Dårlig adfærd og dårlig kommunikation og dårlig lærer
Jeg har oplevet flere situationer, hvor jeg føler, at lærerne Anders Kragh Bali og Mette Meilandt Sønderskov samt lederen David behandler eleverne på en meget hård og uretfærdig måde.
Jeg oplever blandt andet, at der bliver råbt af elever uden en tydelig grund, og at man nogle gange bliver sendt hjem på grund af noget, en anden elev har gjort. For eksempel kan en elev ved siden af én grine, hvorefter man selv risikerer at blive sendt hjem, selvom man ikke selv har gjort noget.
Anders har efter min oplevelse sagt direkte, at han kan smide elever ud af klassen, når han vil, uden nødvendigvis at give en konkret grund. Han har også sagt, at han ikke er pædagogisk, og at han bare kan sende elever ud, når han har lyst. Det synes jeg skaber en utryg stemning i klassen.
Jeg oplever også, at Mette ofte råber af enkelte elever eller hele klassen. Hvis én til tre elever spørger om hjælp, kan reaktionen efter min oplevelse blive meget voldsom, i stedet for at eleverne får den hjælp, de har brug for.
Derudover oplever jeg, at David nogle gange kommer ind i klassen og taler meget hårdt til eleverne, råber og skælder ud, selv når det ikke virker som om, der er en klar grund til det.
Samlet set synes jeg, at situationen er meget frustrerende og skaber en dårlig og utryg stemning i klassen. Jeg mener, at elever skal kunne føle sig trygge, blive behandlet respektfuldt og kunne spørge om hjælp uden at være bange for at blive råbt af eller sendt hjem