Historiecenter Dybbøl Banke Reviews

Company details

1. Amusement Center
  2. Event Management Company
  3. Movie Theater

Information provided by various external sources

På Historiecenter Dybbøl Banke træder du direkte ind i de dramatiske dage under krigen i 1864. Du bliver selv en del af dramaet, og du får ny viden om et af Danmarkshistoriens vigtigste slag. Hold alle sanser åbne, når du bevæger dig ind på området,...

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Alt for dyrt ift helhedsoplevelsen

Det var en stor og dyr skuffelse ift. det minimale indhold og omfang af museet- det kunne overskues og ses på meget kort tid. Museet henvendte sig på ingen måder heller til børn. De elsker normalt at besøge nye steder, men her gik vi helt slukkede derfra.

August 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Alt for dyrt i forhold til hvad vi…

Alt for dyrt i forhold til hvad vi oplevede der. 140 kr i entré pr voksen for at læse plancher, se et par film og gå udendørs for at se at 2 “soldater” og 2 “kogekoner” sad og virkede ikke særligt engagerede. Receptionisten der tog i mod os tog i mod vores penge og fortalte os intet om hvordan vi skulle gå rundt. Vi var der kun i ca 30 minutter. Det kan absolut ikke anbefales til den entre pris. Møllen skal man betale ekstra for at komme ind og se (60kr) så den sprang vi over efter skuffelsen.

August 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det var en fantastisk oplevelse at…

Det var en ret fantastisk oplevelse at være på Historiecentret - både for voksne og børn!

Det regnede og aktiviteterne var mest udendørs, men hvad gør det når personalet er imødekommende og byder os ind under udhæng, støber kugler til ungerne og vi får en fedtemad serveret med endnu flere fortællinger under madlavningen..

Fantastiske fortællinger fortalt af passionerede ansatte! Der kørte en indre spillefilm for os alle da historien om flora blev fortalt…

Vi glemmer ikke sådan lige vores besøg hos jer - sikke en gribende oplevelse!
KÆMPE anbefaling herfra!

July 22, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Vi var 4 voksne 3 børn og en baby på…

Vi var 4 voksne 3 børn og en baby på besøg. Vi havde en spændende dag og vi nød fortællingerne som fik høj som lav til at spidse ører og vakte historien til live. For vores gruppe var Ditte dagens MVP.

Den konstante lugt af røg over hele pladsen trækker dog lige en stjerne ned.

July 2, 2025

Fremragende oplevelse

Jeg var afsted med 8. klasse på St. Andst Efterskole og jeg oplevede en enormt engageret guide, der efter min mening står som den bedste guide jeg har oplevet ifm. skolebesøg/undervisning.

June 11, 2025
Rated 1 out of 5 stars

virkelig dårlig service på…

virkelig dårlig service på rundvisningen meget sure mod en jeg var her med min skole på tur vi var der i tre timer det var nok nogle af de væsrte tre timer af mit liv dem der rundviste os var virkelig sure strikse og bare onde ting de kaldte os og børnene ville aldrig komme igen.

May 26, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Alt for dyrt i forhold til hvad der…

Alt for dyrt i forhold til hvad der tilbydes. Reelt kun nogle plancher, en rekonstruktion af dele af skansen og arbejdende værksteder man skal betale ekstra for. Eneste positive oplevelse var et foredrag om kanonerne og en prøveafskydning af en lille kanon.

July 24, 2024

Spild af penge.

Spild af penge.
Meget lidt at se
Den største turistfælder i Danmark.
Waste of money.
Hvis det kostede eks 30-40 kr pr billet ok. Men 140 kr pr billet er total svindel.

March 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kanon formidling om 1864 krigen og…

Kanon formidling om 1864 krigen og levendegørelse heraf. Ja det koster lidt i entre men ikke så dyrt som nogle andre oplevelses og formidlingssteder. Børnene er glade for at komme her.

May 31, 2023
Rated 1 out of 5 stars

For lidt at se eller for dyrt

Det er for dyrt i forhold til hvad der er at se. I hovedbygningen var der en 30 historier at læse, udenfor er det grænser hvor meget der er at se på, der er par huse og et par kanoner, så var der nogle enkelte historie fortællinger.
Synes 140 kr i entre for voksne er meget, så troede vi det var incl. Møllen men det er det ikke, den skal man så yderligere betale 60 kr. i entre for og komme ind i.

July 16, 2023

Virkelig skuffende

Virkelig skuffende, og ren pengemaskine! Informationen omkring de forskellige bygninger var ikke eksisterende, så man fik ingen info.
Dyrt at komme ind, og alt derinde kostede også penge.
Kan ikke anbefales!!

July 24, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Virkelig skuffende og spild af penge

Virkelig skuffende og spild af penge.
Havde store forventninger og en forhåbning om at få mere at vide om krigen i 1864 men der blev jeg godt nok skuffet.
Vi ville også gerne have været henne og se møllen men efter den skuffelse vi oplevede, og til den pris, var vi enige om, at pengene vi skulle betale for, at komme ind og se møllen ville vi hellere bruge på noget andet.
Som andre skriver virker det som en penge maskine.

June 26, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Virkelig skuffet Voksen fra 15 år…

Virkelig skuffet Voksen fra 15 år koster 130 kr. under 15 80 kr. jeg Betalte 550 kr. Og alt koster stadig penge du kan lave en pandekage for 18 kr. vi brugt en lille time Det er inde Og slemt skuffet Og det skal også lige siges vi elsker historier. Man skal også betale for at komme ind på møllen selvom du har været over på museum virker mere som en pengemaskine det er overhovedet ikke pengene værd.

June 30, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Turistfælde

Turistfælde
De har historie om 1864, men det er forholdsvist dyrt at komme ind, og alt koster stadig penge når man kommer ind, ikke et sted jeg vil besøge igen da det virker som om det bare er en pengemaskine 🤔

July 27, 2021

Is this your company?