[REPLY]
Super hurtig levering, gode produkter til fantastiske priser og ikke mindst SUPER SERVICE!!! Handler helt sikkert her igen!
Billige produkter - jeg sparede 100 kroner på min Redken All Soft Argan-6 oil. Fedt, da den ellers er lige dyr nok normalt.
Derudover sendte de en lille gave med og to Anthon Berg chokolader. Det hjælper at fedte lidt! ;-)
Jeg vil anbefale denne side til andre.
Jeg kan kun anbefale Hairpower. De har et stor og bredt udvalg af de bedste produkter, og giver sig god tid til at hjælpe med at anbefale de korrekte produkter.
Efter 2 graviditeter oplevede jeg at håret ligesom knækkede ved rødderne, jeg snakkede med Hairpower om jeg kunne få noget der kunne forstærke min hovedbund. Jeg fik anbefalet Kerastase Initialiste som er en serum/kur der gør håret mere modstands dygtig. Og kan kun sige WOW, mit hår vokser sig stærkt fra start og knækker sjællent. Tak for super rådgivning endnu engang, det er betrykkende at vide at professionelle frisør sidder bag skærmen ❤
Bestilte igår,og fik produkterne idag!...Kan klart anbefales til alle!!
Tusinde Tak for super service!!! :)
Bestilte mine ting igår kl. 14, og allerede idag kl. 11:50 kom postmanden med min pakke. Super hurtigt må man sige.
Kan klart anbefale hairpower.dk
Kan varmt anbefales, kundeservice handlede yderst kompetent ved et tvivlsspørgsmål.
Super tilfreds. Gode priser på deres hjemmeside, ok hurtig levering og god hjælp da jeg ringede og spurgte om et af deres produkter. Alt i alt en super god oplevelse og jeg vil helt sikkert handle hos hairpower igen
Jeg er ny kunde hos hairpower og HOLD DA OP hvor er jeg tilfreds! Jeg bestilte jeres hot make up shadow boks om søndagen og fik den allerede tirsdag! Forsvarligt pakket ind og med lidt sødt til den søde tand ;-) Jeg syntes det var så godt at jeg besluttede mig for at købe jeres Orofluido Elixir og jeres Orofluido mask. Og igen blev jeg positiv overrasket. Jeg har varmt anbefalet jer til min familie og veninder! Og jeg er ihvertfald trofast kunde hos jer når der skal købes hår produkter.
Jeg har flere gange handlet hos Hairpower.dk og det har hver gang været en fornøjelse.
Jeg køber Kerastase shampoo og prisen er lav, produktet er pakket forsvarligt ind og når jeg bestiller inden kl. 16 har jeg min shampoo dagen efter.
Yndlingsnetbutik til hårprodukter :-)
Fantastisk hjemmeside!!! Har et par gange haft lidt bøvl med en ordre, ligeså meget min egen fejl, men det er rettet i løbet af ingen tid efter kontakt til dem. Der er langt i mellem den gode service for forbrugeren, her skal man ikke lede efter den, den er der bare hele tiden !!!
Knald hurtig betjening og så er prisen absolut favorabel. Absolut ikke sidste gang jeg handler her.
Jeg har bestilt 2 gange ved Hairpower.
Først til mig selv derefter til min 92-årige livsglade svigermor, som med skepsis følger internet-handlen; dr den sikker, nem at håndtere og troværdig?
Svigermor var overrasket over sikkerheden, udvalget - og at bestilling blev udført indenfor 1 time og leveret til adressen mindre end 24 timer efter bestilling. Varerne var forsvarligt pakket ind og ordren korrekt udført. ..eneste minus er at det er svært at vælge mellem det fine sortiment!
Mine varer kom dagen efter og var super flot pakket ind. Hairpowers hjemmeside er nem at navigere rundt omkring og der er massere af god produkt info. Kombineret med de gode priser og lav fragt er de helt perfekt!
hurtig levering, men så manglede der noget, dette blev eftersendt hurtigt og med en rigtig flot service.
let at bestille (man kommer hurtigt til at bestille meget da der er så meget lækkert at vælge imellem), hurtig levering
Jeg stod kort før min solskins ferie i panik over ikke at have noget at beskytte mit hår med. Så hørte jeg radiospotten gik direkte ind på nettet via mobilen og bestilte mine ting og jeg fik dem sgu dagen efter..!!:-). Jeg er utrolig overrasket over den hurtige behandling. Klart at anbefale.
Glad for at have fundet denne side - hairpower.dk.
Lavere priser end ved frisøren og vild hurtig levering - hvad mere kan man bede om :)
Jeg har kun handlet en gang ved Hairpower, men handler der helt sikkert igen. Varerne var fremme dagen efter (ved fremsendelse til firmaadresse), og rigtig god kundeservice da jeg ringede igen.
Lækre varer til gode priser, og fragtprisen er lav i forhold til mange andre firmaer på nettet! jeg vender helt sikkert tilbage næste gang jeg skal have lækre produkter til håret :)
Bestilte en næsehårstrimmer med evigheds-garanti på. Har aldrig set dem andre steder. Har prøvet mange med batteri (ikke fra hairpower), men de går i stykker efter 2 gange. Hairpower.dk trimmeren er dog tydeligvis af en helt anden kvalitet og jeg er meget glad for min bestilling. Kan kun anbefale hairpower!
Mvh. Andreas
De var godt nok hurtigt ude med at sende spørgeskemaet. Jeg havde end ikke modtaget pakken, da det var på min mail.
Jeg var ikke hjemme, da posten kom, og måtte derfor vente med at afhente forsendelsen. Dernæst går yderligere en dag før jeg kommer til at bruge produktet. Og mig bekendt skal det helst afprøves over en periode før det er til at vide hvordan det er. Ikk'.
KORT OG GODT : NEM HJEMMESIDE, SUPER GODE TILBUD OG FÅ VAREREN IND AF DØREN DEN NÆSTE DAG..
Var glad for at jeg kunne finde en ellers dyr hårlak, til en god pris. Jeg bor i silkeborg og synes det er rart at slippe for forsendelsesgebyr.
Kan klart anbefales!
Super god service. Længe siden jeg har oplevet en så god. I er søde. Varerne kommer hurtigt - alt spiller. Tak :)
Gode kvalitetsprodukter - overskuelig hjemmeside - hurtig og perfekt levering!
Det tager ikke lang tid at bestille sine hårprodukter på Hairpower, og det bedste er, at det hele er ligetil, og man får det leveret lige til døren, eller kan hente det næste hverdag.
Så prøv det, det kan jeg kun anbefale.
Er rigtig glad for at jeg fandt jeres hjemmeside. Har længe ledt efter RUSK produkter og dem fandt jeg hos jer.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller produkter fra Hairpower..Super hurtigt betjening som jeg syntes er dejligt..
Det var meget enkelt at bestille og betale for varerne, mens det var lidt uklart hvornår varerne kunne afhentes i butikken i Silkeborg. Jeg havde fået den opfattelse, at varerne kunne afhentes den følgende dag og efter modtagelse af bekræftigelse på, at varerne var afsendt. Varerne var heldigvis ankommet til butikken dagen efter, men fik oplysningen om, at man ikke kunne være sikker på, at varerne var kommet, da bestillingen var afsendt efter kl 16 dagen forinden. Det kunne være fint at informere herom, da der formentligt er mange der bestiller deres varer om aftenen.
Alt i alt havde jeg en rigtig god oplevelse med køb af varer hos Hairpower.
Nem bestilling, masser at vælge mellem, gode beskrivelser af varene. Levering kom hurtig og levering var korrekt.
Fuld tilfredshed med den handel jeg foretog. Fik hvad jeg bestilte plus ekstra vare. Super service. Meget hurtig levering. Nemhed ved bestilling, godt overblik på sitet. Alt ialt en perfekt oplevelse. Handler klart igen en anden gang
Jeg bestilte shampoo og spray til hårtab - fik den dejligste pakke med ekstra "guf" (hvem kan ikke lide det :-) )
Og et sødt kort om at jeg kan klage min nød - også selvom det ikke skulle handle om produkterne - det fik mig til at smile...
Ved telefonisk henvendelse, kan man tale med uddannede frisører, som er rigtig gode til at rådgive. Man får hurtigt tilsendt det bestilte (og en lille overraskelse, som jeg rigtig godt kan lide)
Tja! Jeg vil i hvert fald handle hos Hairpower igen!! Det fungerer bare!!
Jeg kan anbefale Hairpower, de har en nem og overskuelig hjemmeside, man kan bestille når man har tid. Også er der hurtig levering.