3dsyn Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

5 stjerner og mere til

Jeg har haft et forløb hos Anette der strakte sig over en periode på cirka 8 måneder. Anette fandt meget hurtigt ud af, at jeg havde en skjult skelen og dårlig indaddrejning. Vi har igennem mit forløb haft fokus på bl.a. at træne mit samsyn vha forskellige øvelser både gennem apps på computeren samt andre redskaber, som jeg fik med hjem. I starten af forløbet havde jeg en følelse af at kunne “mærke mine øjne” fra jeg stod op, til jeg gik i seng (hvilket jeg fandt ud af slet ikke er meningen). Efter mit forløb hos Anette kan jeg slet ikke “mærke mine øjne” på samme måde og har fået mere energi, da jeg ikke længere skal koncentrere mig om at fokusere på mine øjne. Anette lavede desuden en synstest på mig og hjalp mig også med at skaffe de rette linser til mig gennem min optiker. Hjemme-opgaverne har været sjove at lave og tager ikke lang tid i hverdagen. Jeg har mærket hurtige fremskridt og er meget begejstret for at Anette nu har hjulpet mig med at finde ud af, hvad mit problem var og samtidig har hjulpet mig med at løse problemet, således at mit syn er blevet stærkere! Anette har tilbudt mig en opfølgende aftale om et halvt års tid for at følge op og har samtidig givet mig et ark med hjem til vedligeholdelse af mit syn! Jeg har været så glad gennem hele forløbet. Tak Anette.

March 29, 2023
Advertisement

3D Syn gav mig svar

Som 23-årig blev jeg træt af at have ondt i mine øjne og have problemer med den store læsebyrde på Universitet. Ved at gå til 3D Syn fik jeg endelig svar på, hvorfor jeg hele mit liv har haft besvær med læsning. Anette spottet mine problematikker og præsenterede træningen på en engageret og forståelig facon, som gav motivation. Mine øjne arbejder endelig sammen, og det kan mærkes i min dagligdag. Jeg kan endelig samle en bog op uden en negativ følelse i kroppen.

July 16, 2022

Efter en mindre hjernerystelse

Efter en mindre hjernerystelse , bestilte jeg en tid hos 3Dsyn. til en uforpligtende undersøgelse Jeg var blevet frikendt af en øjenlæge som ikke mente mit samsyn fejlede noget og jeg skulle bare tage den med ro. 4 måneder senere kunne jeg knap nok passe mit arbejde og var gået ned med stres. Anette fandt hurtigt en lang række ting hun kunne hjælpe med og jeg købte en startpakke med det samme. 1 år senere er jeg ovre mine gener og kan passe mit arbejde fuld tid, samt have en normal hverdag. Jeg kan ikke rose Anette nok for den behandling jeg har fået.

February 12, 2022

De sidste 10-15 år har nodelæsning

De sidste 10-15 år har nodelæsning, undertekster og skærmarbejde fra tid til anden været svært at fokusere på, men tåleligt. Dog blev mine symptomer i efteråret 2017 væsentlig forværret således at jeg led af konstant migræne, udtalt træthed, hvor jeg max kunne holde mig vågen 4 timer af gangen, og ofte dobbeltsyn.

Efter et par mislykkede forsøg med briller og øjenlæger, der ikke kunne forklare mine symptomer, blev jeg heldigvis af en optiker anbefalet at tage kontakt til Anette fra 3D syn. Optikeren var overbevist om, at jeg havde en udtalt 'skjult skelen'.

I modsætning til øjenlæger, der direkte frarådede mig synstræning, og enkelte rådvilde optikere, har Anette fra første session været fortrøstningsfuld med hensyn til behandlingsmulighederne af min skjulte skelen og har hver gang været utrolig velforberedt, engageret og meget målrettet i hendes arbejde.

Min skjulte skelen kostede et vellidt studiejob og var meget tæt på at sætte en stopper for min kandidat i erhvervsjura, men jeg er nu tilbage på sporet og ville ønske at jeg havde stiftet bekendtskab med Anette og 3D syn tidligere.

January 12, 2019

Meget forbedret læsehastighed

Vores søn lå helt i bund i klassen når det kom til læsehastighed, men det er der blevet rettet op på med stor hjælp fra Anette og 3D syn. Faktisk afsluttede han 9. klasse i år som den 3. hurtigste læser i klassen, og han kan koncentrere sig meget bedre og længere nu. Han startede helt af sig selv sommerferien med at læse Harry Potter IV på en uge - godt 600 sider. Nu glæder han sig til at komme tilbage i skole i 1.G efter ferien. Vi troede aldrig han skulle i gymnasiet, men nu er det helt naturnligt for ham at læse og lave lektier, og med hans flid og gå på mod, kommer det til at gå helt fint. Stor tak til Anette og hendes evne til at hjælpe os.

July 23, 2016
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Nu kan jeg meget bedre koncentrerer mig

Efter jeg fik hjernerystelse for 1 1/2 år siden, var min koncentration blevet meget dårligere. Jeg havde svært ved at fokusere ved de skriftlige eksamer.
Efter jeg har lavet synstræning er min koncentration blevet meget bedre, og min karakter er steget.

December 28, 2015

Synstræning

Ved Anettes meget pædagogiske og store faglige kompetencer er det lykkedes for min søn at kunne læse og at kunne koncentrere sig bedre i skolen , hvilket gør at han så er mere med i timerne.
Dette ville ikke være sket uden Anettes store hjælp, da vi havde prøvet så godt som alt andet.
Jeg kan varmt anbefale Anette hvis dit barn også har vanskeligheder som kunne ligne dem min søn havde.
Stor respekt herfra og endnu engang tak for hjælpen :)
Hilsen Dorthe

November 24, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Meget pålidelig og effektiv synstræning.

Anette er en dygtig coach, der ikke tager et nej for et nej, men som bliver ved med at støtte en. Det er hårdt arbejde, for øjnene, men det bliver gjort på en sjov måde, og det hjælper virkeligt.
Det er alle pengene værd.

November 17, 2015

Take a closer look