Fik lavet nye tagrender af Aalborg VVS…
Fik lavet nye tagrender af Aalborg VVS Service. Super løsningen, og gode folk
Aalborg vvs service ApS er en service virksomhed, der beskæftiger sig indenfor vvs service. Aalborg vvs service ApS yder service for private, offentlige, erhverv og boligselskaber.
Kaolinvej 6, 9220, Aalborg, Denmark
Hasn’t replied to negative reviews
Fik lavet nye tagrender af Aalborg VVS Service. Super løsningen, og gode folk
Kontakter aalborg vvs firma, da de tilbyder afdragsordning på min regning der er sendt på mail, da jeg så ringer er han ubehøvlet og fortæller at det har han aldrig skrevet, da jeg så dokumenterer det overfor ham, svarer han ikke.
Endvidere skriver de for mange timer på regningen, også til forsikringen på den del af regningen de skulle dække
Jeg har haft en længerevarende sag med Aalborg VVS-Service efter en gulvskade, som opstod i forbindelse med udskiftning af en utæt radiator den 03/01/2024. Virksomheden blev gjort opmærksom på skaden i forbindelse med arbejdet.
Tidligt i forløbet fik jeg oplyst, at sagen ville blive håndteret via virksomhedens forsikring. Jeg havde efterfølgende dialoger med både medarbejdere og ejer om udbedring af skaden. Gennem hele forløbet var det dog mig, der gentagne gange måtte tage kontakt for at få sagen videre. To forskellige repræsentanter fra virksomheden var involveret, og der blev foreslået lappeløsninger, som jeg ikke kunne acceptere.
Da sagen ikke blev løst, blev den afsluttet med rettens hjælp. Resultatet blev, at hele gulvet blev udskiftet frem for en delvis reparation. Jeg modtog den sidste betaling, retsafgiften på 750 kr., den 13/01/2026.
Forløbet strakte sig samlet set over 2 år. På den baggrund kan jeg ikke anbefale Aalborg VVS-Service ud fra min egen oplevelse af sagens håndtering.
I forbindelse med totalrenovering af vores hus har vi brugt Aalborg Vvsservice og været yderst tilfreds. De har ydet god vejledning, dygtigt håndværk og fremfor alt været fleksible omkring tidsplanen! En særlig stor tak skal lyde til deres medarbejder Allan for dygtigt håndværk og gå på mod!
Jeg kan ikke anbefale dem nok!
Jeg talte med Anders fra Aalborg VVS service ifm. en lille køkkenrenovering. Arbejdet blev udført til UG og til aftalt tid. Kommunikationen om indkøb af reservedele har ligeledes været glimrende.
Vi fik en slem vandskade på badeværelset, hvor vi måtte slås med forsikringen i 6 måneder.. Deres taksator og håndværker fik lavet et tilbud på udbedring som ikke indeholdte halvdelen af hvad der skulle laves, og vi diskuterede endda om der skulle vådrumsmembran (igen, et badeværelse!!) Håndværkeren som vandt sagen da han havde det billigste tilbud, var sjovt nok deres egen mand og han var virkelig ubehagelig.
Jeg tog kampen op og begyndte at indhente tilbud efter tilbud fra diverse firmaer i nordjylland, for at vise forsikringen at den var helt gal med deres pris og håndværker. Det kostede mange timer, en masse energi og jeg hang i med næb og klør!
Til sidst endte jeg hos Aalborg VVS og hold nu op hvor er jeg glad for det! Anders Thomsen hjalp mig i kampen mod forsikringen, både med råd og vejledning men også med det billigste tilbud på udbedring af skaden.
AAlborg VVS har stået for reetablering af hele badeværelset og det ville jeg til hver en tid gøre igen. Har vi været i tvivl om noget er vi altid blevet mødt med gode råd og vejledning og beskeden om vi bare kan ringe hvis der er det mindste. Altid en positiv modtagelse og generelt en kundeservice ud over det sædvanlige!
Deres folk er rare og dygtige håndværkere og der har ikke været en finger at sætte på noget.
- desuden var deres pris den billigste ud af 8 tilbud og den aftalte pris blev overholdt.
Vi vil til hver en tid råde folk til at vælge Aalborg VVS - det er helt klart dem vi bruger fremover!
I forbindelse med istandsættelsen af tre lejligheder har jeg oplevet , hvordan Aalborg VVS Service uretmæssigt fakturerede for ikke-leverede ydelser, herunder badeværelsesarmaturer jeg har købt, afløb, og toiletter, er der brugt langt billigere materialer. Trods dette opkrævede firmaet betaling for disse.
Samarbejdet fik en brat ende, da Aalborg VVS's ejer ubehageligt råbte og skældte ud, både mod mig og mine håndværkere. Situationen eskalerede absurd, da han fejlagtigt anklagede en tømrer for at udføre VVS-opgaver.
Selv stillet over for beviser på deres manglende leverancer, insisterer Aalborg VVS Service nu på at indbringe en retssag med krav om betaling for arbejde, der aldrig blev udført. Ydermere, uden nogen tidligere aftale om yderligere lejligheder, fremkommer de nu med et urimeligt krav på 35.000 kr. for arbejde, de selv hr ødelagt muligheden for at lave.
Konklusion: Efter denne erfaring, vil jeg klart fraråde enhver form for samarbejde med Aalborg VVS Service. Deres uetiske forretningsmetoder og aggressive opførsel bør være en advarsel til alle potentielle kunder.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig et arbejde som Aalborg VVS service tilbyder. Vi skulle have sat køkken op, og gang på gang, er der fejl og vi er nødt til at tilkalde dem for små ubetydelige ting, som man FORVENTER en VVS mand er uddannet i og har styr på! De kan hverken finde rundt på koldt og varmt vand eller sætte et almindeligt blandingsbatteri til. Den værste omgang håndværker arbejde jeg til dags dato har oplevet. Jeg vil på ingen måde råde andre til at gøre brug af dette firma. Det ender kun ud i, at man i steder for at have brug for dem MAX 2 dage, har været nødsaget til næsten at ringe efter dem HVER DAG, i 14! Dage fordi de ikke gør deres arbejde godt nok første gang... sikke en skuffelse ...

Reply from Aalborgvvsservice