[REPLY]
Har handlet to gange hos Gamebits, som er et af de få danske steder jeg kan finde de lidt mere obskure titler til PS3 og Vita. Både US og Jap import spil.
Leveringstid overholdt og fragtpriserne er ikke kunstigt høje, som man desværre ser nogle steder.
Her ville jeg ikke umiddelbart have nogle bekymringer ved at handle igen.
Se det er sådan her en webshop skal køres. Hurtig levering, kanon at have muligheden for at få varene sendt med GLS. Emballage som sikrer at varen kommer frem uden skrammer, det her er der mange andre der kunne lære noget af!
Har handlet her før og handler her med garanti igen
Tak her fra :-)
Bestilte et hukommelseskort til PS Vita søndag aften og allerede idag (tirsdag) lå det i postkassen. Ikke sidste gang jeg handler der.
Ved mine 2 køb hos GameBits til trods det var lagervarer har de ikke formået at overholde deres leverings garanti på 1-2 dage, bestilte tirsdag havde forventet levering torsdag, varen kom mandag.
Har handlet der flere gange, de er altid lynhurtige i leveringen og priserne/tilbudene er tit de bedste i dk. Jeg har også oplevet ekstraordinær god service, fx. kunne jeg ikke finde ud af at få indtastet min rabatkode, men de trak rabatten for mig, da jeg forklarede dem det på email efterfølgende. Ubetinget anbefaling!
Jeg har efterhånden handlet hos Gamebits en del gange, og det har aldrig været en skuffelse. Varerne bliver afsendt hurtigt (som regel samme dag, hvis det ikke er for sent), og de er altid pakket godt ind.
Bestilte en case i læder med clips til min nye Iphone 5. Super kvalitet af læderet og smart til min smartphone. Beskytter fint under transport.
Jeg bestilte ret sent om aftenen og alligevel nåede den frem dagen efter. Det fatter jeg ikke hvordan de har båret sig ad med, men jeg er virkelig glad for den hurtige levering.
Min ordre blev sendt med GLS erhverv og det er bare gået lynhurtigt. Langt under 24 timers levering. Kun ros herfra!
Køber en trådløs controller til min xbox der skulle bruges i weekenden,bestiller derfor den om fredagen før kl 08:00 og betaler de 80 kr ekstra for lørdags expres udover de 40 kr i porto.
Den dukker så op om mandagen sendt som alm. pakke.
Man bliver så mistænkliggjort i email fra firmaet at det er mig eller postDK der lyver,selvom de kan se at den er modtaget om mandagen på deres track and trace.
Udover dette er embalagen på controllern brudt og tejpet sammen,og venstre thumbstick duer ikke,dette ordner jeg selv ved at tage en thumbstick fra en lign. controller.
Min opfattelse er at dette firma er useriøse og sender varer ud der har været retur varer,og mistænker kunder for at være løgnere.
Og de har ikke noget telefon nummer man kan nå dem på.
Undgå at handle her er mit råd
Johnny Lefevre found this review useful
Bestilte 31. december 2012. Den 3. januar kl. 10:44 fik jeg en sms fra Post Danmark, at pakken var klar til afhentning.
Perfekt service, hurtig levering og kanon pris. Super god oplevelse.
Spil til Nintendo 3DS. Hurtig levering og til den laveste pris jeg kunne på nettet.
der var ingen problemer overhoved varen kom til tiden
Meget langsom ekspedition! Kundeservice, som ikke ved ret meget om produkterne
Jeg kan anbefale GameBits ud fra min ene transaktion med dem. Købte en strømforsyning til en Xbox. Transaktionen var helt smertefri og jeg var imponeret over hvor hurtigt jeg modtog varen
Nem bestilling, overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Jeg køber normalt ikke over nettet, men var nød til det i denne situation da det var det enenste sted jeg kunne få den vare jeg skulle have. Det var meget nemt, hurtigt og jeg følte at det var sikkert.
Alt fungerede god. Varen leveret til tiden.
Har købt en lader til ps3 controler, den var med us stik men der stod der fulgte omformer med. Da jeg modtog den var omformeren desvære ikke der. Jeg skrev samme aften til dem at den manglede, næste formiddag fik jeg svar at det måtte jeg meget undskylde de ville straks sende en. Dagen efter havde jeg den :-) dejligt
Superhurtig levering af min ordre, alt i den skønneste orden. Jeg kan anbefale denne virksomhed, og jeg vil med sikkerhed bruge den igen.
meget nemt og fik pakken fra dag til dag så kan ikke gøres bedre..... 120% ok og tilfreds
Kan varmt anbefales, har ikke noget at sætte en finger på...
bestilte en ting og dagen efter kunne jeg hente den i en gls pakkeshop.. Så kun godt om gamebits.. plus de har en masse fine ting:)
Der nu gåde næste 14 dage og jeg ikke fåde min vare fra Gamebits.dk
har skrivet en mail. men gamebits.dk svare bage at de synes det er mærkelig.
jeg venter stadig på min var eller på mine 450 kr.
Selvom jeg bestilte kritisk tæt på julen, så kom pakken super hurtigt frem. Jeg er super tilfreds.
Det gik smertefrit - helt enkelt og nemt. Handler gerne hos Gamebits igen.
Gamebits leverede hurtigt og uden problemer. Varen var desuden billig.