Company replied
Oseriöst Gör reklam för att man har en gratis version och sedan måste man helt plötsligt börja betala för att de tar bort gratis versionen, Trivdes bra med WREBIT, och hade kunnat tänkt mig a... See more
Otroligt dåligt. Tog bort sin gratistjänst och kostar nu typ 300/mån. Den enda märkbara skillnaden är att man får en att-göra lista. man kan inte använda den i webben, inkomster dyker upp som utgifter... See more
Wrebit är den enda kompletta mobila bokföringsappen. Bokföringsappen är specifikt framtagen för att passa småföretagare. Med en smart "Att göra lista" med bankkoppling blir allt bokfört. Alla funktioner är noga utvalda för att göra bokföringen enklare för dig.
Sweden
Replied to 60% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Har sagt upp abonnemanget men tydligen löper den på
Jag tycker det har fungerat mkt bra för oss som haft ett litet handelsbolag.
Lätt att jobba i mobilen och lätt att få support. Vi avslutar dock vårt handelsbolag då vi är i 70-årsåldern båda två

Reply from Wrebit AB
Har använt Wrebit i flera år som egenföretagare. Ville avsluta inför 2026 men får ingen kontakt med kundservice. Har nu blivit blockerad innan min betalda tid gått ut. Har köpt en extra månad för att klara årsskiftet men kan alltså inte göra detta utan att betala ytterligare.
OBS! Har nu fått kontakt och blockeringen är hävd. Tråkigt att behöva gå via TP.

Reply from Wrebit AB
Älskar appen! Lätt att använda på språng eller hemma i soffan. Har ett litet företag och inte mycket vana av bokföring. Joinade Wrebit 2021 och har fått all hjälp jag behöver och de förstår när man inte är ett äss på bokföring. Det har funnits tillfällen när jag önska det var ett program för datorskärmen och inte en app i mobilen, men de har varit få.
Tack för all hjälp under åren! Ni är grymma!

Reply from Wrebit AB
Pengagirigt företag. Har använt i 2 år och var sedan i process att avveckla mitt företag. Blev automatiskt fakturerat för ett helt år till. Bad om att få pengarna tillbaka men gick inte det.
Appen hade flera fel och buggar. Hitta något annat

Reply from Wrebit AB
Riktigt smidig bokföringsapp för mig som liten egenföretagare på språng!

Reply from Wrebit AB
Detta är absolut en app som är skapad för att ägarna ska kunna dra ut så mycket pengar ur dig som liten företagare som möjligt. Använd INTE denna app - Vi fick lov att anlita en riktig revisor som sa att detta är väldigt tydligt en ”scam-app”.
Använd INTE.

Reply from Wrebit AB
Jag är jättenöjd och får alltid professionell hjälp när jag gjort fel i bokföringen.
Mycket nöjd med boksluten. Inget att klaga på.

Reply from Wrebit AB
Skriver sällan recensioner men vill göra detta nu för att framförallt varna andra nya företagare som inte har så bra koll på vilka tjänster som finns på marknaden. Wrebit är en djupt oanvändarvänlig, ogreppbar och krånglig app. Det är tydligt att detta företag endast vill locka in sina kunder till att köpa deras dyra redovisningstjänster, årsbokslut m.m och inte erbjuda en funktionell app.
Supporten svarar snabbt men så fort något rör inte själva tekniken i appen hänvisas man snabbt att betala extra.
Vänd er till en annan tjänst, det finns många bra på marknaden. Wrebit är inte en sådan.
Precis som andra säger. Började ta betalt och låste således mina tidigare bokslut etc. Man blir inte sugen på att betala till ett sådant företag. Ska de börja ta betalt? Ge värde för pengarna då, nu har de kört sitt rykte i botten med 2 på trustpilot!
Fruktansvärt oseriöst. Säger att vara sig en gratis helhetslösning för småföretagare och väljer sedan att börja ta betalt för en tjänst som inte helt saknar funktionerna man vill betala för.
Använt Wrebit i 3 år och bytte direkt så fort de började ta betalt. Ska jag betala något vill jag åtminstånde ha valuta för mina pengar.
Måste tyvärr ge 1 stjärna. Wrebit gick från att vara ett smidigt bokföringsprogram till en ren besvikelse. De lockar in småföretagare med löften om en enkel och kostnadsfri lösning, men precis som Bokio ändrar de plötsligt villkoren och tvingar kunder att betala för grundläggande funktioner.
Det värsta? Om man kopplar sitt bankkonto hämtas inte alla transaktioner, helt medvetet, så att man sedan måste betala för att supporten ska lägga 1 timme på att fixa det vilket kostar 1100 kr för att få in dem. Ett riktigt fult sätt att pressa småföretagare på pengar.
"Wrebit – småföretagarnas bokföringsprogram"? Snarare ett dyrt och krångligt program där du måste betala extra för något som borde vara en självklar funktion. Undvik.
Oseriöst
Trivdes bra med WREBIT, och hade kunnat tänkt mig att betala i framtiden när företaget växt,
Men nu bojkottar jag dem istället pga deras bluff sätt,
Det handla bara om att lura in kunder.
Sådana vill jag inte ha att göra med
Provade betalversionen under hösten -24 Absolut INTE värt pengarna - välj något annat !!
Ett bokföringssystem som har underlättat i min vardag, värt att betala för denna tjänsten! Superenkelt och smidigt att bokföra i realtid och appen innehåller allt man behöver.
Utnyttjar oss småföretagare. Fångar upp folk med billiga priser för att sedan oväntat höja när man redan är intrasslad. Detta var ett katastrofalt beslut för mitt frilans företag och jag funderar nu på att lägga ner det.
Värdelöst företag. Kör i princip samma bluff som Bokio gjorde. Man erbjuder ett gratis alternativ för att få många kunder och sedan mitt i ett räkenskapsår så tar man bort denna tjänst för att tvinga på alla småföretagare ett dyrt abonnemang.
Urdåligt program, kan ej hantera rut/rot vid fakturering, supporten är obefintlig, tar snabbt betalt för ett helt år och ingen återbetalning vid uppsägning. det finns mycket bättre bokföringsprogram att välja.
Med vänlig hälsning,
Lurad av Werbit
Oseriöst upplägg att ta bort gratis versionen under pågående kalenderår och låsa årets bokföring.
Programmet i sig är ganska dåligt. Ok om det var gratis men inte värt att betala för.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.