We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (239)

Perfekt service

Hurtig og effektiv levering.

nemt og hurtigt

overskuelig hjemmeside.nemt og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Fast Delivery and great service!

I was able to order a special part from Holland, and IDELIGHT sent it right away.
We received the package within 2 days(!).

Very satisfied with this purchage!

Super betjening.

Har aldrig fået en pakke så hurtigt. Bestilte torsdag morgen, fredag formiddag kom den med posten.

Perfekt

Ingen problemer med at handle hos Idelight, alt kom som lovet. Vender tilbage

Review by confirmed purchaser

Kan i høj grad anbefales

Bestilte lamper onsdag eftermiddag og havde dem allerede fredag.

Review by confirmed purchaser

Bestilte søndag aften og mandag kl. 9.15 fik jeg at vide at pakken var klar til afsendelse - og jeg fik hvad jeg havde bestilt :-)

Review by confirmed purchaser

Ukomplet levering - men vi kom i mål...

Købte 2 sæt Wirespot's - den ene kasse var komplet, den anden med mangler. Trods at jeg har forklaret præcist hvad der manglede og spurgt om de ville sende de manglende dele, forhalede de først ved at spørge om jeg nu var helt sikker - da jeg så kunne bekræfte at jeg skam havde tømt kassen og at de dele stadigt manglede, gik der et par dage og jeg modtog noget - men ikke det hele. Det viste sig desværre at deres underleverandør var årsag til misæren. Nu 6 dage senere er min ordre komplet, og det er endeligt lykkes at få lamperne op.

Sparede. Kr. 500',00 på standerlampe

Jeg bestiller en standerlampe søndag aften og tirsdag blev den leveret på vores adresse hurtigere kan det da ikke være .vi havde set lampen i ilva går hjem og ser på nettet finder den og sparer også kr. 500.00. Det kalder man god service

Review by confirmed purchaser

ualmindelig velfungerende levering og ekspedition.

Jeg kan kun være yderst tilfreds med service og produkt. Selv prisen var upåklagelig! Varen var leveret dagen efter.

Alt som forventet

Bestilling, betaling og modtagelse af varen efter 2 dage. Alt som forventet og ingen problemer overhovedet.

Hurtig levering 5 stjerner

Mine varer kom efter 1 dag.

Review by confirmed purchaser

Super, hurtig levering, meget nemt.

Super nemt, alt klappede.

Helt fantastisk service!

Jeg havde fået lavet adresseændring i forbindelse med en flytning for sent, så idelight fik den bestilte lampe retur. De sendte en opklarende e-mail og straks derefter lampen uden ydeligere udgifter for mig til den nye adresse. Kan varmt anbefales!

Mangler på kundesupport

Det er desværre umuligt at komme i kontakt med kunderservice per telefon/mail eller chat online...Det var ærgerligt, da jeg synes Idelight kunne fortjene mindst 4 stjerner for varerne.

Review by confirmed purchaser

Meget effektiv og pålidelig butik

Varen var præcis som beskrevet, hjemmesiden nem og levering så hurtigt, som postvæsnet kunne.

Fin service

Holder hvad de lover. Handler der gerne en anden gang.

kvalitet

alt ok, god kvalitet som det skal være

hurtig forsendelse, men sekundavare

En ad to glasskærme var skævt skåret og med fliser slået af. Burde være opdaget inden forsendelsen. Træls hvis man skal gennem returneringer her i julen. Kunne I evt. blot fremsende en skærm til erstatning, eller skal vi gennem bøvlet?

Super sted at handle

Super go hjælp online om aftenen og hurtig levering

Hurtig og præcis levering

du kan godt købe hos dem

Supergod service

Jeg købte en gulvlampe med to glasskærme. Da jeg pakkede den ud var den ene skærm knækket, men jeg fik uden problemer tilsendt en ny skærm. Her kan man roligt handle :)

Hurtig og fejlfri handel

Hurtig betjening

Meget glad modtager

Nem hjemmeside, meget hurtig levering meget tilfreds

Super hurtig og enkel!

Super god og hurtig levering... Varen passer perfekt som det skulle!! Kommer helt sikkert tilbage igen!!

Review by confirmed purchaser

Med lys i din tilværelse bliver livet lykkeligere

Jeg har fået en enestående og hurtig ekspedition og modtaget begge mine lamper uden fejl. Dog blev der begge gange oplyst der var vedlagt en ekstra sikring - det var der ikke.
Samtidig har jeg spurgt om jeg kunne købe en ekstra skærm og pinde, da jeg allerede har to lamper hvor den ene skærm er slået i stykker. Jeg troede lampen jeg købte var magen til men opdagede at da der var tusch på de nye var foden højere. Hvis jeg får en ny skærm med pinde kan jeg bruge de andre lamper på mit arbejdsværelse - har spurgt, men ikke fået svar

Levering få timer efter bestilling

Levering få timer efter bestilling

Review by confirmed purchaser

Nem og hurtig handel - dag til dag levering!

Rigtig god service! Jeg bestilte min vare onsdag eftermiddag og havde den torsdag formiddag!!
Min vare lever op til forventningerne:)

Review by confirmed purchaser

Så send dog skruerne med...!!!

En lysdæmper - to plastdele og et print - samles med 4 skruer. Ingen skruer = ingen funktionsdygtig lysdæmper = mit problem blev ikke løst, som jeg forventede. Jeg købte i stedet et nyt problem!!!

Hvorfor sender I ikke de skruer med ud, når I kan se, at det er et salg til en privatperson...???

Upåklagelig

Bestilte en aften, 2 dage blev varen leveret med Posten.

Perfekt handel

Billigste pris - Hurtig ekspedition og levering.

Effektivt og billigt

Varen blev leveret hurtigt og endda med stor besparelse i forhold til lignende butikker på nettet. Kan klar anbefales!

Super!

Hurtig levering.

Rask levering.

Raske svar på mailen jeg sendte.
Og like rask forsendelse, kun 4 dager til Norge.

Alt i top+++++

Købte: http://www.idelight.dk/shop/loftventilator-krom-sort-304p.html
Alt har været perfekt, service, levering, kvalitet ovs.
Kan varmt anbefales

Review by confirmed purchaser

Levering dagen efter, af de ting jeg havde bestilt.
Hurtig og nemt.

Review by confirmed purchaser

De har en rigtig god eftersalgs service

Meget hurtig levering

Bestilte min varer torsdag formiddag og kunne hente den i døgnposten fredag formiddag. Indholdet var som aftalt. Tak for en fin handel.

Review by confirmed purchaser

Rask oppfølging og god service.

hurtig levering

2 stk loft ventilator bestilt en onsdag leveret fredag