Har lige modtaget den fineste lampe fra…
Har lige modtaget den fineste lampe fra deres side. God information om leveringen og vildt behagelig kundeservice
Fantastisk bra service, de ordnade med en annan oljebehandling på matbordet enligt mina önskemål. Bra kvalité och funktion.
Köpte under hösten 2024 ett mindre runt matbord av massiv bok. Hade kommunikation med företaget via e-post innan beställning ang antal ben, benens placering och bordshöjd. Mycket snabb återkoppling och man skickade fotografier från snickeriet på möjliga benplaceringar under bordsskivan. Bordet kom snabbt till mig och var mycket omsorgsfullt förpackat. 2025 beställde jag ett passande soffbord och även det är ett smycke i hemmet. Jag är mycket nöjd med kvalité och kundbemötande.
Claes
Købte et spisebord i massiv egetræ til konkurrencedygtig pris. Betalte omkring 450kr ekstra for at få det olieret, men det var slet ikke olieret nok, da det sugede al væske. Gav det selv mere olie, og nu står det stadig som nyt efter snart 3 år. Robust og flot design.
Ofte er møbler i finer, så er meget glad for, at de har massive træmøbler til fornuftige priser.
Bare virkelig god kundeservice og lækre produkter!
Vi har bestilt et stort spisebord og 8 stole. Det hele er modtaget og i super kvalitet.
I forbindelse med vores bestilling har vi flere gange været i kontakt med ejeren, som har tilbudt os andre/flere muligheder en der fremgår på hjemmesiden, og ombytning ved spørgsmål til produkt.
Derudover var der meget fleksible leveringsmuligheder.
Fået lavet bord på special mål. Meget tilfreds med kvaliteten.
De har en masse pæne møbler på hjemmesiden hvilket også gjorde at jeg blev interesseret i et bord. Jeg havde kontakt med dem men da jeg spurgte til standen på bordet stoppede de pludselig med at vende tilbage.
En dårlig oplevelse for mig, jeg ved ikke om andre oplever det samme.
Rigtig god service!
Mit sengebord havde fået en fragtskade.
Og fik i første mail jeg modtog, efter jeg havde henvendt mig, en dato for et nyt bord til mig.
Som kom godt frem og var så smukt.
Kan anbefale 3Nordic.
Jeg har købt Runde rustikke hylder. Er så tilfreds. De er super flotte. God service og hurtig levering.
Fin vare, men de får kun 2 stjerner, da jeg ikke kan komme i kontakt med kundeservice, da jeg skal bruge en faktura på det jeg har købt.
Efter 3. forsøg kom fakturaen. Retter til 3 stjerner.
Super service.
Pakken ville komme en fredag.
Skrev jeg skulle bruge den torsdag til fødselsdag.De sendte med en anden leverandør og så havde de pakket den ind.
Jeg er meget tilfreds med bordet. Jeg fik det lavet på specialmål og med anden overflade også. De har styr på håndværket og leverer god kvalitet. Kommunikationen er derimod noget tung. Der er intet telefonnr, så man kan kun maile. De svarer inden for en dags tid, men det kan godt blive trægt. Jeg har fået oplyst at de “har lavet de her borde i tyve år”, men jeg tror de er relativt nye i nethandel og at de er ganske små. Og så har de bare ikke fokus på kommunikation. Hvis man kan leve med den præmis, kan man roligt handle der. De snyder i al fald ikke og jeg fik også tilsendt træ- og overfladeprøver.
Jeg har lige modtaget det skønneste sofabord, som svarer helt til mine forventninger. Servicen er god og levering helt som lovet.
Jeg købte en Kamloop Reol for ikke så længe siden, og jeg er meget skuffet over kvaliteten. Den nederste skuffe sidder så stramt i at den næsten ikke kan åbnes... Jeg blev anbefalet at slibe den til, men det virker ikke rigtig for mig desværre.
Jeg fik produktet til tiden på min adresse. Bordet er så flot at det nærmest ligner en skulptur.
De har virkelig styr på deres håndværk. Jeg vil varmt anbefale 3nordic.
Har netop fået leveret den flotteste knagerække med tilhørende bøjler. Da vi bestilte, fik vi af vide, at den ville blive leveret i uge 51, men vi den allerede onsdag i uge 50.
Meget fin kvalitet og nøjagtig som vi havde drømt om.
Her handler vi bestemt igen.
Jeg var lidt nervøs for at bestille ved 3-Nordic, da der absolut ingen omtale af firmaet var/er nogen steder. Men efter at have kommunikeret med firmaet bestilte jeg til sidst et sofabord - faktisk med en behandling, som ikke umiddelbart var en mulighed på hjemmesiden, men som ejeren tilbød at lave til mig. Virkelig god service.
Jeg var stadig skeptisk, men i går modtog jeg det fineste sofabord, som var præcis, som jeg havde ønsket det.
Så - giv det en chance. Det er nystartet og fremstår som sådan, men jeg er virkelig tilfreds med både produkt, service og pris.