We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (64)
ROC ApS

Hurtig og korrekt levering. Fine produkter

Tak for en hurtig levering og god service. Jeg vil bestemt anbefale jer til andre.

Super hurtig ekspedition

Jeg bestilte mine blæk patroner kl. 16.00 og jeg havde dem i hånden før kl. 19.00. Det må siges at være hurtigere ekspedition end forventet. Jeg tror en medarbejder bor lige i nærheden, så de ringede og spurgte om de måtte aflevere dem på adressen, i stedet for at sende dem med posten. Blækpartronerne fungerer fint som de originale, og så er de billigere.

Kære Søren,
Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg vil gerne give dig et svar, også lad andre ved om vores leveringsservice:
Vi leverer direkt til vores kunder, som bor i Storkøbenhavn.
Dvs. hvis man bestiller før kl. 18, kan man godt få varen samme dag.
Vi glæder os til at høre fra dig igen:-)

Perfekt

Man bestiller på nettet, modtager accept af bestilling samt meddelelse om tidspunkt for forsendelse, varen ligger i postkassen.

Review by confirmed purchaser

Fuld tilfredshed med produkt og pris

det var en dejlig hurtig ekspedition

meget effektiv

Billig og funktiondygtig virksomhed en stor tak herfra.

Review by confirmed purchaser

Jeg får ikke svar på mine spørgsmål

Jeg har stilet det samme spørgmål 2 gange, om hvorvidt et produkt er udgået eller kun midlertidigt er udgået af lager. Spørgsmålet er stillet både sammen med min ordre og i en selvstændig mail, men modtager ikke svar.
Konklusion: Jeg må finde en anden leverandør.

Varen fejler ikke noget, men det er jo irrelevant, når jeg nu er nødt tii at finde en anden leverandør på grund af jeres tavshed.

Kære Benny Rasmusen,

Jeg tror, at der sker en fejl på din email eller vores mail kommer direkt til din junkmail.

Du har sendt en email fra 'mail@br-regnskab.dk' til os den 2. April Kl. 23:47
Jeg har svaret på den Kl. 23:56

Jeg har sendt nogle billeder til dig.
Jeg håber, at der vil ikke være noget misforståelse.
Vi svarer altid email til tiden, altså på samme dag.

Hvis De kan hjælpe os med at kigge på din junkmail, det vil vi rigtigt takke for!

Kontakt venligst os igen, Hvis der er noget vi kan hjælpe med.

CHEAPINK

God oplevelse

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering og god pris. Alt i alt et uforbeholdent godt helhedsindtryk.

Review by confirmed purchaser

Bestilt i går - leveret i dag!

Det eneste irritationmoment var: Leveringen sker med Post Danmark, står der i forretningsbetingelserne. Men CHEAPINK glemte at oplyse, at varen ikke bliver bragt til døren. Pakken sendes direkte til nærmeste postfilial og er klar til afhentning der. I mit tilfælde 2 x 10 kilometer.

Reply from ROC ApS

Kære Heinz, Tak fordi De har handlede hos os. Vi beklager, at det var en fejl med forsendelse. Pakken skulle være sendes med PostDanmark Pakke med omdeling, Men vores ny medarbejde har lavet den uden omdeling. Vi vil være mere opmærksom på det næste gang. Vi håber, at De er stadig tilfreds med vores produkt. Vi ser frem til at betjene Dem igen snart. Hav en god weekend! :-)

Stor service

Det var en fantastisk service med opkald for udbringning og den blev leveret som aftalt intet at klage over

Reply from ROC ApS

Kære Per, Tusind tak for din anmeldelse. Vi vil gerne gøre vores bedste at få en 5 stjerner næste gang. De må meget gerne kontakte os, hvis der er noget vi kan hjælpe med. Vi sidder klart til at hjælpe.

Perfekt

Købte en toner, bestilte om aften og leveret dagen efter. Selv om det er en kopi toner til en lav pris, virker den lige så godt som den originale.
Det kan vist ikke gøres bedre.

Perfekt levering

Alt gik som forventet

Reply from ROC ApS

Kære Ove, Mange tak for din anmeldelse. Vi vil gerne ved om, hvorfor fik vi kun 4 stjerner. Kan vi gøre noget bedre? Vi vil meget gerne høre om din mening. Kontakt venligst os, hvis der er noget vi kan hjælpe med. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe! Hav en rigtig god weekend:-)

Super hurtig levering

Bestilte en toner til printeren om mandagen og havde den allerede om tirsdagen. Super!
Samtidig var prisen noget billigere end de andre steder, jeg havde fundet.

Fin service. Hurtig levering

Hurtigt og præcist !

Ja overskriften siger jo alt.

ALT forløb godt, produkterne nemme at finde, bestilling og bekræftelse helt ok. Leveringen hurtig og præcist. Varen som lovet.
Handler gerne hos Cheapink igen.

Review by confirmed purchaser

god priser og god service

Det er hverken første og sidste gang, at jeg handler der.

Review by confirmed purchaser

God og hurtig service til konkurrencedygtige priser. Kan varmt anbefale dette sted!!

Review by confirmed purchaser

Service ud over alle grænser

Effektivt og fantastik hurtig levering og god hjemmeside at fine rundt på.

Review by confirmed purchaser

Service som den burde være, hver gang man handler på nettet.

Bestilte min vare søndag aften, og tirsdag formiddag fik jeg en SMS fra postdanmark, der sagde at pakken ville blive leveret i løbet af dagen. 2 dages leveringstid. Super!!!

Kvalitet til lavpris

Cheapink er et rigtigt godt valg, når du løber tør for fx blæk, hurtig og sikker levering til en særdeles rimelig pris

Nem bestilling, hurtig levering og tiptop vare

Nem bestilling, hurtig levering og tiptop vare

HP 21XL C9351CE (kompatibel) 23ml

Hurtig levering, super kvalitet til en god pris, perfekt service.

Hurtig levering og billig

Anbefales varmt.

Super hurtig levering

Ringede om morgnen og en sød pige leverede den senere på dagen

Lynhurtige!

Bestilte over nettet sent en aften et par blækpatroner hos cheapink. Dagen efter ringede en sød dame mig op og spurgte hvad tid samme dag jeg ønskede at få leveret ordren!!

God pris, hurtig levering, perfekt

God pris, hurtig levering, perfekt

Review by confirmed purchaser

man bestiller og det kommer til tiden

Jeg synes det er en nem måde at bestille på og varen er hidtil altid kommet til tiden

Review by confirmed purchaser

Nemt, hurtigt, og billigt.

Lige efter bogen, kan varmt anbefale Cheapink som leverandør.

Perfekt handel

God hjemmeside- fine priser- lynhurtig levering- kan kun anbefales

Review by confirmed purchaser

Perfekt og super hurtigt!

Jeg er fuldt tilfreds med mit køb hos cheapink.dk og har for længst anbefalet dem til mine venner. Hurtig levering og frisk og venlig betjening.

Super hurtig levering

Varen blev leveret meget hurtigt og var tilfredsstillende i alle henseender.
Køber helt sikkert også næste gang hos Cheapink. Kan varmt anbefales.

ROC ApS

Gratis hurtig levering til døren, endda om aftenen.

Jeg var ikke hjemme ved første leveringsforsøg, blev ringet op dagen efter og fik min blæk-patron leveret om aftenen. Slap altså for den sædvanlige tur til pakke-posthuset.

Super god service, lav pris og hurtig levering

Super god service, lav pris og hurtig levering

Hurtig levering.

bedømmelse af www.cheapink.dk

Hurtig ekspeition, billige varer og gog telefonisk betjening, besilling på hjemmesiden vieker,kan anbefales

Fremragende service!

Købte i november 2 2012 sorte patroner til en HP printer. Jeg oplevede problemer med en patron og klagede en fredag aften omkring kl 21. Fik svar/beklagelse samme aften, og 2 nye patroner om mandagen.
Det er da uhørt seriøs kundeservice :-)
// Jacob, Amager

Billig blæk & gratis levering

Generelt er jeg tilfreds med handlen hos Cheapink

Review by confirmed purchaser

Fik mine patroner men de virker ikke!!

Jeg fik hurtigt mine 2 patroner som forventet, men de havde et print folie der så meget brugt ud, og den ene kunne kun printer RØD den anden ville printeren slet ikke acceptere.

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at vores patroner ikke passer til din printer. Vi kan desværre ikke garantere for, at alle vores patroner virker 100%. Det kan de originale firmaer heller ikke garantere for. Men vi vil gerne gøre vores bedste til at hjælpe Dem. Vi garanterer for, at De får enten varene byttet eller dine penge tilbage. Vi havde kontakte Dem om det. Svar venligst Deres email, så vi kan hjælpe dig derfra. Hav en rigtig god weekend!

Review by confirmed purchaser

Firmaet havde en billig pris på toner til HP og der blev ekspederet og leveret hurtigere end lovet.

super hurtig levering

leverer på bopælen super hurtigt og ringer inden og checker om du er hjemme

Som forventet

Alt gået som forventet