, om noen har lyst til å kontakte vedkommende direkte på epost eller telefon. Responsen på kundesørvis er bare tullball, og sporingstjenesten er fullstendig useriøs

larsenn.no:
DOTNO TRUSTEE SERVICES
Organisasjonsnummer 926998412
NO-3919 Porsgrunn
Norge
ecomlaurence krøllalfa gmail.com
+31 642264337
Feil eller utdaterte opplysninger? Kontakt din domeneforhandler for å oppdatere.
Domeneforhandler
GoDaddy.com LLC
2155 E GoDaddy Way
Tempe
85284 Arizona

Kontakten har postadresse i Norge.
ecomlaurence krøllalfa gmail.com
+31 642264337

Aktivitet/bransje:
Hjelpe andre organisasjoner med nettbasert registrering.
Næringskode(r):

Veibeskrivelse
932 81 748

February 3, 2022

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look