5 stjerner og mere til
Jeg har haft et forløb hos Anette der strakte sig over en periode på cirka 8 måneder. Anette fandt meget hurtigt ud af, at jeg havde en skjult skelen og dårlig indaddrejning. Vi har igennem mit forløb haft fokus på bl.a. at træne mit samsyn vha forskellige øvelser både gennem apps på computeren samt andre redskaber, som jeg fik med hjem. I starten af forløbet havde jeg en følelse af at kunne “mærke mine øjne” fra jeg stod op, til jeg gik i seng (hvilket jeg fandt ud af slet ikke er meningen). Efter mit forløb hos Anette kan jeg slet ikke “mærke mine øjne” på samme måde og har fået mere energi, da jeg ikke længere skal koncentrere mig om at fokusere på mine øjne. Anette lavede desuden en synstest på mig og hjalp mig også med at skaffe de rette linser til mig gennem min optiker. Hjemme-opgaverne har været sjove at lave og tager ikke lang tid i hverdagen. Jeg har mærket hurtige fremskridt og er meget begejstret for at Anette nu har hjulpet mig med at finde ud af, hvad mit problem var og samtidig har hjulpet mig med at løse problemet, således at mit syn er blevet stærkere! Anette har tilbudt mig en opfølgende aftale om et halvt års tid for at følge op og har samtidig givet mig et ark med hjem til vedligeholdelse af mit syn! Jeg har været så glad gennem hele forløbet. Tak Anette.