Fup og fidus firma.
Ja det undre mig at der faktisk er nogen der skriver herinde at de faktisk modtager den bestilte vare. Ved ikke om det også er fusk og der er tale om personer som der enten arbejder for thermapower.eu eller som blot har fået at vide at de skal skrive en positiv anmeldelse herinde. Men som de fleste af de skuffede personer høre jeg til den som også har bestilt en sending som aldrig er dukket op. Efter flere skrivelser til deres kontaktmail uden respons.
Jeg er gået skridtet videre og kontaktet min bank for at få pengene tilbageført,
Dette er muligt jvf købeloven & forbrugeraftaleloven.
og da jeg er så heldig at jeg har et arbejde hvor jeg har tilknyttet jurister og advokater, har jeg besluttet mig for at gå videre med dette til alle former for media instanser for at skabe opmærksomhed om denne side og tilhørende sider som ejes af samme firma/person.
Så mit råd til alle jer der er havnet i samme situation... kontakt jeres bank med det samme, forlæg dem sagen, og bede dem tilbageføre pengene.
Opdatring den 24.07.2013:
Da overførelsen af pengene til køb af pillerne er sket for mit vedkommende via PAYPAL skal man via dem indmelde en såkaldt tvist for at give sælgeren mulighed for at forsvarer ens henvendelse. Efter 7 dage hvis der ikke er sket noget i sagen, kan man foreligge sagens tvist foran PAYPAL som vil sørge for at man få sine penge tilbage igen. ( alle disse henvendelser sker via ens PAYPAL konto)
Ellers er fremgangsmåden for at få jeres penge igen, at hvis overførelsen er sket på alm. vis via Dankort/visa osv. skal i kontakte banken for at få tilsendt en indsigelse blanket fra deres bedrageri afdeling. banken går så videre med sagen og man får sine penge tilbage igen.
Håber denne info er til hjælp til jer som der er havnet i samme situation som mig.