Perfect bedrijf,ik had ontzettend last van muizen Jelle heeft zijn werk gedaan en binnen een week heb ik geen muis meer gezien, Topper die Jelle en een vriendelijke jongen
See what reviewers are saying
Eerste ervaringen met ABC Ongedierte waren prima, Jelle leek een prima kerel. Probleem met ratten was nog niet volledig opgelost, tot 2 keer toe nog een afspraak met Jelle gemaakt. Hij is niet meer ko... See more
Jelle to the rescue. Onder de vlonders van de veranda had zich een wespen kolonie gevestigd die hinderlijke vormen aannam. ABC gebeld, direct een uitleg en offerte ontvangen. Zelfde dag heeft Jelle ge... See more
We hebben al een tijdje muizen in huis. Vrijdag contact opgenomen en gisteren kwam Jelle. Wat een ontzettende aardige jongen. Inspectie gedaan gif uitgezet en volgende week komt hij terug. Ik zeg als... See more
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Helemaal blij met de snelle service van…
Helemaal blij met de snelle service van ABC ongedierte. Het probleem dat niet in ons huis, maar de ongemakken wel. ABC ongedierte neemt dan wel de moeite om ook bij de buren aan het probleem te werken op zijn initiatief! Fijne pro active houding!
Prima geholpen door Jelle van ABC…
Prima geholpen door Jelle van ABC ongedierte. Hopelijk blijven de muizen nu echt weg. Dit bedrijf is een aanrader!
Brede aanpak van bestrijding
Jelle was bezig bij de buren vanwege ongedierte in de kruipruimte. Maar was zeker niet de beroerdste om ook bij ons ook gelijk een inspectie te doen en van advies te voorzien.
Gebeld met Jelle
Gebeld met Jelle, nadat wij meerdere muizen hadden gezien in huis. Jeetje wat is deze man goed in zijn werk. Jelle neemt alle tijd en stelt je zo enorm gerust. Hij weet precies waar hij moet kijken en moet doen. Ik raad jullie echt aan om ABC ongedierte bestrijding te bellen als jullie ergens last van hebben!
Mochten wij ooit weer last krijgen, weet ik wel wie wij moeten bellen.
Snel en netjes
Had een wespennest in de muur van de schuur. Konden gelijk de volgende dag komen. Was heel vriendelijk en netjes op tijd. Werd zorgvuldig gedaan en met garantie. Fijn dat ik weer de tuin in kon zonder gestoken te worden
Wespennest verwijderd
We vonden tot onze schrik een wespennest boven de deur naar het dakterras. Gebeld met Jelle van ABC-ongedierte en die was zo vriendelijk om dezelfde dag nog te komen! In het weekend! Erg professioneel en heel vriendelijk en beleefd! Direct zijn nummer opgeslagen alhoewel we natuurlijk hopen dat we hem niet meer nodig hebben...
Vandaag om 11.45 gebeld voor een…
Vandaag om 11.45 gebeld voor een mierenprobleem. 12.30 waren de super aardige heren er, sinds 14.00 uur geen mier meer te bekennen.
Goed werk verricht en zeer klantvriendelijk, absolute aanrader!
Uitstekende service & adequate actie
Fijn geholpen door Jelle en Michael van ABC-ongedierte. Vriendelijke service, goede tips & adequate actie en geen muis meer gezien.
Aanrader!
Kwam tot mijn schrik rattenstront tegen in mijn kelder. Ik belde meteen op en abc was bereid diezelfde zondag nog te komen. Ik was meteen van mijn rattenprobleem af! Een echte aanrader dus!
Mogelijk bedwantsen in de koffer mee…
Mogelijk bedwantsen in de koffer mee naar huis genomen!
Het is de schrik van iedere reiziger. Gelukkig reageerde abc erg adequaat en bracht abc het plan van aanpak in kaart. En als ze even niet bereikbaar waren per telefoon dan belden ze me binnen een paar minuten zelf terug. Erg fijn, ik voelde me erg serieus genomen.
Ook de miscommunicatie die was ontstaan losten ze professioneel op. Diezelfde avond stond er alsnog een personeelslid aan mijn deur om alsnog, uit voorzorg, mijn huis te desinfecteren. Erg bedankt.
Meer dan alleen een ongedierte specialist
Integenstelling tot veel andere commerciële ongedierte bestrijders heeft ABC ongedierte de problemen in mijn huis verholpen. Kwaliteit prijs verhouding is dit prima geregeld. Met veel adviezen en de juiste behandeling ben ik van mijn muizen af.
Wat ook als erg prettig ervaren word is het telefoontje na de behandeling of alles nog in orde is. Dit geeft het persoonlijke aspect een boost.
Heren bedankt !
Vandaag gebeld voor een afspraak, uitstekende service. Dezelfde dag nog geholpen en van alle problemen af. Super, zeker een aanrader!
Aardig en deskundig ik zeg doen
Dit bedrijf gebeld omdat ik muizen in mijn woonkamer had lopen. Na een paar handige tips en een bezoek van de vriendelijke man geen muis meer gezien. Ik zeg doen !
Adequaat
Adequaat, deskundig en zeer vriendelijk geholpen, thanks mannen
Ik had deze zomer last van wespen
Ik had deze zomer last van wespen. Een belletje naar ABC was genoeg. Ze konden dezelfde dag in het weekend nog langs komen!
Goede service en was er snel vanaf!
Snel en betrouwbaar
Goed en aardig personeel dat je snel van je muizenplaag af helpt. Ik had al snel een afspraak wat ik zeer fijn vond aangezien je die beesten niet graag thuis hebt rondlopen.
Vriendelijk en deskundig
Echt goed geholpen door ABC. Aardige en deskundige mensen die begrepen dat ik snel van de muizebplaag afwilde. Probleem na 2 bezoeken opgelost.
Erg vervelende ervaring gehad met dit…
Erg vervelende ervaring gehad met dit bedrijf, raad niemand aan hiermee in zee te gaan. Deze meneer heeft een onprofessioneel voorkomen en heeft er totaal niet voor gezorgd dat mijn probleem met muizenoverlast is opgelost, sterker nog het lijkt alleen maar erger te zijn.

Reply from Abcongedierte
Goed bedrijf met vakkundige mensen die…
Goed bedrijf met vakkundige mensen die weten hoe ze in no-time plaagdieren weg moeten krijgen,. Zeer tevreden. Snelle service, zelfs 's nachts!
Na 1 dagen alle bedwansen weg !
Na een heerlijke vakantie te hebben gehad!!!
Bedwansen mee naar huis genomen !! Nachtmerrie van iedereen
Ik belde gelijk de zelfde dag kwamen ze langs
Na 1 behandeling alles weg !
Super blij mee dit bedrijf is zeker een aanrader
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.