Noories

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Fraværende og forøvrig elendig kundeservice og kvalitet på varer🙁 Fikk en av to kjoler. Elendig kvalitet Ville returnere, men skulle få 30% på den ene. Får ikke kontakt med kundeservice og har hell... See more

Rated 2 out of 5 stars

Company details

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Fraværende og forøvrig elendig…

Fraværende og forøvrig elendig kundeservice og kvalitet på varer🙁
Fikk en av to kjoler. Elendig kvalitet
Ville returnere, men skulle få 30% på den ene. Får ikke kontakt med kundeservice og har heller ingen fått noen penger i retur.

June 10, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Værste jeg har vært med på.Bestillte og…

Værste jeg har vært med på.Bestillte og betalte for to Linbukser som jeg ikke har fått,for 1 mnd siden. har hatt kontakt på mail ( ca 30 mail) som de ikke leser,eller forstår,og derfor får jeg aldri svar på det jeg spør om.jeg har betalt over kr7oo,- for to linbukser jeg ikke har fått.Og beløpet ble trukket samme dato som bestilling,24mai. OBS! OBS! OBS! OBS!

May 24, 2023

Styr unna

Her må man sende tilbake varen man ikke er ornøyd med selv til original landet det et produsert i i mitt tilfelle Kina ,noe som er dyrere enn selve produktet. Kunde behandler dier at dette et etter deres rettninglinjer for retur som står i retur policy.(med liten skrift og og omformulert slik at det ikke oppfattes slik for forbruker)
Så konklusjon: hold dere lang unna om du ikke liker innviklet og dyr retur ordning!

June 19, 2023

Styr unna

Styr unna. Dårlig kvalitet og snitt på både kjole og bikini. Skikkelig Kina kvalitet.Nesten umulig å returnere,så de pengene er tapt og varene går i søpla

June 14, 2023

Elendig passform og fiber/stoff

Elendig passform og fiber. Stemmer overhodet ikke med bilde og beskrivelse. Varen er satt ned til 50% og koster 399,- Definitivt ikke verdt prisen. Elendig returpolitikk. Styr unna! Denne kjolen går rett i søpla.

June 1, 2023

Styr unna!!

Styr unna!!! Bestilling og varer stemmer ikke overens. Bestilte skal være blanding lin og bomull i beige Får tilsendt en todelt i gul farge og i bomull/polyester . Dårligste vare jeg noengang har fått tilsendt. Retur nytter ikke, skal sendes til china . Bestille også en fin kjole. Kunne heller ikke brukes.

June 5, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte og betalte en kjole som…

Jeg bestilte og betalte en kjole som jeg aldri har fått. Det er over 6 uker siden. Jeg kontakte dem på Mail der jeg fikk svar at den kommer. Det har ikke skjedd. Har skrevet ny Mail, ikke noe svar. Heller ingen kjole.

Elendig

Elendig, ingen mulighet til retur, annet en å sende pakken til et asiatisk land med høy kostnad. Styr unna!

May 16, 2023

Helt elendig kundeservice

Helt elendig kundeservice! Som mange andre allerede har skrevet, bestilte kjole som kom i en merkelig passform og størrelse. Ber om retur og får først tilbud om 30 % refusjon og beholde kjolen. Takker nei til dette, får ny Mail med at jeg kan sende tilbake men at portokostnadene vil være dyre for meg og at de ikke er ansvarlige om kjolen blir borte under transport. Får tilbud om å beholde kjolen og få 100% butikk-kreditt… Styr unna denne butikken, ren svindel.

May 17, 2023

Dette er bare humbug

Dette er bare humbug. Får en kjole med en passform som er helt utenfor normalen. Gir beskjed om at jeg ønsker å benytte angrerett. De prøver seg først med at dette ikke går og så evt. rabatt på neste kjøp mot å beholde produktet. Og fordi det er kjedelig å returnere til Kina - noe de selvsagt spekulerer i så godtar jeg rabatt på 40% neste kjøp. Går opp 3 størrelser. Akkurat like dårlig kvalitet og passform. Styr unna dette selskapet!!!

May 2, 2023

100% SVINDEL!!

100% SVINDEL!!! Kjolen jeg bestilte hadde løse tråder hengende ut overalt og lignet på ingen måte kjolen man blir forespeilet. Kundeservicen suger og det er umulig å reklamere på varen!! For guds skyld, IKKE BESTILL PÅ DEN SIDEN!

May 7, 2023

Juks og bedrageri

Juks og bedrageri - bestilte en kjole som var i forferdelig stoff - plastikk- og uten passform . Vanskelig kommunikasjon og tilbyr 30% i avslag. Da jeg ikke godtar dette må kjolen returneres til Kina, med dyr retur som koster mer enn kjolen . Styr unna denne !!!!

May 5, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Elendig retur, grusom kvalitet, ligner ikke på bildet.

Avvikende fra bildet, dårlig kvalitet, løse tråder, plast-stoff… kjolen ligner ikke på bildet i det hele tatt, ulikt mønster også. Og elendig returpolitikk og kundeservice. Må betale retur direkte til utlands fabrikk, med skyhøye kostnader og på eget ansvar. Masse styr med å sende dette, med forsøk på mersalg av enda flere dårlige produkter, gjennom butikkkreditt eller tilbud om å få tilbake 30% av summen mot å beholde varen. Disse kan man ikke stole på. Styr unna!! Svindel!!

May 1, 2023

Svindel

Svindel. Varen er ikke som forventet og man får ikke refusjon ved forsøk på retur. En masse mailutveksling og byråkrati i forsøk på returnere vare. Penger rett ut av vindu!

April 28, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Mottok en kjole som ikke er brukenes

Mottok en kjole som ikke er brukenes. Kvalietetn og avviket fra det reklamen viser er 2 ulike produkt. Billig produkt fra kina, tråer henger ut. Prøver å få heva kjøp og retunere. Men må da betale mer en varen er kjøpt for og på egen risiko. Får tilbud om å få en 100 % butikkkreditt på tilsvarende pris ved neste kjøp. Lureri og dårlig. STYR UNNA!!!!!!

Meget ufornøyd med Livarda kjole

Bestilte kjolen Livarda. Det som kom i posten har ingenting med kjolen på bildet å gjøre. Et merkelig, plastikk, syntetisk lignende stoff. Størrelsen var også helt merkelig. Dette er lureri på høyt nivå. Når du kontakter dem for å returnere skal de refundere 30% av kjøpesummen. Godtar du ikke det gjør de det så vanskelig som mulig ved å bryte kontakten. Dette er så useriøst som det kan bli. Styr unna!

April 25, 2023

Bestilte kjole Livarda.Lang…

Bestilte kjole Livarda.Lang leveringstid.Kjolen så ikke ut som på bilde.Plast-lignende stoff,altfor liten størrelse og merkelig print.Ønsket og returnere,blev tilbudt 30% av det jeg betalte tilbake for å spare meg for tid og kostbar retur ifølge Noories.Føler meg lurt.

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig kvalitet og feil str.

Bestilte kjole Livarda. Når den kom, ble den sendt fra Kina. Str var 3 nr.for liten i forhold til normalt og stoffkvaliteten var meget dårlig. De sier "fornøyd eller pengene tilbake", noe som ikke stemmer. Du må returnere selv til Kina, som er veldig dyrt, eller få noe annet fra samme side. Det var også mulig å få 30% rabatt pga ikke fornøyd, så endte med å ta det da det ble billigst. Får 2 stjerner pga noe penger tilbake, men kommer ikke til å handle her igjen.

April 23, 2023

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look