[REPLY]
I was able to order a special part from Holland, and IDELIGHT sent it right away.
We received the package within 2 days(!).
Very satisfied with this purchage!
Har aldrig fået en pakke så hurtigt. Bestilte torsdag morgen, fredag formiddag kom den med posten.
Ingen problemer med at handle hos Idelight, alt kom som lovet. Vender tilbage
Bestilte lamper onsdag eftermiddag og havde dem allerede fredag.
Bestilte søndag aften og mandag kl. 9.15 fik jeg at vide at pakken var klar til afsendelse - og jeg fik hvad jeg havde bestilt :-)
Købte 2 sæt Wirespot's - den ene kasse var komplet, den anden med mangler. Trods at jeg har forklaret præcist hvad der manglede og spurgt om de ville sende de manglende dele, forhalede de først ved at spørge om jeg nu var helt sikker - da jeg så kunne bekræfte at jeg skam havde tømt kassen og at de dele stadigt manglede, gik der et par dage og jeg modtog noget - men ikke det hele. Det viste sig desværre at deres underleverandør var årsag til misæren. Nu 6 dage senere er min ordre komplet, og det er endeligt lykkes at få lamperne op.
Jeg bestiller en standerlampe søndag aften og tirsdag blev den leveret på vores adresse hurtigere kan det da ikke være .vi havde set lampen i ilva går hjem og ser på nettet finder den og sparer også kr. 500.00. Det kalder man god service
Jeg kan kun være yderst tilfreds med service og produkt. Selv prisen var upåklagelig! Varen var leveret dagen efter.
Bestilling, betaling og modtagelse af varen efter 2 dage. Alt som forventet og ingen problemer overhovedet.
Jeg havde fået lavet adresseændring i forbindelse med en flytning for sent, så idelight fik den bestilte lampe retur. De sendte en opklarende e-mail og straks derefter lampen uden ydeligere udgifter for mig til den nye adresse. Kan varmt anbefales!
Det er desværre umuligt at komme i kontakt med kunderservice per telefon/mail eller chat online...Det var ærgerligt, da jeg synes Idelight kunne fortjene mindst 4 stjerner for varerne.
Varen var præcis som beskrevet, hjemmesiden nem og levering så hurtigt, som postvæsnet kunne.
En ad to glasskærme var skævt skåret og med fliser slået af. Burde være opdaget inden forsendelsen. Træls hvis man skal gennem returneringer her i julen. Kunne I evt. blot fremsende en skærm til erstatning, eller skal vi gennem bøvlet?
Super go hjælp online om aftenen og hurtig levering
Jeg købte en gulvlampe med to glasskærme. Da jeg pakkede den ud var den ene skærm knækket, men jeg fik uden problemer tilsendt en ny skærm. Her kan man roligt handle :)
Nem hjemmeside, meget hurtig levering meget tilfreds
Super god og hurtig levering... Varen passer perfekt som det skulle!! Kommer helt sikkert tilbage igen!!
Jeg har fået en enestående og hurtig ekspedition og modtaget begge mine lamper uden fejl. Dog blev der begge gange oplyst der var vedlagt en ekstra sikring - det var der ikke.
Samtidig har jeg spurgt om jeg kunne købe en ekstra skærm og pinde, da jeg allerede har to lamper hvor den ene skærm er slået i stykker. Jeg troede lampen jeg købte var magen til men opdagede at da der var tusch på de nye var foden højere. Hvis jeg får en ny skærm med pinde kan jeg bruge de andre lamper på mit arbejdsværelse - har spurgt, men ikke fået svar
Rigtig god service! Jeg bestilte min vare onsdag eftermiddag og havde den torsdag formiddag!!
Min vare lever op til forventningerne:)
En lysdæmper - to plastdele og et print - samles med 4 skruer. Ingen skruer = ingen funktionsdygtig lysdæmper = mit problem blev ikke løst, som jeg forventede. Jeg købte i stedet et nyt problem!!!
Hvorfor sender I ikke de skruer med ud, når I kan se, at det er et salg til en privatperson...???
Varen blev leveret hurtigt og endda med stor besparelse i forhold til lignende butikker på nettet. Kan klar anbefales!
Raske svar på mailen jeg sendte.
Og like rask forsendelse, kun 4 dager til Norge.
Købte: http://www.idelight.dk/shop/loftventilator-krom-sort-304p.html
Alt har været perfekt, service, levering, kvalitet ovs.
Kan varmt anbefales
Levering dagen efter, af de ting jeg havde bestilt.
Hurtig og nemt.
Bestilte min varer torsdag formiddag og kunne hente den i døgnposten fredag formiddag. Indholdet var som aftalt. Tak for en fin handel.
2 stk loft ventilator bestilt en onsdag leveret fredag