See what reviewers are saying
Fik lavet et par solbriller, Maui Jim Red Sands, af Casper. Det er til dato de bedste solbriller jeg nogensinde har ejet, komforten findes ikke bedre. Caspers service og ærlige tilgang til kunden e... See more
Kan varmt anbefale Frandsen optik, super dygtig rent fagligt, men også altid smilende og venlige 😊
Company details
Information provided by various external sources
Optiker
Contact info
Nørretorv 15, 7100, Vejle, Denmark
- ff@optikerfrandsen.dk
- optikerfrandsen.dk
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Sublim service
Virkelig kompetent, venlig og god service. Jeg har handlet briller her igennem et par år efterhånden og kommer til det fremover. Man bliver altid mødt med smil og deres service er udover det sædvanlige. Kæmpe anbefaling herfra!
Bedste solbriller ever!
Fik lavet et par solbriller,
Maui Jim Red Sands, af Casper.
Det er til dato de bedste solbriller jeg nogensinde har ejet, komforten findes ikke bedre. Caspers service og ærlige tilgang til kunden er uden lige…Fem stjerner herfra!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Denne personlige betjening kan ingen internetbutik nå til sokkeholderne...
En tilsvarende helt igennem sød, venlig, faglig meget kompetent og serviceminded behandling skal man lede længe efter!! Og dette er sagt ud fra nu 4-5 besøg i butikken - og samme super gode oplevelse hver eneste gang.
Det er ikke påtaget service; det er menneskelighed, faglighed og ordentlighed - jeg vil til hver en tid anbefale Optiker Frandsen til alle.
Stor TAK, hver gang!
Klasse service!
Klasse service!
Stod og akut og skulle bruge nye briller, der gik kun en 2 hverdage så var de klar.
Professionel og hurtig behandling, klar anbefaling herfra
Fantastiks service
Fantastiks service, har aldrig skulle betale, selv ikke da jeg bad om nye glas i mine læsebriller, et halvt år efter jeg havde fået dem.
Den perfekte kundeoplevelse — altid
Optiker Frandsen på Nørretorv er den perfekte kundeoplevelse hver eneste gang. Jeg har haft både briller og kontaktlinser fra butikken, og indehaver Finn er uovertruffent serviceminded, og det smitter af på hele butikkens medarbejderkultur.
Da butikken fører flere high end brands, tror jeg ikke, butikken er byens billigste, men for os der vægter optimal service og professionel rådgivning, er Optiker Frandsen er virkelig godt valg.
Der er fine parkeringsforhold i Tróndur p-hus tæt ved butikken.
Fantastisk service og supersøde ekspedienter
Købte briller for flere år siden, ved Optiker Frandsen. Jeg var idag nede for, at få rettet stellet (har sovet med brillerne på). Havde ikke bestilt tid, men de rettede dem med det samme og uden beregning. Altid supergod service hos dem 👏👏👏
Super service og top kvalitet til fair…
Super service og top kvalitet til fair priser!
Bedste brillebutik i Vejle…
Bedste service på alle måder…
Gode oplevelser - anbefaler gerne til venner og familie !!
Super god kundeservice og dygtige til…
Super god kundeservice og dygtige til det de laver !
Vejles bedste brille butik
Vejles bedste brille butik!
Jeg har 3 børn med briller og linser og vi får den bedste service. Jeg anbefaler kun Optiker Frandsen til alle.
Meget kompetent personale.
Kvalitet i alt
Kvalitet i alt - produkt, service og rådgivning. Det spiller bare - og ja, med et glimt i øjet, der lige giver det sidste til den samlede oplevelse.
Fantastisk service af optiker Frandsen…
Fantastisk service af optiker Frandsen - idag særligt Casper. Helt perfekt i forbindelse med rep af mine maui Jim. Kan kun anbefale 👍
Optiker i topklasse!
Hos Optiker Frandsen får du personlig, ærlig, kvalificeret og professionel behandling- ikke mindre end super service og altid med et smil. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Fantastisk service !
Som vores otteårige dreng siger
Som vores otteårige dreng siger: De er de sødeste optikere, jeg kender 😊. Jeg er helt enig! Super god service, altid god og venlig betjening.
Rigtig god vejledning
Har netop hentet mine nye briller, og har hele vejen igennem fået virkelig god vejledning og service. Jeg har været i kontakt med både Casper, Line og Finn men har følt at de alle viste præcist hvad der er vigtigt for mig og mit syn.
Får så fin service og meget god…
Får så fin service og meget god stemning i butikken. Min datter er handicappet og kræver en særlig hjælp og det er de så gode til at spotte.
Jeg vil varmt anbefale andre til at handle her - og fik automatisk god rabat på brilleglas uden selv at nævne det!
Utrolig professionel vejledning og god service
Utrolig professionel vejledning og god service.
Jeg er blevet ekspederet af flere medarbejdere, og alle har haft meget dybdegående viden om solbrilleglas og stel, og de har været yderst hjælpsomme, tålmodige og venlige.
Kan varmt anbefale Frandsen optik
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.