Pamhule jagt og fiskeri Reviews

TrustScore 4 out of 5

1. Hunting Store
  2. Fishing Store
  3. Hunting and Fishing Store

Information provided by various external sources

Vi har vores jagtforretning Pamhule jagt og fiskeri lige i kanten af Pamhule skov vest for haderslev. Her finder du alt til jagt og fiskeri. Luftgeværer, kikkerter, våbenskabe, jagtudstyr, fiskeudstyr o.s.v..

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Hurtig bytteservice

Fejlkøbte en bue og skrev derind. Fik svar dagen efter med anbefaling til hvilken bue, de tænkte jeg burde købe. Sendte buen tilbage en fredag, de havde den mandag og onsdag har jeg modtaget en ny bue. Super service.

September 29, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Har lige handlet for første gang hos…

Har lige handlet for første gang hos Pamhule. Kan kun sige DET er ikke sidste gang, er blevet behandlet til top karakter. Fik lavet et stort fejlkøb, men fik refunderet med et smil. Så 10 stjerner ud af 10 herfra. Tage Madsen

March 5, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundeservice..

Bestiller en vare og for en ordre bækræftigelse.
2 dage efter for jeg en besked på at varen alligevel ikke er på lager!
Jeg ringer derind første gang og der bliver bare lagt på.. og der bliver ikke svaret på min mail..
så ringer jeg igen og kommer igennem til en herre som siger at han annullere ordren men at jeg selv skal ringe til min bank for at få pengene igen..
så ringer jeg til banken som oplyser mig at han først skal sende en mail til dem med en frigivelse arrest..
så ringer jeg til ham igen hvor han først tager den anden gang, så skal han have en mail til banken.. den har jeg ikke lige klar, hvor jeg siger til ham at jeg ringer op omlidt..
han beder mig istedet sende en mail,
For han vil jo åbenbart ikke snakke med mig..
så kan jeg se at nu har jeg fået pengene tilbage.. men ik noget med at han svare på min mail eller noget.
Jeg syndes simpelhen at det er for dårlig kundeservice..

December 6, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Ikke eksisterende service.

Den 01.08.2018 sendte jeg billede af min Leupold kikkert og bad dem bestille to stykker øjegummi til denne. Efter en uge uden respons ringede jeg dem op. De havde set min mail og også kontaktet grossisten i DK. De lovede at vende tilbage når de hørte fra ham. Den 30.08.2018 havde jeg endnu ikke hørt noget og sendte dem en ny mail med ønske om en status på det forespurgte. I dag er det den 16.09.2018 og på fredag skal jeg til Polen på jagt efter kronhjort. Jeg har fysisk købt flere ting i Pamhule og altid være godt tilfreds med at kommer der. Det er dog slut nu. De vil gerne sælge varer, men med den ikke eksisterende service bliver det ikke til mig

September 10, 2018

Perfekt..

Gode varer - fin leveringstid ( på trods af at der var en helligdag )
Vender meget gerne tilbage - tak for handlen.

May 25, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Skuffende - og øv!

For at være sikker på at have varen inden lørdag (hvor 4 mand er afhængig af den her kære lerduekaster) bestilte jeg mandag med levering til Farmand - og alt så ud til at være godt. Fik en mail med faktura og en mail om at ordren var afsendt.
I dag får jeg dog en mail om at varen ikke kan sendes alligevel (selvom de har hævet pengene og skrevet at de har sendt varen), da de ikke ved om de får den på lager igen.
Bevares. Jeg har fået mine penge igen. Det er jo bestemt ikke fuskere - men jeg synes det er skuffende og jeg er træt af det. Ikke helt prof nok til mig. Øv!

October 8, 2014

Helt perfekt

Alt er forløbet helt t ug kryds og stjerne.
Bestilte dag 1 - sent. Afsendt dag 2, og modtaget dag 3.
Og så var tilbuddet kanon.
Så - det var ikk så ringe 😜

December 18, 2013
Rated 2 out of 5 stars

Man skal være tålmodig og fleksibel...

Vi bestilte en bue, nogle ekstra pile og en armbeskytter d. 2/4 - 2013. Alt stod til levering inden for 2-5 arbejdsdage, altså senest d. 9/4.
Vi havde markeret at pakken kunne stilles uden kvittering og havde tilføjet i kommentar til forsendelsen hvor den kunne stilles.

Først d. 12/4 modtog vi en pakke og vi var heldigvis hjemme, for posten skulle have kvittering og kendte ikke til nogen besked om at den måtte stilles.
Da vi pakkede op blev vi noget overrasket over at buen så ret anderledes ud end det billede der var i shoppen - mørkbejdset i stedet for den fine lyse vi havde forventet. Men ok - datteren blev glad alligevel.

Til gengæld manglede armbeskytteren og der var skrevet på fakturaen at den ville blive eftersendt.
Nu er der så gået en uge mere og vi har ikke set noget til armbeskytteren og vi har heller ikke hørt noget fra Iversen import...

Vores søn vil også gerne have et buesæt, men vi har valgt at bestille et andet sted denne gang, for denne service er simpelthen for dårlig !

April 17, 2013

Is this your company?