2.7

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Heb me met veel verwachtingen…

Heb me met veel verwachtingen ingeschreven, krijg alleen vacatures te zien die afstand gerelateerd zijn en niets op basis van mijn werkervaring. Er is ook geen contact, dit slaat nergens op terwijl dit bedrijf wel graag al je gegevens heeft. Ik heb hier van geleerd, dit is een slechte keus, ik kies nu voor een persoonlijk gesprek met een uitzendorganisatie in de buurt.

October 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Baan misgelopen door foute informatie

Op 15/09 had ik een kennismakingsgesprek met een medewerker over de vacature secretarieel administratief medewerker voor 6 uur. Hij zei dat het om een gezins en welzijn bedrijf ging. Hij zou mijn gegevens doorgeven aan het bedrijf en ik zou door hen gebeld worden. De volgende dag werd ik gebeld door het bedrijf over een vacature als Personal Assistant van een ontwerper. Ik zei dat ik op een andere vacature had gesolliciteerd en we zouden beiden met de 65 plus contact opnemen. De medewerker zei dat hij het zou uitzoeken. Op 23-09 mailde ik of hij al informatie had. Hij antwoorde van nee. Ik reageerde dat ik dat vreemd vond, omdat ik een wijziging in de vacature had gezien op de website. De vacature was namelijk gewijzigd in Personal Assistant en er waren ook enkele wijzigingen in de eisen. Ik heb aangegeven toch in deze functie geïnteresseerd te zijn. Maar de medewerker zei dat hij een andere sollicitant nu voorrang had en is mij verder gepasseerd in de sollicitatieprocedure. Op 14-10 belde hij mij om te zeggen dat de vacature gesloten was, omdat de klant de samenwerking met 65 plus gestopt had. Door deze gang van zaken ben ik de kans op deze baan misgelopen.

October 14, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Nep site trap er niet in

Begin dit jaar ingeschreven, moest wachten tot juli omdat ik dan pas 67 was. Naderhand niets meer gehoord, gemaild en daarna alleen mailtjes met nep vacatures gehad.
Onzin site !!, wekt valse illusies bij mensen die graag nog wat willen doen na hun pensioen.

November 25, 2024
Rated 1 out of 5 stars

idd je wordt aan het lijntje gehouden

idd je wordt aan het lijntje gehouden. En maar steeds credits opwaarderen, waarmee je niet verder komt.
Het patroon is steeds hetzelfde, Je krijgt contact, met soms vele tientallen, je maakt je keus en middels de chatberichten (kosten per bericht) wil je dan tot een ontmoeting komen. Niets minder waar, daar komt het nooit wat van, de boot wordt elke keer afgehouden.
Het zijn gewoon betaalde tikgeiten, die je hoofd op hol laten slaan met tussendoor geile prietpraat.
Want kan mij niet voorstellen dat zij maandsalarissen spenderen aan hun zgn credits die zij ervoor over hebben voor een zgn match

October 6, 2024
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Mensen heb me hier ingeschreven en wat…

Mensen heb me hier ingeschreven en wat ik in mijn inbox binnen krijg is best wel triest wat ik lees. Ik ben een man en zoek een vrouw maar ik krijg sex reacties binnen van vrouwen die wanhopig zijn en dat zoek ik niet.
Inschrijven is overigens gratis en als je wil reageren moet je credits kopen en dat kan gelijk via je bank betaald worden. Je hebt ook iedere keer een credit nodig als je reageert of contact zoek maar mij is nu opgevallen en ik heb ook mijn twijfels dat je aan het lijntje wordt gehouden zodat je heel veel credits moet gebruiken en daarna ben je niets opgeschoten dus het zou...bedrog kunnen zijn want als je je telefoonnummer geef belt er niemand en ook niets via de whattsapp wat ik wel als voorkeur vraag. Dus het ruikt naar..... Gewoon niet doen op deze datingsite.

June 6, 2024

NIet respectvol

Een voordeel bij 65plus.nl is dat je nog wel een reactie op je sollicitatie krijgt, maar als christen was ik "not amused" om op zondag bericht te krijgen, dat ik niet aanmerking kwam voor een bepaalde functie. Kennelijk vinden sommigen het vanzelfsprekend, dat ook anderen de 24/7 economie-gedachte aanhangen. Daarnaast gebeurt dit via een zogenaamde "no replymail", zodat je niet direct kunt reageren met de vraag om meer toelichting, want de motivatie tot afwijzing was nogal vaag.

March 1, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look