Kommer ALDRIG til at handle i 3TrinNed…
Kommer ALDRIG til at handle i 3TrinNed igen!
Lad mig med det samme slå fast, at jeg ikke har noget at udsætte på deres medarbejdere. Problemet er chefen, som jeg mildest talt synes er utrolig svær at have med at gøre.
Forløbet:
Vi spørger i butikken, om det kan lade sig gøre at få lavet tryk på nogle hoodies, som vi selv kommer med. Vi får at vide, at det godt kan lade sig gøre. Der vil dog være en ekstra opkrævning, da der skal trykkes på vores egne trøjer og ikke hoodies, som butikken selv har solgt til os.
Vi bliver bedt om at sende en mail med oplysninger om trykket, så der kan gives et tilbud ud fra det.
Vi sender derfor en mail med filer til trykket samt dimensionen på trykket (bredde 40 cm). Vi giver også en klar instruktion om, hvor på hoodien trykket skal placeres – 5 cm fra kanten af syningen, hvilket også er vist med billede i mailen. Derudover angiver vi vores ønsker til farven på trykket.
Vi får et tilbud på det ønskede, som vi accepterer, og afleverer vores hoodies til butikken.
Så er det, balladen starter. Da vi henter trøjerne, opdager vi derhjemme, at trykket kun er 30 cm bredt mod de ønskede 40 cm. Derudover er trykket placeret alt for langt nede på trøjerne. Vi havde ønsket det placeret 5 cm fra syningen, men det sidder 8-12 cm under syningen på trøjerne.
Og som om det ikke var nok, opdager vi også, at trykket på nogle af trøjerne ikke sidder vandret.
Vi tager selvfølgelig fat i 3TrinNed. I første omgang kan de godt se, at det ikke er så heldigt, og de vil undersøge, hvad der er sket.
Vi får så at vide, at de åbenbart ikke selv kan lave tryk i den størrelse, men at de vil tage fat i en samarbejdspartner for at få at vide, om det kan lade sig gøre at få lavet et større tryk. Vi får derefter at vide, at deres samarbejdspartner heller ikke kan lave større tryk.
Jeg ringer selv til samarbejdspartneren for at undersøge sagen og får at vide, at de faktisk kan lave tryk på 35 x 35 cm. Det er godt nok ikke de ønskede 40 cm, men det er trods alt noget mere end de 30 cm, vi har fået. Da jeg nævner over for chefen, at jeg selv har undersøgt det, og at det derfor ikke passer, hvad han har fortalt mig, ændrer forklaringen sig pludselig til, at det er deres egen maskine til overførsel af tryk, der ikke kan lave så store tryk. Så giver det jo ikke helt så meget mening, at han ville undersøge muligheden for at få lavet et større tryk hos samarbejdspartneren, når deres egen maskine alligevel ikke ville kunne overføre et større tryk.
Vi snakker derefter med chefen om, hvad der kan gøres for at løse situationen.
Vores udgangspunkt er, at vores trøjer er blevet ødelagt. Vi har ikke fået det, vi specifikt bestilte, og trykket kan ikke fjernes eller laves om. Derfor mener vi naturligvis, at trøjerne må anses som ødelagte.
Chefen anerkender, at vi ikke har fået det, vi har bestilt og betalt for. Han forklarer blandt andet, at de åbenbart altid placerer trykket lidt lavere på hættetrøjer af hensyn til hætten. Men det ændrer jo ikke på, at vi specifikt havde defineret, hvor trykket skulle placeres. Hvis de mente, at vores ønskede placering ikke var mulig eller hensigtsmæssig, burde vi selvfølgelig være blevet gjort opmærksomme på det, inden trykket blev lavet. Vi blev ikke spurgt til råds, inden de ændrede placeringen og størrelsen af trykket.
Han mener også, at jeg skal prøve at se det fra hans side af. Jeg er stadig ikke helt sikker på, hvad han mener med det, for jeg har lidt svært ved at se, hvordan det ændrer på, at vi ikke har fået det, vi bestilte. Han siger også, at jeg jo derudover skal huske på, at det er håndværk at påføre tryk på trøjer. Det bliver åbenbart brugt som forklaring på, hvorfor trykkene ikke sidder lige. Jeg synes personligt, at der er ret stor forskel på, at noget er håndværksmæssigt arbejde, og at et tryk ikke bliver placeret vandret.
På trods af at det altså for mig er ret tydeligt, at trykkene sidder skævt, kan chefen åbenbart ikke se problemet. Han nægter derfor pure at erstatte vores trøjer, men tilbyder at vi får pengene tilbage for selve trykket, hvilket vi ser os nødsaget til at acceptere. Men hættetrøjerne? Dem må vi åbenbart bare leve med.
Gennem hele samtalen med chefen oplever jeg, at vores synspunkter og dokumentation bliver slået hen, frem for at der reelt bliver taget ansvar for, at vi ikke har fået det, vi bestilte.
Det her drejer sig vel at mærke om fire Carhartt-hættetrøjer – altså ikke nogle tilfældige billige trøjer – der nu i princippet er ødelagte.
Mage til useriøs håndtering fra en butiksejer skal man efter min mening lede længe efter.
Efter hele dette forløb er min konklusion meget enkel:
Jeg kommer ALDRIG til at handle i 3TrinNed igen.