Umulig hjemmeside.
Kunne ikke komme ind på den nye hjemmeside. Besked om, at en bogreservation var kommet hjem og kunne afhentes, skønt jeg havde lånt den for 3 mdr. siden. Kunne ikke få lov til at fravælge reserveringen. Der var blot et kryds i højre hjørne, der snurrede en omgang, hver gang jeg forsøgte at slette min reservation. Da jeg senere gik ind på min side, kunne jeg se, at jeg havde to reserveringer klar til afhentning. Da jeg gik ind for at se hvilke, stod der stadig "to Bøger" men kun én med titel på.
Jeg forsøgte så at ringe men en utrolig affekteret kvindestemme belærte mig både på engelsk og dansk, at jeg havde ringet udenfor bibliotekets åbningstider og jeg måtte ringe tilbage på et senere tidspunkt, hvilket jeg så gjorde.
Den samme affekterede kvindestemme fortalte mig nu, at biblioteket sandeligt havde åbent, men nu var det UBEMANDET.
Et nærliggende spørgsmål kan kun være: "Er ledelsen og byråds-politikerne i færd med at nedlægge Aalborg-bibliotekerne"?
Måske skulle man også overveje at få pengene retur fra dem, der har lavet sådant makværk, som den nye hjemmeside.
P.S. Er der måske en eller anden, der kan hjælpe mig med, hvornå bogbusserne har sommerferie? Pfh. Tak for hjælpen.
June 29, 2024
Unprompted review