See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Van beging tot opleveringen was super. erg netjes en schoon afgewerkt Van inmeten tot oplevering alles vogens afspraak en ook de prijs is bijzonder goed.

Rated 5 out of 5 stars

Alle afspraken zijn goed nagekomen, nette montage en rustige monteur. Fijn contact met de offerte mensen. Het geheel is netjes opgeleverd en ik ben tevreden met alles, ook positieve telefoon bedienin... See more

4.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Een goede en snelle service

Een goede en snelle service, na onze internetaanvraag hadden we de volgende morgen al een telefoontje voor een inmetingsbezoek geregeld wat binnen een week plaatsvond en na drie weken werd de tweedehands traplift vakkundig en netjes geplaatst door een aardige monteur.
We zijn er super tevreden mee.

March 4, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Top bedrijf en top monteur

Mijn moeder werd terminaal verklaard en kon amper naar boven, mijn dochter en schoonzoon gaan met de eigenaar om. Gevraagd wat een traplift kosten om te huren, we kregen te horen dat dit geplaatst werd zonder kosten. Familie is familie en zo denken denken mensen, de traplift was binnen 48 uur geplaatst en de service gewoon perfect, al is dit in de familie gebeurd mag er toch gezegd worden dat dit goed geregeld is.

We wouden betalen en dit was geen optie omdat dochter en schoonzoon bij hun thuiskomen en vrienden zijn.

Helaas heeft de traplift er niet lang gestaan, moeder is overleden. Maar de lift word weer netjes weggehaald en hopelijk word er iemand anders mee geholpen.

Ik beveel hun 100% aan, er zijn toch nog bedrijven die een hart hebben voor mensen!

February 19, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Alle afspraken zijn goed nagekomen

Het geheel is netjes opgeleverd en ik ben tevreden met alles, ook positieve telefoon bediening. Met vriendelijke groet Frank..

April 7, 2026

100% tevreden

Ik ben 100% tevreden met de installatie en service en snel geregeld. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden die een traplift nodig moet hebben.

February 1, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Goed antwoord op mijn vragen

Goed antwoord op mijn vragen. Er werd naar mijn wensen geluisterd.
Bij een probleem direct opgelost.

December 14, 2025

Geachte heer/mevrouw Sparla,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw vragen duidelijk zijn beantwoord en dat er goed naar uw wensen is geluisterd. Ook mooi dat een probleem direct voor u is opgelost. Bedankt voor uw vertrouwen in 123Trapliften.

Rated 5 out of 5 stars

Goede installatie en vakkundig en snel

Goede installatie en vakkundig en snel geïnstalleerd.
Levering was ook een dag vooraf goed geregeld.

November 5, 2025

Geachte heer van Oorschot,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de vakkundige en snelle installatie en dat ook de levering vooraf goed is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen in 123Trapliften.

123traplift

Na het inmeten van de traplift 14 dagen later gemonteerd,wat een genot en een gemak.
Zijn er erg tevreden mee

October 18, 2025

Geachte heer/mevrouw Laterveer,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de traplift al binnen 14 dagen is gemonteerd en dat u er zoveel gemak en comfort van ervaart. Wij wensen u veel plezier en veiligheid met de traplift en danken u voor het vertrouwen in 123Trapliften.

Goede oplossing!

Na een lange tijd problemen met de lift te hebben gehad, is er dan een heuze oplossing in aankomst! Er komt een andere lift!

Aangezien we onze huidige lift niet meer vertrouwen, vinden we dit een hele fijne oplossing, geboden door 123trapliften. Remy is persoonlijk bij ons langs gekomen om te kijken welke traplift het beste in ons huis zou passen. Hij heeft ons dossier grondig bekeken en naar ons verhaal geluisterd. Remy heeft ons zeer respectvol behandeld en ons het nodige vertrouwen geboden. We kijken er naar uit de nieuwe traplift te kunnen gebruiken. Dank aan 123trapliften.

December 2, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Klant vriendelijk en prima service .En tevreden klant !!!

De kontrolle van de hoofd monteur is zeer goed verlopen .Ik ben nu zeer tevreden .Ook de klant vriendelijkheid is to .Ik raad zelfs mijn familie aan ,als zei ereen nodig hebben aan 1 2 3 trapliften te denken TOP

November 24, 2025

Geachte heer Termaat,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantvriendelijkheid, service en de controle van onze hoofdmonteur. Daar doen we het voor!

Ook waarderen wij het enorm dat u ons aanbeveelt binnen uw familie — dat is het grootste compliment dat we kunnen krijgen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor u klaar.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn oude traplift was defect en omdat…

Mijn oude traplift was defect en omdat deze al van 1997 was kon deze niet meer gerepareerd worden. Iemand van 123 trapliften kon binnen enkele dagen al komen en had een mooie offerte voor een gebruikte traplift. Deze kon al binnen een week geplaats worden en de oude werd afgevoerd. De traplift is als nieuw en ik ben er erg gelukkig mee. Geweldige service van 123 trapliften!

September 17, 2025

Geachte heer/mevrouw Cauwels,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe traplift en dat onze service u goed heeft geholpen. We wensen u veel plezier en gemak met uw traplift!

Ik ben heel blij met mijn traplift van 123

Ik ben heel blij met mijn traplift. De meneer die hem aan mij verkocht was heel aardig. Hij luisterde goed naar mijn wensen. Was ook heel fijn dat het tweedehands kan, scheelt ons veel geld. De meneer die het kwam installeren was ook aardig. De service is goed, ze kwamen netjes hun beloftes na. En ziet er netjes uit👍🏼 Want ik wilde graag een nette tweedehands lift en die heb ik ook gekregen. Nu kan ik veilig naar boven en beneden en ben ik niet meer bang om te vallen. Bedankt 123👍🏼

October 20, 2025

Geachte mevrouw van Eeten,

Fijn om te horen dat u onze diensten als positief heeft ervaren en dat wij op deze manier een stukje angst hebben kunnen wegnemen. Wij zullen uw complimenten doorgeven aan zowel de adviseur als de monteur die bij u is geweest.

Wij wensen u veel plezier van uw 123Traplift!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en vriendelijke kundige…

Goede service en vriendelijke kundige monteur

August 18, 2025

Geachte heer Marijnissen,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zullen uw complimenten doorgeven aan onze monteur.

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en wensen u veel gemak en comfort met uw 123Traplift.

Met de traplift van 123 trap Trapliften ben ik ontzettend blij

Dit jaar op de grens van juli augustus, werd bij mij de 123 traplift geïnstalleerd. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend blij ben met deze trap. Naar boven beneden gaan is nu geen enkel probleem meer. Hartelijk dank voor de levering en de Service.

August 1, 2025

Geachte heer/mevrouw Mulder,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste bericht. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw traplift en dat het uw dagelijks leven zo vergemakkelijkt!

Wij wensen u veel gemak en comfort met uw 123Traplift en staan natuurlijk altijd voor u klaar als u vragen heeft of ondersteuning nodig heeft.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle en goede plaatsing.

August 11, 2025

Geachte heer/mevrouw Kuipers,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met onze service en uw traplift. Uw feedback is voor ons erg waardevol en motiveert ons om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Rated 1 out of 5 stars

Ruimte minder dan afgesproken

Komen gemaakte afspraken niet na. Traplift onveilig geplaatst door 123trapliften. Niets aan te merken op de aardige monteurs maar de traplift zelf is gewoon niet veilig. Bijna geen ruimte meer over op de trap, dat is voor de veiligheid bij bijvoorbeeld het uitbreken van brand verplicht!

June 15, 2025

Geachte heer/mevrouw Choui Hia,

Wij betreuren het ten zeerste te horen dat u ontevreden bent over de plaatsing van de traplift. Veiligheid staat bij ons uiteraard voorop.

Wij nemen uw opmerkingen zeer serieus en willen dit graag nader onderzoeken om tot een passende oplossing te komen.

Helaas kunnen wij u niet terugvinden in ons klantenbestand. Wilt u daarom contact met ons opnemen, zodat we de situatie kunnen bespreken en samen kunnen bekijken hoe we dit kunnen verbeteren?

U kunt ons bereiken via 085 – 303 61 94 of per e-mail via info@123trapliften.nl.

leveranciers offerte en levering

verschillende leveranciers offerte gevraagd, uiteindelijk gekozen voor 123trapliften. Alle afspraken keurig nagekomen: het inmeten, de aanbieding, order acceptatie en installatie. Installatie vakkundig uitgevoerd en prima oplevering. Als je jouw eigen beperkingen hebt geaccepteerd en dus vertrouwt op anderen, dan krijg je gewoon goede waar. Hier dus van 123trapliften

April 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Onbetrouwbaar, gemeen en leugenaars

Schandalig hoe 123trapliften de afspraken niet nakomt! Zowel via Marktplaats als via de mail hebben ze bevestigd dat ze de lift bij mijn ouders voor 650 euro zouden ophalen. Ze nemen niet hun verantwoordelijk maar schuilen zich achter een werknemer die iets fout heeft gedaan. En laten de lift staan. Mijn ouders van 90 en 86 moeten binnen week verhuizen en zitten nu met lift. Zo onbetrouwbaar, gemeen, en slecht manier van zaken doen.

April 22, 2025

Geachte heer/mevrouw,

Wij betreuren het zeer te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening niet aan uw verwachtingen voldoet en dat de gemaakte afspraken rondom het ophalen van de traplift niet zijn nagekomen.

Wij begrijpen dat dit, zeker gezien de situatie van uw ouders en de inmiddels uitgevoerde verhuizing, tot veel frustratie heeft geleid. Dit is uiteraard niet de service waar wij voor willen staan.

Wij nemen uw melding serieus en willen graag uitzoeken wat er is misgegaan en hoe we dit alsnog kunnen oplossen. Wilt u zo vriendelijk zijn om contact met ons op te nemen, zodat wij de situatie in ons systeem kunnen opzoeken en tot een passende oplossing kunnen komen?

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 085 – 303 61 94 of per e-mail viainfo@123trapliften.nl.

Rated 2 out of 5 stars

Na een week pro traplift al stuk

Net een week een ototraplift laten plaatsen. Na een week kon ik niet meer naar beneden. Monteur kwam: moest kabel vervangen. Paar dagen later komt volgende monteur: hele traplift ligt uit elkaar. Moet heen en weer naar Dronten voor onderdeel (3 uur rijden). Ik weet niet of ik vanavond überhaupt nog naar bed kan. Ik ben 88 jaar en zit hier niet op te wachten

March 4, 2025

Geachte mevrouw Colard,

Wij nemen kennis van het feit dat uw melding op de dag van installatie is verholpen. Wij vertrouwen erop dat de traplift nu naar behoren functioneert.

Mocht zich in de toekomst onverhoopt opnieuw een probleem voordoen, dan kunt u contact met ons opnemen via 085 – 303 61 94 of info@123trapliften.nl.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look