We are hiring!

2 customer reviews
Review company
  • Reviews (2)
Tdc Net

Internet på den behagelige måde!

Har prøvet mange internetudbydere og kun TDC og det daværende Struer.net er værd at være kunde hos.

• M
  • vandløse, DK
  • 3 Reviews

snyd og bedrag!!!

Jeg bestilte "mobilt bredbånd mellem" igennem TDC kundeservic, som de sagde ville koste mig 50 kr månedligt,aldrig mere eller mindre dette var et fast beløb. dette passede mig perfekt, at det var billigt og en fast udgift, jeg bestilte derfor "mobilt bredbbånd mellem", jeg modtog pakken nogen dage senerer, men der var intet simkort i pakken.

Da jeg ringede ind til kundeservice, sagde de det kunne ske, og de sende mig et nyt, og intet var ændret, de anullerede bare det andet simkort, der aldrig nåede frem.
nu gik det bare sådan at jeg blev ved få regninger på beløb jeg ikke kunne få til at passede, senere modtog jeg en rykker selv om jeg betalt alle regninger,selv om jeg ikke kunne gennemskue beløbene.

Jeg ringer ind og siger, at jeg har modtaget en rykker, men at jeg ikke ved hvad det er for, og at jeg gerne vil have en forklaring på mine regninger. De er umulig at snakke med i kundeservice, og nægter at fortælle mig, hvad er for regning, eller sende mig ny så har chance for betale, eller vide hvad den bygger på. og som kunde er jo ret svært betale noget man ikke modtaget, eller ikke har bestilt.Jeg siger, at jeg ikke vil være kunde mere og for af vide er jeg er bundet i 6 måneder. De kan ikke finde mig i system men regninger keder de godt til og bindingen!!! det er hele umuligt for mig at gennemskue, og de nægter forklare mig hvad jeg egentlig betaler for.

Først da jeg truer med at råbe højt til medier osv. i min skriftlige klage til TDC. bliver jeg kontaktet.

Jeg for ingen undskyldning, men det lykkes dem til sidst fortælle mig hvad regninger går ud på, der er oprettet to mobilt bredbånd i mit navn jeg betalt for to, uden nogensinde at have bedt om/eller givet dem lov oprette to, eller fået brev om dette.. Nu skal jeg til snakke for mig for få penge tilbage for det abo. jeg aldrig har bedt om. som hun siger de ved jo ikke om jeg lyver, hvilket man vel tydelig kan se jeg ikke gør da det aldrig er brugt, da simkortet aldrig er brugt/modtaget af mig, og det ville være rimelig dumt at bestille to mellempakker i stedet for bare en stor!!!hun lover mig, at sende en chek med de penge har tilgode, resten vil komme på min konto.

Jeg ser dem aldrig om må selv ringe og råde højt igen for endelig at modtage dem. desuden for jeg afvide at der ingen binding var, og jeg kunne have sagt den op første gang jeg ringede ind.

Jeg er i chok over deres måde at føre forretning på, at du som kunde ikke engang kan vide hvad du betaler for, og få lov at opsige, og undgå at blive snakked ned til af kundeservice. Jeg aldig så meget som ringer til Tdc kundeservic igen, i frygt for de lige pludselig opdigter en bestilling. Jeg vil ikke råde nogen til benytte dette firma, de har ingen samvittighed overfor deres kunder som de ellers lever af, desværre.

Snyd

Selv om jeg ikke har brugt deres internet sender de regninger og rykkere til mig, og så siger jeg til dem at de skal sende mig nogle papirer på hvad jeg har brugt på deres net. Så går der en uge og så sender de en besked hvor de siger at her er de vedheftede filer du spurgte om, men der var ikke nogle filer, og det skrev jeg til dem og så gik der en uge inden jeg fik de rigtige papire,
De snyder

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.