Aarhus Business College Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

Company details

1. Educational Institution

Written by the company

Uddannelse er et livslangt projekt. Aarhus Business College er et uddannelses-økosystem, der tilbyder en bred vifte af relevante uddannelser, kurser og forløb inden for handel. Vi tilbyder HHX, EUX Business, EUD Business, EUD10 Business, EUD for voksne, EUD for studenter, Hovedforløb, kurser og Ny mesterlære.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig adfærd og dårlig kommunikation og dårlig lærer

Jeg har oplevet flere situationer, hvor jeg føler, at lærerne Anders Kragh Bali og Mette Meilandt Sønderskov samt lederen David behandler eleverne på en meget hård og uretfærdig måde.

Jeg oplever blandt andet, at der bliver råbt af elever uden en tydelig grund, og at man nogle gange bliver sendt hjem på grund af noget, en anden elev har gjort. For eksempel kan en elev ved siden af én grine, hvorefter man selv risikerer at blive sendt hjem, selvom man ikke selv har gjort noget.

Anders har efter min oplevelse sagt direkte, at han kan smide elever ud af klassen, når han vil, uden nødvendigvis at give en konkret grund. Han har også sagt, at han ikke er pædagogisk, og at han bare kan sende elever ud, når han har lyst. Det synes jeg skaber en utryg stemning i klassen.

Jeg oplever også, at Mette ofte råber af enkelte elever eller hele klassen. Hvis én til tre elever spørger om hjælp, kan reaktionen efter min oplevelse blive meget voldsom, i stedet for at eleverne får den hjælp, de har brug for.

Derudover oplever jeg, at David nogle gange kommer ind i klassen og taler meget hårdt til eleverne, råber og skælder ud, selv når det ikke virker som om, der er en klar grund til det.

Samlet set synes jeg, at situationen er meget frustrerende og skaber en dårlig og utryg stemning i klassen. Jeg mener, at elever skal kunne føle sig trygge, blive behandlet respektfuldt og kunne spørge om hjælp uden at være bange for at blive råbt af eller sendt hjem

August 21, 2026
Advertisement

HHX Viby J

HHX Viby J: Ekstrem dårlig og ulækre undervisere, kan naævne ved fornavn N, G, foej for den. De burde skamme sig, ekstrem usympatiske og egositiske mennesker.

June 13, 2025

Til Aarhus business college

Til Aarhus business college

Emne: Indsigelse mod udmeldelse

Jeg skriver denne indsigelse til at protestere mod min udmeldelse fra Aarhus business college. Jeg blev udmeldt den [29/1/2024] på grund af falske anklager om truende adfærd med en kniv.

Jeg nægter på det kraftigste at have gjort noget som helst, der kunne fortjene en sådan sanktion. Jeg har aldrig truet nogen med en kniv, og jeg har aldrig haft en kniv på mig på skolen.

Jeg møder idag i skole kl 8.15 hvor jeg bliver mødt af min lærer og rektoren på århus business college hvorefter jeg for besked på at forlade skolens område fordi jeg er blevet udmeldt. Jeg spørg om en forklaring da jeg ikke forstår hvorfor, hvorefter at rektoren bliver ved med at sige forlad skolens område.

Derudover var jeg til møde torsdagen forinden om fravær og adfær på skolens område. Da jeg blev udmeldt havde jeg et fraværsprocent på 2.2 for året og den steg til 3.9 efter hjemesendelse. Jeg fik at vide under mødet at hvis jeg ikke ændret min adfær og bare havde en times fravær resten af året vil jeg blive udmeldt uden nogen form for advarsel. Jeg var efter sammentalen enig i at ændre min adfær imens jeg var på skolen, og var klar til at få mit fravær ned. Hvorefter jeg bliver smidt ud dagen efter pga at rektoren følte hun tog en forkert beslutning.

Jeg er en 20 ung mand som lider af ADHD og søvnbesvær hvilket gør at jeg har svært ved at fokusere i timerne og har svært ved at komme op om morgenen, hvilket gør at jeg ofte får fravær i morgen lektionerne.

Jeg skriver denne indsigelse for at udtrykke min bekymring over Aarhus Business Colleges manglende kompetence til at hjælpe børn med psykiske problemer eller søvnbesvær og deres tendens til at tage imod falske anklager og derefter hjemsende børn eller skride til en direkte udmeldelse.

January 29, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Nem uddannelse i dårlige omgivelser

Undervisning: Lærerne er på meget forskellige niveauer.
Kantine: Dyr og usund, uden variation.
Faciliteter: Toiletter er klamme efter 12-pausen.
Der findes intet bibliotek eller arbejdsområde med ro, på hele skolen! Meget skrald på gangene.
Elever: En blandet skare af umotiverede og veloplagte elever. - Personale kan have svært ved at styre eleverne. - Det skal siges, at det er meget nemt at gennemføre en uddannelse på AABC.

May 24, 2022
Advertisement