112vvs Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Min andelsboligforening gjorde brug af 112håndværker.dk (samme telefonnummer som til 112vvs, ergo: Samme virksomhed) til en tømreropgave. Tømrerens arbejde var der ikke noget at sætte på, me... See more

Rated 4 out of 5 stars

Kendt ikke 112vvs, men kontaktede Henning fordi han bor i nærheden af mit hjem. vandrør utæt under køkkenvask - med meget besværlig 'adgang'. Igen brok eller irritation over de besværlige forhol... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg opdagede at et af mine vandrør dryppede lidt, så jeg ringede til Henning fra 112vvs. Henning guidede mig over telefonen til, hvordan jeg selv kunne efterspænde rørene, og sparede mig på den måde... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg kontaktede Henning en søndag eftermiddag, hvor han var på vej hjem. Toiletafløbet var stoppet. Henning havde ikke tid til at komme og klare opgaven, men han forklarede mig, hvordan jeg skulle af... See more

Company details

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Dygtig og kompetent blikkenslager!!!!

Blikkenslager Henning har i formiddags været hos mig og tilslutte en vaskemaskine - Han var der til tiden - samarbejdede perfekt med husets varmemester - jobbet var overstået på et øjeblik og så var han ydermere venlig og imødekommende.
Kunne ikke være bedre.

August 6, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Venlig ud over det sædvanlige

Jeg stod med en opvaskemaskine og skulle bruge hjælp, og Henning kom forbi. Det viste sig, at den var defekt, og at jeg skulle have fat i Siemers. Henning gav mig en masse gode råd..og endte med at sige, at han slet ikke skulle have noget for det, da den jo bare skulle smides ud. Jeg var utrolig godt humør over den venlighed og hjælpsomhed ud over det sædvanlige, og jeg vil helt sikkert ringe til Henning næste gang, jeg står med et problem.

August 6, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Jeg stod og havde behov for assistance og fandt ved et tilfælde Hennings Hjemmeside, næste formiddag var problemet fikset med et smil, jeg vil helt sikkert henvende mig en anden gang der opstår problemer :)

August 5, 2014

Fint arbejde + service - og så lidt mere

Igen brok eller irritation over de besværlige forhold
Alt ordnet lynhurtig. Utætheden skyldtes en fejl af den VVSer der satte køkkenvasken op.
Så for en sikkerheds skyld checkede Henning lige de andre rør og samlinger - og så skilte han i øvrigt også lige vandhane og rensede filtret.
Henning får et kald næste gang også!
MH, Eva Lund

July 25, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Aldrig har jeg oplevet så god service

Henning, var helt fantastisk her til aften. Da jeg står og skal udskifte vaskemaskine, som bliver leveret i morgen, skal jeg frakoble den nuværende maskine. Koldtvandshanen, hvor vand til maskinen, lukker ikke til og jeg står med vand over hele badeværelset. Jeg ringer til Henning, hvis bil jeg så tilfældigt på vejen tidligere samme dag. Han guider mig via telefon til, hvordan jeg får lukket for hanen, brækket hanen op samt spændt på skruer. Jeg snakkede med Henning tre gange i tidsrummet 19.30-20 og sendte MMS'er, så han kunne se hvordan hanen så ud. Alt dette gav han sig tid til en 27 graders varm torsdag aften, hvor mange ellers sidder og nyder en flaske vin og griller på terrassen. Jeg tilbød Henning en flaske vin, som tak for hans fantastiske hjælp, men Henning afslog.
Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg skal henvende mig, næste gang jeg har brug for, at en VVS'er skal komme ud og lave et stykke arbejde.
Stort tak herfra

July 24, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Super smilende service & hurtig udrykning!

Tilstoppede rør v/køkkenvask og vaskemaskine - havde selv skilt alle rør ad og forsøgt at rense - for vild i rørsamling og var også i tvivl om der burde renses helt ind til faldstamme - 15 min efter telefonsamtale stod 112vvs her på 4. sal, samlede, forsøgte at skylle igennem, og der var - heldigvis for min sårede forfængelighed udi vvs-området - brug for mere værktøj end jeg havde rådighed over selv! Opgaven nu løst til min tilfredshed, det var billigt og jeg fik et par gode fif mht forebyggelse :-)

July 24, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Min blikkenslager - nu og fremover

Jeg har oplevet stor dygtighed og konduite, når jeg har efterspurgt hjælp til bl.a. toiletter der var i udu. Der er trods tidspres, blevet skaffet reservedele og problemstillingerne er afhjulpet i en fart.
Absolut at anbefale !
At det er døgnet rundt og at der er 20 % i rabat
er jo heller ikke at kimse af!

Elisabeth Ernst Mbenga

July 11, 2014

Serviceminded og kompetent

Vi er fuldt tilfredse med det udførte arbejde, og Henning er sød og hjælpsom. Alt i alt en positiv oplevelse og vi vil helt sikkert ringe 112 igen næste gang vi har brug for hjælp!

July 8, 2014

God oplevelse!

Jeg har ikke tjekket herinde først.
Så havde jeg nok ikke benyttet 112vvs
Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg skulle have ordnet en radiator og skiftet blandingsbatteri!
Han kom på short notice!
Eftersom jeg er nysgerrig, fik jeg en hel del at vide om vvs, så jeg selv vil være i stand til at fx fixe min radiator en 2. gang. Jeg spurgte om dit og dat, og er blevet klogere!
Stor stjerne for det!
Bestemt en venlig og åben mand!
Fint at kunne betale med dankort, og ordne betalingen med det samme sådan!
Arbejdet er upåklageligt! Og prisen helt rimelig!
Ja, JEG giver mine bedste anbefalinger!
Og Firmaet er på cvr-registeret ser jeg!
Jeg bliver nød til at sige at hvis folk ikke kan bruge et anstændigt sprog i deres anmeldelser,,, Bliver anmeldelsen mere utroværdig i mine ører.
Jeg kan kun anbefale folk at huske at skrive om de gode oplevelser også.
Vi holder lidt af hinandens liv i vores hænder!

July 3, 2014

ADVARSEL - STOP OP OG LÆS

Til dig der står og skal have lavet vvs. arbejde vil jeg bede tænke dig om to gange.
Henning Rohde har ingen autorisation, og må derfor ikke kalde sig vvs, og det har jeg sikkerheds styrelsens ord for. Ingen kan forhindre ham eller nogen anden at skifte et armatur, eller sætte en håndvask op, men der er forskellige vvs arbejder der kræver denne autorisation som han ikke har. Henning har sat nyt armatur op i mit badeværelse, dette var ikke monteret rigtigt, eller for dårligt, jeg kontaktede ham, men han mente det kunne jeg selv fikse. Da han skulle sætte håndvasken op, borede han gennem hele væggen, hovsa - bare ærgerligt.
En lille sidebemærkning, min datter var her og stod for at skulle flytte. Hun hyrede ham til at sætte en håndvask op i hendes ny renoveret badeværelse. Dagen efter måtte jeg rykke ud for at fjerne en 25 cm lang blyant streg fordi tossen ikke havde kunne måle sig frem til at dække den blyantstreg. Det er bare ikke godt nok,
Jeg indberetter min sag for ankeklagenævnet det koster kun kr. 300,00 for at få mine penge retur fra ham, dette rent og skær en princip sag. Manden er totalt utroværdig.
Desværre kan jeg ikke få akt indsigt hos sikkerheds styrelsen, men mon ikke han bliver frataget sig navnet vvs - som han ikke må kalde sig uden autorisation - han kan kalde sig næsten alt mulig mand.
Føj for en platugle.

May 18, 2014

Pas på de sarte ører

Da Henning vvs mand ikke var tilfreds med at jeg afslod et tilbud jeg havde accepteret verbalt 10 min forinden, dog ikke endeligt. fik jeg at vide at jeg skulle have "held og lykke med mit lorteprojekt" derefter per sms fik jeg at vide at jeg skulle "lukke røven" da jeg ikke ville acceptere at han skulle fakturere mig en times arbejde.
En meget ubehagelig mand, og efter læsning af forskellige kommentarer også en meget dårlig håndværker

April 29, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Defekt montering af afløb resulterede en oversvømme...

Vi skulle have opsat en vaskemaskine i køkkenet der skulle monteres til afløbet under køkkenvasken. Ved brug af vaskemaskinen lækkede afløbet litervis af vand hvoraf det resulterede en stor oversvømmelse midt ude i køkkenet. Vi ringede straks til ham og fik, til vores store forbavselse, at vide det var vores problem og at han ikke ville gøre noget ved det. En mulig reparation var altså ikke på tale, hvorpå han hang røret på. Alt i alt en rigtig ubehagelig oplevelse der stod på en ubehøvlet samt tendens til truende adfærd. Vi kan klart ikke anbefale denne 'VVS'er'. Spild af 550,- DKK

April 22, 2014

Is this your company?