Barnvagnslagret.se
See what reviewers are saying
Funka bra, men höll dock ej leveranstiden som var utlovad. Tyvärr även en del strul med UPS som skulle leverera varorna. Fick veta av Svenska Baby Jogger att vagnarna från England ska vara behandl... See more
Samma barnvagn som jag kunde köpt genom en annan återförsäljare, men den här webbutiken går inte via den vanliga grossisten och kan därför hålla andra priser. En tusenlapp mindre i mitt fall. I USA t.... See more
Company details
Information provided by various external sources
Välkommen till Barnvagnslagret.se, barnvagnsbutiken som erbjuder en mängd produkter och tillbehör för barn, inklusive barnvagnar, barnvagnstillbehör, filtar, åkpåsar, väskor och mycket mer. Alla våra produkter finns tillgängliga att köpa säkert online.
Contact info
Otroligt dålig service
Jag beställde en paraplysulky på barnvagnslagret och fick direkt en bokningsbekräftelse med info om beräknad leveranstid 3-5 dagar. När jag inte hade hört något mer efter en vecka mejlade jag och frågade om leverans. Inget svar. Ytterligare en vecka senare mejlade jag igen och fick inget svar den gången heller. När nästan tre veckor hade gått mejlade jag dem en tredje gång med samma enkla fråga om när jag kunde vänta mig min vagn. Fem dagar senare fick jag följande svar:
Tack för ditt email dessvärre har vi avbeställt din order då vi har sålt slut på denna vara.
MVH
Nästan tre veckor fick jag alltså vänta på att få veta att jag inte skulle få min beställda vagn! Tur att jag inte var på väg att resa och behövde vagnen snabbt! Nu har jag beställt samma modell från ett annat företag och allt har gått smidigt med köpet, leverans samma vecka som beställningen.
Avråder från att handla på barnvagnslagret.se!
Köpet bra men reklamationer under all kritik
Bra pris och snabb och bra leverans! MEN när det kommer till reklamationer så har det tagit lång tid om man ens får svar...
Köpte vagnen månadsskiftet juni/ juli 2014. Oktober skickade jag reklamationen på att klädseln på vagnen inte höll färgen. Efter MÅNGA mail under hösten och våren, fick vi ny klädsel mars 2014. I mars 2014 reklamerade jag att varukorgen inte håller, där har jag stött på otaliga gånger och har ännu inte fått något svar om jag får en ny varukorg eller inte. Problemet med framhjulen som vobblar svarar de inte på överhuvudtaget. Sista mailet från dem i detta ärende är daterat 20150729 "vi väntar fortfarande på att de ska komma in följer upp i dag", har inte hört något ifrån dem än, trots flera påminnelser, och idag är det januari 2016... URDÅLIGT!!
Inget svar vid garantiärende/trasig produkt
Vi köpte en Baby Jogger City Mini Double GT förra året. Nu knappt ett år senare har båda framhjulen gått sönder så det knappt går att använda vagnen. Då garantin fortfarande gäller så har vi kontaktat Barnvagnslagret via mejl. Relativt snart fick vi svar att de skulle titta på vårt problem så snart vi skickat kopia på kvitto. Nu har det gått en månad sedan vi skickade in kvitto (vilket vi fick bekräftelse på att de mottagit) sedan dess inte ett ljud. Det går varken att nå dem via telefon eller mejl. Mycket dålig service tycker vi när vi köpt en produkt för över 6000kr. Nästa stopp Konsumentverket
inget svar på mail el telefon vid reklamation.
Köpte min vagn för 1 år sedan för caa 8000kr. Nu har alla däcken släppt I corden. Jag star nu med en vagn som inte går att använda och ett handikappat barn som inte kan gå själv! Riktigt ruttet att de inte kan svara. Varning för detta oseriösa företag!
Ingen leverans!!
Beställde min vagn 130121 har fortfarande inte fått något mail att ordern är ivägskickad och ni svarar inte på telefon eller mail!! Har ingen vagn till barnen nu!!! Börjar kännas som man har blivit blåst på sina pengar.
Ingen leverans efter 13 dagar
Jätte besviken då jag beställt en resevagn och de säger 3-5 dagars leveranstid. Har nu gått 13 dagar och fortfarande ingen leverans. Vi UPS kunde man se att det skickats och levererats inom England och skulle levereras i Sverige 27/2 men helt plötsligt försvann datum för planerad leverans och nu kan UPS inte säga vad som hänt utan ber mig kontakta leverantören och anmäla paketet försvunnet.Barnvagnslagret svarar naturligtvis inte per telefon och svårt att få kontakt med dem via email. Hoppas jag hinner få min vagn innan min resa!!!
10 dagar, ingen vagn!!
Väntar på min vagn i 10 dagar och det skulle ta 3-5 dagar. Ringde dem, ingen som svarade. Har nu mailat o väntar på svar... Har inte heller på bekräftelse mail på min beställning😖!! Längtar ju efter min vagn....
/ jannica
Ingen leverans,inget svar
Har inte fått min leverans,skickat fler mejl men inget svar.Känns ju lite sådär när man faktiskt betalt 3495kr redan.:-(
Fortfarande ingen leverans
Börjar bli smått irriterad. Dålig information om vad som händer och sker. Har nu väntat 7 arbetsdagar, men fortfarande ingen vagn i sikte. Ringde till lagret för att kolla att vagnen fanns inne innan beställning, och den fanns inne. Sen skyller dom på att de har blivit förseningar. Hm. Vart ifrån?
Kommer inte handla från dom mer. Hoppas på att vagnen kommer snart....!
Ingen leverans.
Ingen leverans efter fem dagar. Ringde då upp ups som barnvagnslagret anlitar. Där säger man bara att leveransen inte kommit med. Klagomål hänvisas till kundservice. Barnvagnslagret svarar inte på telefon. Och vi får vänta ytterligare tre dagar på leveransen som nu ska komma på måndag. Detta innebär att jag måste vara hemma fram till 19.00 på måndag och vänta, eftersom de inte vet när de kommer. Sonen kan inte gå på dagis eftersom det är för långt för honom att gå dit utan vagn. Med facit i hand hade man handlat någon annanstans.
Helt underbar nätbutik med mkt god service.
Super duper bra service. Trevlig personal. Otroligt fin vagn! Och mkt bra leverans med UPS hem till dörren. Blir helt klart fler beställningar från barnvagnslagret.se
Blir 5 av 5 möjliga för min del!
Snart kommer beställningen på syskonsiten med : )
Beställde en baby jogger city select i lila. Och blev verkligen positivt överaskad när vagnen var endast lila i suflett och tyget som sitter på selen, Då vagnen ska var till både flicka och pojk :)) Kan upprepa mig hur mkt som helst ;) är verkligen super nöjd. +++++
Är på det stora hela nöjd med mitt köp men finner vissa brister i sättet att leverera
Jag fick ingen avisering när min vara skulle levereras inte heller hur. Den levererades dagtid när vi inte var hemma. Som tur var kunde grannen kvittera paketet (inte helt ok). Förutsätts jag vara hemma dagtid för leverans vill jag gärna notifieras i förväg om detta.
Bra service och billigt!
Beställde vagn på söndagen. Saknade orderbekräftelse, ringde dem på tisdagen och fick den mailad inom ett par minuter. Saknade även tracking-nr från UPS, mailade dem om det och fick även det på studs. De såg då även att vagnen blivit försenad pga UPS, och erbjöd mig att häva köpet om jag så ville på grund av detta. Självklart inte aktuellt, men bra service att erbjuda omgående, det hade ju kunnat vara brådskande. Fick vagnen idag måndag, 8 dagar efter beställning, direkt till dörr. Supernöjd och rekommenderar varmt! Det enda jag tyckte var synd var att Amex inte godtogs vid betalning, vilket stod angivet på en sida men inte på övriga. Men det är ju en bagatell... :)
Godkänt
Helt okej sida. Inget märkvärdigt. Dryg en veckas leveranstid. Ringde kundservicen några gånger för att jag hade lite frågor ang. varorna och leveransen, och bemötande kändes inte särskilt professionellt. Tror att han var ute på ärende när han svarade, eller så var han bara allmänt frånvarande. Kändes lite som att han var besvärad när jag hade frågor om trackingen på mitt paket. Lågt service mind. Men som sakt, hemsidan är okej, varorna kom fram.
Enkelt och snabbt!
Lätt att beställa och leveransen kom inom de 3-5 dagar som den skulle.
Låt hoppas att betyget gäller även om produkten skulle krångla i framtiden.
Jättebra, funkade kanon så om ni byter leveransföretag får ni full pott!!
Förutom att det var klurigt att få veta när leveransen skulle dyka upp funkade allt klockrent!
Superfin barnvagn.
Jättefin vagn och trevlig personal som svarade snabbt på mail.
Bra leverans från ups som ringde på morgon och sa vilken tid de skulle komma.
Jättenöjd kund!! Rekommenderas.
Toppen!!
Rekomenderas starkt! Bra service och leverans framtill dörren! Supernöjd med vagnen!
Enda minuset var att det tog längre tid än vad som utlovades, men det kan inte räknas i detta fall..Även snabbt svar via mejl med lite bättre bilder på vagnen! Super!
Fick ingen beställningsbekräftelse på mail!
Jag är egentlgen generellt nöjd men...
Vi beställde en vagn och fick inget mail på beställningen så jag kunde inte följa paketet och visste inte om beställningen gått igenom..? Efter 5 dagar kom första paketen av 2. två dagar senare kom andra paketen..
Men helt klart skulle jag handla därifrån igen:)
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.