Livingshop.dk Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En pakke var forsvundet, fordi jeg havde oplyst forkert mailadresse. Livingshop var ihærdige 💪 og i dag hentede jeg den lækreste StillNordic beauty box i pakkeshoppen 💃👌

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt hos Livingshop.dk flere gange og har modtaget varene indenfor kort tid, og præcis som beskrevet på sitet. Mit seneste køb var en Montana reol. Desværre blev reolen beskadiget unde... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet her mange gange, og altid fået den bedste service, både ved køb i den fysiske butik og i netbutikken. Både butik og netbutik er utroligt inspirerende, og de er altid hjælpsomme ve... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hos livingshop fandt jeg det ønskede produkt billigere end på andre netsider, og fik til og med gratis levering. Pakken ankom dagen efter, og produktet lever bestemt op til mine forventninger! Hjemme... See more

Company replied

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

En ihærdig indsats

February 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Superfin hjemmeside og god…

Superfin hjemmeside og god kommunikation. Har lige modtaget de smukkeste pakker i eksklusivt papir med tilhørende til-og-fra-kort. Giver mine bedste anbefalinger - jeg vil helt klart handle her igen!

December 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Flot hjemmeside og hurtig forsendelse.

Flot hjemmeside og hurtig forsendelse.
Jeg bestilte nogle varer for to dage siden, og nu står de allerede pænt hvor jeg havde planlagt de skulle.
Det er første gang jeg handler hos Livinshop, men det bliver ikke den sidste!
Shoppen har gode varer til gode priser og jeg fik tilmed en lille personlig hilsen.
What’s not to like?

April 9, 2025

HANDEL ET ANDET STED!!

HANDEL ET ANDET STED!!

Absolut dårligste service jeg nogensinde har oplevet og leverer ikke varerne! Dette er sket flere gange!!!!

Ejer af virksomheden sagde direkte i telefonen, at de ikke tjente mere end 30 kr. på vores ordre, og havde ikke tid til at sende servicemeddelelse, om længere leveringstid end først oplyst.

Jeg måtte selv henvende mig tre gange for, at høre hvor varen blev af, det var åbenbart til besvær, og fik kommentaren “Du har ringet 4 gange nu”

Så meget for at ligge sine penge ved Living i Holstebro.

October 13, 2023

Sendte en pakke retur

Sendte en pakke retur - den har jeg nu fået retur? Da ingen har hentet den? Meget underligt, når jeg bad om at den skulle leveres på adressen… så nu har jeg betalt ekstra porto for at sende retur for ingen verdens nytte🤬

September 29, 2022
Rated 5 out of 5 stars

God service. Jeg modtog en lysestage med en plet på der ikke kunne fjernes. Jeg skrev til kundeservice og de sendte en ny, som kom i perfekt stand.
Jeg er meget tilfreds.

August 1, 2022

Kanon service

Jeg bestilte en gave til en veninde på deres hjemmeside. Den blev pakket ind og min tekst til kortet blev håndskrevet! Det er noget af en fornem service. Absolut ikke sidste gang, at jeg handler på den side. 💪🙏🏼😄

June 29, 2021
Rated 5 out of 5 stars

FANTASTISK hurtig og sikker levering!

Jeg bestilte nogle coffee table books på Livingshop.dk og en anden stor dansk anerkendt bolig- og livsstils butik samtidig. Allerede 2 dage senere ankom begge pakker, men der var tydelig forskel på forsendelsen. Bøgerne fra den anden butik var kun pakket og sendt i en simpel papirspose, hvilket havde resulteret i at de var blevet ødelagt - men det var BESTEMT ikke tilfældet med pakken fra Livingshop.dk! Først var bøgerne pakket i et fint tyndt stykke sort papir hver i sær, der efter i bobleplast, bølgepap, og til sidst i brunt papir. TAK! Bøgerne kom sikkert frem uden skrammer, og det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos jer!

March 4, 2021

Skrækkelig service

Vi har bestilt fire stole med 4-6 ugers leveringstid. Det er nu 15 uger siden og Livingshop kan stadig ikke fortælle os hvornår vores stole kommer. I de få mails de vælger at svare på lover de hele tiden at producenten sender dem i samme uge, men eftersom det er 4-5 uger siden at de første gang har lovet os det og de stadig ikke er sendt, så er det meget svært at tro på.

Forfærdelig dårlig kommunikation og service. Vi venter fortsat.

March 1, 2021

Super dårlig service!

Super dårlig service!
Forespurgte på en stol til 21.000 kr. der i min optik er mange penge, men jeg var klar til at købe. Og i disse tider, så tænker jeg også man skal være klar til at sælge.
Jeg forespurgte på den stol jeg nu havde udvalgt mig og vi skriver sammen et par gange. Sælger skriver så, at hun vil sende mig et tilbud, når jeg sendte den præcise stol med de tilvalg jeg nu havde. Det gjorde jeg så, men hørte intet!
Efter 4 dage sender jeg så endnu en forespørgsel, men har intet hørt!
Nu har jeg så skrevet igen og sagt, at jeg ikke kan forstå, hvorfor jeg intet har hørt om det tilbud og har stadig intet hørt!
Nu har jeg så lagt mine penge et andet sted.

November 4, 2020

Take a closer look