Prettytech No

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Svindel

Svindel, styr unna!!!

Jeg leste kun «best i test»
Og ikke trust pilot anmeldelsene i Norge, Sverige, Danmark hvor problemet er gjentagende. Man får ingen returlapp, må betale for ett produkt som ikke virker, man får ikke returnert etc samtlige anmeldelser på trustpilot sier at dette er svindel.

Jeg hentet ikke ut produktet og returnerte direkte da returlapp ikke var inkludert, selskapet mente kjøpsloven ikke var gjeldende mtp angrefrist, retur etc

Hentet derfor ikke ut etter avtale med kundeservice. De fakturerte likevel 780kr for ett produkt jeg gav beskjed umiddelbart jeg ønsket å avbestille FØR produktet hadde forlatt avsender!!

Jeg melder firmaet inn til forbrukerombudet.

June 17, 2023
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

KÖP ABSOLUT INTE FRÅN DETTA FÖRETAG!

Precis som alla andra skriver så säger jag samma sak: KÖP ABSOLUT INTE FRÅN DETTA FÖRETAG! Jag brukar vanligtvis kolla upp företag och deras produkter innan jag köper något från dem men tyvärr gjorde jag inte detta då jag kom in på deras sida via en fejk-påhittad-bäst i test-sida. Eftersom man kunde betala med Klarna så tänkte jag att sidan-produkten måste vara legitimt men NEJ så var det inte. Jag beställde produkten och kollade på deras omdömen, när jag läste alla negativa omdömen så försökte jag avbeställa den. Det hela tog max 10 minuter, fick inget svar från dem, däremot skickade de mejl efter 8 timmar om att de bokat frakt. Efter ett dygn så skickade de ett mejl att jag inte kan avbeställa eftersom de hunnit boka frakt och att jag får skicka tillbaka den. Efter ytterligare någon timma så avbeställer de min produkt och jag får betala 344kr för detta. Det anmärkningsvärda är att Klarna har samarbete med ett sådant äckligt företag.

July 24, 2023

Svindel!!!

Svindel! Styr unna! Vi lot oss lure av «anmeldelse» av best i test-støvsugere. Bare bløff! Kommer et elendig produkt fra Kina. Klarna burde ikke tilby dette scam-firmaet betalingsløsning. Det gir legitimitet til
svindlere.

July 31, 2023

Bare svindel

Bare svindel! Helt utrolig at klarna har disse i sin portefølje. Prøvde å få en bekreftelse på at varen var sendt, de kansellerte ordren for deretter å liksom sende bevis. Dette var selvfølgelig bare tull. Styr unna! Jeg endte opp med
Å måtte betale 350,- i bruddgebyr.

June 1, 2023
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Falsk markedsføring og nekter å la…

Falsk markedsføring og nekter å la kunder avbestille. Har du betalt med kredittkort eller Klarna,
Så be de fryse betalingen og deretter la pakken gå automatisk i retur.

Kundeservice vil bare hevde at refusjon er umulig fordi pakken allerede er sendt, dette stemmer ikke.

Kinesisk firma med nasjonale dekksider som ikke forholder seg ikke til EØS regelverkets angrerett.

May 23, 2023

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look