Studentergilde
Overholdt aftaler. Fair pris. Flot telt/gulv - stole og borde . Behagelig samarbejde
Din lokale udlejer af Telte, gulv, borde, stole, højtalere, lys, varme til din fest. Produkter i top-kvalitet til rimelige priser
Vibevej 24, 9000, Aalborg, Denmark
No recent history of asking for reviews
De bedste anbefalinger herfra . Alt var godt og god kommunikation om hvornår teltet skulle op og ned .
Perfekt er næsten den bedste beskrivelse.
God og behagelig kommunikation i forløbet, og stor velvilje til at få tingene til at lykkes.
Super flot telt i rigtig god kvalitet. Vi havde valgt at få lystæpperne med, og hurra for det - det var så hygligt og flot da mørket for alvor sænkede sig.
Vi kan kun anbefale Brian og 1-2-telt, og vil glæde os til næste telt-fest.
Vi vil tilslutte os alle de andres gode oplevelser med den ordentlige og behagelige mand Brian med de gode telte og rigtige priser. Derudover er det dejligt,at han har styr på datoer og aftaler. Så ingen bekymringer når man har med ham at gøre.Mange tak.Nu ved vi, hvor vi skal ringe ved næste "telt fest".
Vi lejede et telt 6x9 meter med tilhørende gulv til en barnedåb i haven. Brian er en yderst behagelig og meget effektiv mand, så det tog ikke lang tid at sætte teltet op og pille det ned igen. Teltet blev sat op i ugen op til, så vi havde god tid til at få borde/stole på plads samt pynte op. Telt og gulv er i virkelig god kvalitet og stod perfekt på vores ujævne græsplæne. Prisen er langt billigere end andre muligheder, som vi undersøgte - og servicen var helt i top😀👌🏽 Vi har allerede anbefalet Brian til flere😀

Reply from 1 2 Telt
Brian fra 1 2 Telt kan kun anbefales på det kraftigste!
* Supergod kvalitet af telt, gulv, lyskæder, varmekanon, borde og stole.
* Overholder alle aftaler!
* Hjælper med opsætning og nedtagning.
* Billige priser for supergod kvalitet.
1 2 Telt vil vi udelukkende benytte os af fremover - og vi har allerede anbefalet Brian mange steder!

Reply from 1 2 Telt
Alt virkede efter hensigten og til tiden
Varmekanonen var en superide da den danske sommer ikke er der altid!

Reply from 1 2 Telt
Super oplevelse at leje telt, borde og stole.
Super service og fornuftige priser. Kan klart anbefales 👍

Reply from 1 2 Telt
Studenterfesten blev bare lige lidt bedre - rigtig god service, problemfri levering/afhentning - fair pris, stole og borde i flot stand.
Tak herfra, vi vender bestemt retur.
Tak☺️

Reply from 1 2 Telt
Rigtig god oplevelse ifb. med leje af generator og højtalere. Stor fleksibilitet og imødekommenhed. Alt fungerede ift. levering og opsætning.
Super flot telt, rigtig godt musikanlæg og smukke lyskæder (dioder)!
Er meget tilfredse - Brian er punktlig, nem at arbejde sammen med, og fair med priserne 👍🏻😊

Rigtig god oplevelse.
Bestemt ikke sidste gang vi benytter denne service.
Klart pil op herfra