See what reviewers are saying
Book ikke overnatning på denne kro. Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerner. Vi havde booket 2 overnatninger på denne kro. Havde fået booking bekræftelse og adgangskode på mail, men da vi ankom vir... See more
Vi har booket 1 overnatning 22-08 til 23-08 Men da vi ankom og skulle ind virkede den kode som de havde sendt til os ikke, vi har ringet til deres vagttelefon nr 40338246 uden nogen form for svar v... See more
Vi Havde booket 3 dage/2 nætters ophold med kaffe/the + kage, 2 retters aftensmad (forret og hovedret) og morgenmad. Værelset var fint med gode senge og et Stort badeværelse. Maden og betjeningen... See more
Written by the company
Hjertelig velkommen til Abild Kro & Hotel Abild Kro & Hotel er beliggende ved hovedvej 11, kun 4 km nord for Tønder i det skønne Sønderjylland. Med naturskønne oplevelser og kun 10 km til den tyske grænse, fås beliggenheden næsten ikke bedre. Vi byder gæster velkommen fra hele landet på vores kro og hotel. Hos Abild Kro & Hotel tilbyder vi: Ala carte restaurant samt 4 retters aftenmenu Overnatning i vores forskellige værelsestyper Udlejning af festlokaler Tilbud til busselskaber
United States
- abildkro.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Intet absolut intet levede op til vore forventninger
Intet levede op til vore forventninger. Havde betalt 3788kr for fire overnatninger incl morgenmad. Bookede ophold dagen før ankomst og fik bekræftelse på bookning samt værelsesnummer og kode til døren. Hotellet var forladt , døre stod åbne. Værelset vi havde fået anvist stod med uredte senge med snavset sengelinned. Snavsede håndklæder og overfyldt skraldespande. Der var ikke gjort rent overhovedet. Vi fandt rent sengelinned og håndklæder og gjorde selv badeværelse rent så det var brugbart. Der var ingen mulighed for morgenmad som vi havde bestilt og betalt for. Pengene for opholdet var reserveret af booking.com før ankomst og blev trukket tidligt næste morgen.
Et dyrt ophold for ikke andet end en seng at sove i. Da opholdet var under Tønder festival 2025 var der ikke mulighed for anden overnatning og pengene for opholdet var jo også allerede trukket.
Book aldrig hos Abild Hotel
Vi har booket 1 overnatning 22-08 til 23-08
Men da vi ankom og skulle ind virkede den kode som de havde sendt til os ikke, vi har ringet til deres vagttelefon nr 40338246 uden nogen form for svar vi ringede 16 gange indtalte flere beskeder på deres telefonsvarer
Da vi havde stået der i ca 15 min. Kom der endnu en familie som også skulle bo der men deres kode virkede heller ikke så vi valgte efter 1 1/2 time at opgive og køre videre og pengene er spildt
Jeg har politianmeldt dem i dag
Book ikke overnatning på denne kro.
Book ikke overnatning på denne kro.
Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerner.
Vi havde booket 2 overnatninger på denne kro. Havde fået booking bekræftelse og adgangskode på mail, men da vi ankom virkede koden ikke. Og vagt telefonen blev ikke taget og mail ikke besvaret. Vi endte med at måtte finde et andet sted at overnatte. Kroen virker fuldstændig forladt. Vi mødte 2 andre som også havde booket overnatning og de havde forsøgt at komme ind i 15 min før vi ankom. De endte også med at køre et andet sted hen. De trækker pengene fra kontoen, og man kan ikke komme i kontakt med dem overhovedet. Derfor book IKKE overnatning her.
Abildkro. Noget for pengene.
Med en enkelt overnatninger, fra d 21-22 november 2024, kan vi kun klappe i hænderne. Så meget venlighed, fint værelse og god mad, for et beskedent beløb, er næsten uhørt nu om dage.
Vel er kroen gammel, men det vidste vi jo, og vel er der stejl til 1.s, god kromad og ikke gourmet mad. Det vidste vi. Vi kommer igen, og besøger kroen og det dejlige Tønder. Tak for en dejlig start på julen 2024. Vi elskede hver en nisse på kroen, både dem af plast og halm og de søde “nisser” der gav os så dejligt et ophold
Vi havde et 2 dages deal ophold på…
Vi havde et 2 dages deal ophold på kroen. Vi fik en meget venlig modtagelse. Dejlig veltillavet og lækker mad, hyggelig atmosfære, god morgenmad. Pæne rene omgivelser. Det var absolut pengene værd, og det var anden gang vi har været der, og vi kommer gerne igen.
Helt ok ophold til fair pris.
Helt ok ophold til fair pris.
I betragtning af prisen til cirka 1000 kr. for to voksne, to retter aftensmad, overnatning om morgenen, synes vi at vi har fået et helt ok ophold. Vi betalte 100 kr. Mere for 1+ værelse og det var også fair nok. Særlig vil vi fremhæve de to meget servicemindede unge mennesker der serveret for os i går aftes. Et ønske: når vi er meget rundt på cykel i området , kunne vi godt tænke os lidt større mad portioner, Da sådanne cykelture giver appetit.
Vi havde booket ophold med aftensmad og…
Vi havde booket ophold med aftensmad og morgenmad.
Vi får selvfølgelig hvad vi betaler for, men det er længe siden vi har fået så trist mad på en kro. Pasta med tynd sovs, noget kød i tern og salat.
Desserten var så lille, at havde vi fået en spiseske var der til 3 mundfulde. Heldigvis var det en teske, så det tog lidt længere tid. Hvis man havde forventet at blive godt mæt, blev man snydt. Vi havde inviteret en ven med som har god appetit , han måtte hjem og ha natmad.
Morgenmad var ok, i betragtning af at det var Bake off.

Ikk værd til prisen
Ikk værd til prisen . Slidt hotel , gulve der vugger og knirker højlydt. Døren ind til værelset ikk tæt og der er så lydt så vi ku’ høre naboen barbere sig. Ikke noget varmt vand og ville bade om morgenen, hvilket var umuligt da trykket faldt på vandet og slangen til bruseren var mør og faldt af. Meget forskellig personaleoplevelse, den ene dag ualmindelig flabet, næste dag nyt hold som var flinke. Maden er ikk noget at skrive hjem efter….. vi har fået det samme som alle de andre, nemlig halvt kylingebryst i tomatsovs og udpint spaghetti , icebergsalat med to tomatskiver til hver. Dagen efter noget der skulle være fyldt mørbrad, 1 bagt kartoffel med en Skive persillesmør og totalt udkogt blomkål/broccolimix til, ingen sovs . Morgenmaden var ok. Vi kommer aldrig mere igen og vil absolut ikke anbefale dette til nogen.
Dejligt kroophold
Meget venligt personale, og der er rent og pænt.
Morgenmaden var rigelig, og aftensmaden var ganske fin og veltillavet - god hverdagsmad (vi fik kylling i tomatsauce og steg). Selvfølgelig var det ikke en gourmetoplevelse - men det har vi heller betalt for.
Gangbesværede kan med fordel reservere værelse i stueplan eller benytte stoleliften.
Vi kommer gerne igen og vil gerne anbefale stedet til andre.
Skrækkelig forretningsmoral
Vi havde et gavekort med 1 overnatning, 4-retters middag, vinmenu, et glas hvidvin samt en flaske rødvin, samt morgenbuffet gyldigt indtil 6. okt 2024. Dette blev afvist og egenhændigt reduceret af Abild Kro, da der kun var 2- retters menu og allernådigst 1 flaske vin til deling. De 2 retter havde de til gengæld store udfordringer med at lave appetitlige, vi fik et kyllingebryst i noget tomatsovs og en isdessert. Der var på ingen måde nogen forståelse for at vi skulle have det der var skrevet på gavekortet tvært i mod skulle vi være godt tilfredse med at vi fik den flaske der stod på gavekortet. Vi købte så en ekstra flaske vin der blev sat på bordet, ej åbnet eller skænket, det måtte vi så selv klare, heldigvis var det med skruelåg så jeg kunne da vride den op uden at skulle have min sweitzer kniv frem. Vi har gennem årene været på mange kroophold, men dette er i særklasse den dårligste oplevelse vi har haft og vi priser os lykkelige for at vi ikke havde inviteret nogle venner med.

Reply from Abildkro
Vi havde booket et 2 dags ophold med 2…
Vi havde booket et 2 dags ophold med 2 retters menu og kaffe og kage ved ankomst.
Fredag aften fik vi kylling i tomatsovs med udkogt pasta og iceberg med 2 skiver tomat samt lidt feta og oliven. Det var virkelig ikke noget at skrive hjem om. Isen vi fik til dessert var god og jeg gætter på den var hjemmelavet.
Lørdag aften fik vi fyldt svinemørbrad, der var stegt lidt for længe. Hertil bagt kartoffel med kryddersmør (smagte godt) kedelig farveløs grøntsagsblanding, som igen var overtilberedt. Vi spurgte efter lidt sovs til kød og grøntsager, men det var der ikke. Tjeneren sagde i øvrigt at der tit var nogen der efterspurgte sovs til den menu.
Dessert en kold pandekage med en lillebitte smule frugt, flødeskum og chokoladesovs.
Maden er virkelig kedelig.
Værelserne ok hvis man ikke er gangbesværet og udvalget af tv kanaler er stort.
Dejligt ophold på Abild Kro
Dejligt ophold på Abild Kro købt på deal med 2 overnatninger.
Dejligt værelse på 1. salen hvor der også var et utrolig godt netværk.
Dejlig morgenbord ikke stort men der var hvad der skulle være, franskbrødsdet var jeg helt vild med, det var bare friskbagt.
Dejlig 2 retters menu begge aftener, kylling den ene aften og en dejlig isdessert, mørbrad anden aften og appelsinkoldskål med frugter
Venligt og imødekommende personale.
Har været på Abild Kro 2 gange om året de sidste 2 år og vi skal også derned næste år.
Skuffende, mangelfuld og smagsløs mad
Mig og min mand er lige tjekket ud efter et ophold på Abild Kro og Hotel og vi giver opholdet 1 stjerne ene og alene på grund af den gode musik under middagen fra retroradio.dk og så på grund af de søde og venlige (meget uerfarne) servitricer.
Ikke så meget andet godt at sige om dette sted, maden var mildest talt skuffende og mangelfuld. På kroens egen hjemmeside står der at de har 4-retters ala carte menu og inden vores ankomst havde jeg skrevet med ejeren, at vi ønskede 3 retter de to aftener vi skulle have mad (vores deal inkluderede 2 retter). Vi skulle blot sige ved ankomst at vi gerne ville have en 3-retters menu i stedet.
Men da vi så tjekker ind får vi af vide at ala carte menuen er fjernet og vi kun kan få 2 retter.
Det havde også været fint, hvis det vi fik serveret rent faktisk havde levet op til de forventninger man får ud fra kroens egen hjemmeside og billeder på deres Facebook. Der ser man flot anrettet mad og retter der ligner noget en kok har lavet og anrettet. Virkelig lækkert og indbydende.
Det man så får, er en helt anden sag.
Første aften fik vi nakkekoteletter svøbt i bacon med "pikant sauce", kartofler, salat og agurkesalat. Det lyder fint men det hele var smagløst, manglede salt og "saucen" var en alm opbagt hvid sovs med en klat pikant-ost. Kartoflerne var fine og salaten frisk. Agurkesalaten var ikke hjemmelavet.
Til dessert fik vi en ganske smagsløs jordbærfromage som ærlig talt kun smagte af piskefløde.
På den anden aften fik vi et stykke kyllingebryst med "dijonsauce", tomatsalat, syltede agurker og et lille stykke kartoffelporre tærte.
Kyllingen var saftig og tomatsalaten frisk, men mere godt var der heller ikke at sige om dette måltid. Sovsen bestod igen af en hvid opbagt sovs med en lille klat dijonsennep. Man skulle lede længe efter smagen af dijon ihvertfald. Tærten var tydeligvis lavet på forhånd og varmet op igen for den var knastør og smagte som at stikke tungen ud af vinduet.
Desserten bestod denne aften en krokant-chokade is med lidt chokoladesovs og den smagte dejligt og var nok det bedste indslag af det mad vi fik.
Meget skuffende oplevelse i forhold til maden. Ærgerligt når man glæder sig til at komme ud og blive "forkælet" lidt og man så bagefter sidder og tænker at man kunne have lavet det bedre selv.
På vores anden aften skulle vi have "vinbuffet ad libitum" og vi havde set frem til at smage lidt forskelligt af både hvid- og rødvine. De fleste af flaskerne var allerede åbnet og havde været åbnet længe, det kunne man både smage og lugte. Den ene rødvin var decideret for gammel og smagte og lugtede af portvin.
Da vi påpegede dette til servitricen var der ingen problem og hun fandt en ny flaske, men virkelig en ærgerlig oplevelse og det viser bare, at der ikke er nogen der tjekker op på noget som helst i forhold til at lugte/smage inden man serverer vin, som man kan se har været åbnet, inden de kommer på bordet.
Det er selvfølgelig ikke servitricens skyld, da de blot gør deres arbejde som består i at serverer maden. Intet andet kan de hjælpe med, da de intet ved om hverken vin, maden eller hvad der feks passer til aftenens menu. Men søde og smilende var de.
Ikke det vilde at sige om den "store morgenbuffet" som bestod af standard bake-off brød og lidt pålæg/ost. Meget skuffende i forhold til andre steder vi har været, til samme pris eller billigere.
Alle dage manglede der på et tidspunkt smør/brød og der blev kun fyldt op hvis nogen var oppe og bede om det.
Vi havde booket os ind på et "PLUS" værelse, som vi skulle betale 100kr ekstra for per nat med beskrivelsen "nyrenoveret stort værelse og bad". Ja altså, værelset var større end de andre så der var plads nok, men intet andet "PLUS" var der over det og bestemt ikke "nyrenoveret" længere.
Gammelt interiør, krakelerede gulve, ældgammelt vindue på badeværelse og mangelfuld rengøring. Jeg skulle lige lægge min poncho på hattehylden og måtte vaske den af bagefter for støv og fnuller, da hylden åbenbart ikke har fået en klud i flere år.
Væggene var fyldt med "mygge lig" og blodpletter som man åbenbart heller ikke lige kan finde ud af at tørre af. Toiletpapir-rullen var kun halv og den anden der stod var også en rest.
Sengene var elendige og jeg er glad for at vi ikke skulle sove der en nat mere, for det ville jeg ikke kunne have holdt ud i min ryg.
Alt i alt et meget slidt og gammelt sted og vi kommer helt sikkert aldrig tilbage dertil.

Ophold på Abild Kro
Vi har netop afsluttet et 2 dages ophold på kroen. For at tage oplevelserne i kronologisk rækkefølge vi jeg starte med “ kaffe og kage ved ankomsten”. Kaffe var ok, men kagen var en tør muffin lignende sag, som vi kun spiste halvdelen af, idet vi hellere ville spare appetit til aftensmaden ( 1 hovedret og dessert ). Det var lidt tørt flæskekød samt udmærket salat og kartofler, god sauce samt en lille portionsanrette trifli ( som smagte godt ). Morgenmaden var mangelfuld - een slags brød med birkes og industrielt fremstillet marmelade i små plastic emballager og en Ok ost. Vi savnede en ordentlig marmelade og æg - min kone manglede rugbrød og måtte ud i køkkkenet for at få hjælp. I øvrigt må det nævnes, at serveringspersonalet var venlige og hjælpsomme,
Om værelset må siges, at det virkede slidt, det lå ud til rundkørslen foran hotellet, med en del trafikstøj, hvis man vil have frisk luft er det ikke godt, at der ikke fandtes hasper så vinduet kunne stå åbent, det ville også være smart, hvis afløbet i brusenischen var på det laveste punkt og ikke det højeste.
Endelig må det nævnes, at gavekortet til opholdet var en fødselsdagsgave, for hvilken der var betalt næsten 2.000 kr., hvilket jo er alt for dyrt i forholde til stedets standart. En undersøgelse på Google viser, at det samme ophold og dagen efter kan fås for henholdsvis 1187kr og 1176 kr hos Risskov Bilferie og Booking Com - i så fald har der været bedre forhold mellem pris og kvalitet.
Til trods for kroen havde vi en dejlig tur til Sønderjylland.
Et besøg værd
Dejlig, hyggelig sted. Vi havde 2 overnatninger med hyggeligt værelse, god mad og venligt smilende personale. Absolut et besøg værd.
Ingen gourmet mere på kroen.
I juni 2022 var vi på kroen for 3. Gang.
Alene den lækre mad, der blev serveret, var et besøg værd.
Vi har i denne uge været der for4. Og desværre sidste gang.
Maden var nok det ringeste, vi har fået på et af de mange hoteller, vi har besøgt.
Når man så samtidig får et værelse så småt, at der ikke er plads til at kunne åbne sin kuffert eller en hylde til ens tøj,undtagen på sengen, og man samtidig skal op af 3 trin for at komme på toilettet, ja så kommer vi ikke mere, desværre.
En ældre kro
En ældre kro. Værelset pænt rent. Dog plads til forbedringer i 2024. F.eks dyner og hovedpuder.
Aftensmaden sparsom. Morgenmaden har vi aldrig oplevet så sparsom, og med frossen opvarmet brød.
Spar al alkoholen og server frisk brød og rugbrød - æg i stedet for.
Af alle de forskellige ophold vi i tiderne har været på, er dette en klar 0 stjerner.

Reply from Abildkro
Vi har haft 3 gode dage på kroen intet…
Vi har haft 3 gode dage på kroen intet af klage over vi har haft en go oplevelse værelset var fint og rent og maden velsmagende
Stort set ok til prisen
Meget venligt personale. Fint værelse, dog snavs omkring kurven på badeværelset. 1. aften flæskesteg som var lidt tør, 2. aften mørbradgryde som manglede smag af bl.a. paprika. Desserter fine. Den "storslåede" morgenmad var jævn, håndværkere og hvidt brød. Flere bittere at vælge imellem den første morgen. 2' dagen kom jeg ned som den sidste og der var intet smør og kun nogle " håndværkere "tilbage. Jeg kaldte i køkkenet når jeg hørte nogen, men de var hurtigt væk. Damen fra receptionen dukkede op og fortalte at hun ikke kunne være alle steder på een gang og at jeg bare skulle have henvendt mig. Jeg forventede at hun havde travlt med at tjekke gæster ud.
Ikke pengene værd overhovedet
Betalte 200- for vær m nye senge og renov badevær.
Badevær var ulækkert beskidt og m mug i kanter.
Tarveligt værelse.
Afmålt mad om aftenen.
Kedeligt udvalg i morgenmad
Farlig trappe med smal passage
Alt i alt dårlig oplevelse