Zeer tevreden over 123sierbestrating. Na het plaatsen van een order wordt er beoordeeld of de producten bij elkaar passen. Bij ons was dit niet het geval en hier zijn we over gebeld. Dit scheelde ons... See more
See what reviewers are saying
1 ster is nog te veel. 123 sierbestrating wou de levering eerder komen leveren dan de geplande datum in eerste instantie was. Prima laat maar komen. Uiteindelijk kwam het pas 2 weken later. Na veel t... See more
Company replied
Ik vind de afbeeldingen op de website volkomen misleidend en onnauwkeurig. Ze stuurden me stenen die er oud en verkalkt uitzien. Natuurlijk kunnen zwarte natuurstenen na verloop van tijd verkalken of... See more
Company replied
Zeer professionele en prettige service. De medewerker gaf ons volop tips en goed advies. Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit. Ik raad het van harte aan; er is geen betere plek om je tuin te... See more
Company details
Information provided by various external sources
De mooiste Sierbestrating vindt u voordelig online bij 123sierbestrating.nl! | Laagste prijs garantie | Snelle levering direct van de fabriek.
Contact info
Netherlands
- 123sierbestrating.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from 123sierbestrating
Extreem veel mails wat je ontvangt
Extreem veel mails wat je ontvangt. Kapotte tegels bezorgd en bestelling 2 (tegels voor de achtertuin week 26) eerst bezorgd ipv bestelling 1 (tegels voor de voortuin week 25)
Nu heb ik een probleem met de bestrater enz.

Niets bestellen
Leveren niet! En slechte recensie leest Jerry niet van 123 sierbestrating dus interesseert hem ook niet zei hij. Toch wil ik anderen waarschuwen hier niets te bestellen! Je krijgt spijt want alles loopt nu in de soep!

Reply from 123sierbestrating
Niets bestellen!!!! Kunnen niet op tijd leveren!!!
Niets bestellen! Leveren niet!
Ik heb weken geleden tegels besteld. Nog achteraan gemaild omdat ik al wat recensies las over de levering. Nu 2 dagen voor levering zeggen ze dat ze pas een week later kunnen leveren. Ik zit met een tuin vol zand en een stratenmaker die overmorgen zou beginnen. Nu zit ik weken in de puinhoop omdat ik en geen tegels heb en de stratenmaker vol zit de komende weken! Bestel hier niets!!!

Waar-de-loos
Slecht bedrijf, andere klinkers geleverd dan besteld. klantenservice van likmevestje.
Worden ineens bezorgd zonder te laten weten om acht uur savonds.
NIET BESTELLEN HIER

Nu al ruk!
²Nu al ruk!! Bestelling gedaan want, levering in week 23, ruim voor mijn vakantie. Toen werd het vrijdag 5 juni, toen werd het maandag 8 juni, nu ineens pas op donderdag 11 juni. Net voor we op vakantie gaan. Ga proberen alles te annuleren. Heb namelijk ook al gereedschap gereserveerd bij Boels, die kan ik ook annuleren.
Uiteindelijk toch iets eerder geleverd. Op 9 juni. Wel zwaar irritant dat de specifieke data steeds wisselen.

Ibaza tuintegels 60x60
Een goeie ervaring met sierbestrating.
Een goede prijs voor een mooie tegel.
Netjes geleverd tot in de voortuin zoals besproken.
Geen minpunten!
Gewoon doen.
Project voortuin
Uitstekende ervaring van begin tot eind. Bestellen ging eenvoudig, het contact was prettig en duidelijk, en de levering verliep precies zoals afgesproken. Geen gedoe, geen verrassingen. Ik raad 123sierbestrating aan iedereen aan.
Duidelijke instructies ivm levering
Duidelijke instructies ivm levering. Op tijd geleverd. Alle tegels zelfde maat,dus ondergrond vlak uitrijen,is leggen fluitje van een cent. En dan zijn de tegels ook nog mooi. Ronald.
Mooie tegels goede kwaliteit de mykanos…
Mooie tegels goede kwaliteit de mykanos taupe , voor een uitstekende prijs , super service ,snel geleverd , top
Tevreden klant
Uitstekende service van 123sierbestrating
Snelle levering en een uitstekende service. Had bij de levering 3 tegels die kapot waren, maar deze werden na een paar dagen nageleverd.
Tegels zijn van goede kwaliteit en…
Tegels zijn van goede kwaliteit en werden ook nog eens snel geleverd. Waren ook goed verpakt. Ook werd er duidelijk gecommuniceerd over de levering.
Chauffeur was erg vriendelijk
Helemaal prima
Contact liep soepel. En met een kooiaap netjes voor de deur afgeleverd.
We hebben de Ibiza Taupe 60x60…
We hebben de Ibiza Taupe 60x60 tuintegels gelegd en wat ziet onze tuin er nu mooi uit. Prachtige tegels die ons ook werkelijk dat Mediteriaans gevoel geven. de tuin oogt veel ruimer. Mooie prijs en snelle levering ook.
Probleem goed opgelost
In de 1e levering helaas 16 kapotte tegels ontvangen. Na contact opgenomen te hebben zijn er vandaag netjes 14 nieuwe tegels geleverd. Top!

Reply from 123sierbestrating
Kijlstra nature color betonklinkers…
Kijlstra nature color betonklinkers besteld en betaald. Twee dagen voor de bestelling geleverd zou worden blijkt dat de klinkers niet op voorraad zijn en is ook niet bekend wanneer wél geleverd kan worden. Zelf contact opgenomen met Kijlstra. Deze klinkers worden op projectbasis gemaakt zodra er opdracht voor minimaal 500m2. Dagen later staat op de website van 123 nog steeds dat deze klinkers op voorraad zijn. Niet echt betrouwbaar.

Reply from 123sierbestrating
Je kan niets met herroepingsrecht
🚨Let goed op voordat je je aankoop doet! 🚨
Wij hebben tegels besteld, op de website afgebeeld als beige tegels. Krijg je grijze tegels geleverd.
Wil je het retourneren? Dan mag je nog eens flink je portemonnee pakken.
De kosten voor retour zijn €850,-
Wil je het zelf regelen dan mag je een grote vrachtwagen + chauffeur regelen die ook nog eens naar Veendam in Groningen moet rijden ipv naar abcoude onder Amsterdam
Heel fijn die herroepings recht als je er feitelijk geen bal aan hebt

goede oplossing van Sander
In het begin liep het niet helemaal soepel omdat we de verkeerde tegels ontvingen. Gelukkig is het na wat extra contact uiteindelijk heel netjes opgepakt en opgelost. Hoewel de weg ernaartoe wat moeizaam was, zijn we erg tevreden met de uiteindelijke afhandeling en de geboden oplossing. Goed dat het zo is rechtgezet, met dank aan Sander!

keratwice 60x60 sabbia
Na bestelling, goede feedback met betrekking tot geplande leveringsdatum. Levering perfect volgens afspraak, tegels 60x60 allen zonder beschadiging ontvangen, tegels maatvast wat t leggen fijner maakt!! Top eindresultaat

Reply from 123sierbestrating
Tegels besteld via de website waarbij…
Tegels besteld via de website waarbij ze duidelijk als taupe/beige werden weergegeven. Bij levering bleken de tegels echter volledig grijs te zijn en totaal niet overeen te komen met de foto’s.
Hiervoor een klacht ingediend, maar er werd aangegeven dat dit “de juiste tegels” waren. Er werd niet echt meegedacht in een oplossing of tegemoetkoming, terwijl het product duidelijk afwijkt van wat online wordt getoond.
Uiteindelijk €180 aan retourkosten moeten betalen om ze terug te sturen omdat dit de kosten waren die ze zelf moeten betalen.
Dit voelt niet klantvriendelijk en ze toonden ook totaal geen empathie en is dus de laatste keer dat we hier iets besteld hadden.

The Trustpilot Experience