AD MEDIA DANMARK Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Sindal Idrætsforening har fået lavet den bedste film. Stor tak til AD Media for et meget professionelt arbejde – både i selve produktionen og for at finde al den økonomiske støtte fra Sindals erhve... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde en rigtig god dialog med AD Media lige fra starten og resultatet er fremragende. En meget god film og Ludwig Andresen Skole i Tønder, som helt sikkert får indflydelse hos en del forældres skole... See more

4.4

3-star
2-star
1-star

Sindal Idrætsforening har fået lavet ny SIF film

Sindal Idrætsforening har fået lavet den bedste film.
Stor tak til AD Media for et meget professionelt arbejde – både i selve produktionen og for at finde al den økonomiske støtte fra Sindals erhvervsdrivende.

Processen har været rigtig god med tæt dialog og værdifuld sparring hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale AD Media.

January 9, 2026

Et professionelt arbejde

Et professionelt arbejde har givet os en rigtig flot film i Bedsted Thy. En enkelt optagedag gav så mange aspekter af byens liv. En rigtig god planlægning med foreningerne og virksomhederne , der deltog. Et godt speak skaber den perfekte ramme for en god film, tak.

December 3, 2025

Reply from AD MEDIA DANMARK

Tak Claus, hvor er det godt at høre og hvor er vi glade for du lige brugte tid herinde, på en flot anmeldelse, 1000 tak 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk reklame for vores skole

En meget god film og Ludwig Andresen Skole i Tønder, som helt sikkert får indflydelse hos en del forældres skolevalg til deres børn.

November 18, 2025

Reply from AD MEDIA DANMARK

1000 tak for den flotte anmeldelse, det er vi rigtige glade for og håber i får stor glæde af filmen 😊

Meget professionelle medarbejdere

Meget professionelle medarbejdere, gode til at afkode vores ønsker om en reklamefilm, helt klart vores bedste anbefalinger.

November 21, 2025

Reply from AD MEDIA DANMARK

Fornøjelsen er vores, tak for samarbejdet og den flotte anmeldelse 😊

Virkelig høj kvalitet

Vi er glade for samarbejdet og resultatet er virkelig høj kvalitet. Vil i højeste grad anbefale AD Media.

December 5, 2024

Reply from AD MEDIA DANMARK

1000 tak, det er vi rigtig glade for at høre, tak for i tog jer tid til at skrive denne flotte anmeldelse 😊

Kristofferskolen, Roskilde

Vi havde et rigtig godt samarbejde, da vi skulle lave filmen for vores skole. Det var en professionel proces, hvor alle bidrog med deres styrker. Resultatet taler for sig selv, og vi er glade for det fælles arbejde. Ad Media har virkelig imponeret os. Deres tilgang til markedsføring er både kreativ og effektiv. Kommunikation er klar og hurtig, hvilket gør samarbejdet glat og problemfrit. Hvis du leder efter en partner, der forstår både det kreative og det strategiske, kan vi kun anbefale Ad Media.

November 1, 2024

Reply from AD MEDIA DANMARK

Dejligt når samarbejdet bare kører og kommunikation glider nemt og smertefrit, det har været en fornøjelse. 1000 tak for det flotte skriv og anmeldelse, det sætter vi stor pris på 😊

Rated 3 out of 5 stars

En blandet fornøjelse

Vi er meget glade for resultatet. Nogle af de lokale syntes at indsamlingen af donationer var meget agressive. Fotografen som kom, var meget behagelig at samarbejde med. Rollefordelingen mellem os, som lokalsamfund, og produktionen var ikke tydelig nok.

November 14, 2024

Reply from AD MEDIA DANMARK

Det er vi oprigtig kede af at høre, det tager vi til efterretning, vi forsøger altid at gøre vore bedste og blive bedre, så det beklager vi. Men stor tak for samarbejdet og vi håber i får stor glæde af filmen som er blevet rigtig god 😊

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået lavet en rigtig flot video…

Vi har fået lavet en rigtig flot video om vores friskole. Den er godt gennemarbejdet og kan bruges som reklame, information og blikfang.

November 8, 2023

Reply from AD MEDIA DANMARK

1000 tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på, og håber i får stor glæde af filmen 😊

Super service.

grafikeren var skarp og præcis. Virkelig godt

October 23, 2024

Reply from AD MEDIA DANMARK

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores arbejde! 😊

Venlig hilsen,

Rated 5 out of 5 stars

Det blev en rigtig god oplevelse

Det blev en rigtig god oplevelse, fordi det er et meget professionelt team med ordentlighed højt i deres værdisætning, og det passer rigtigt godt til vores egne værdier. Vi værner meget om vores lokalsamfund, om vore sponsorer og om den hjælp, vi dagligt er så heldige at få fra vort omkringliggende samfund med de mange selvstændige erhvervsdrivende, der er. Derfor betød det utroligt meget for os, at det foregik ordentligt, og det synes vi virkelig, det gjorde. Der var god vejledning undervejs og stor forståelse for en lille friskoles dagligdag, som både byder på udfordringer med at træffe en skoleleder på telefonen og et samarbejde med et sponsorudvalg, som gerne vil være på opgaven, men som også har et arbejde at passe og derfor kun kan løse opgaven i fritiden. Det færdige produkt taler jo så sit helt eget sprog! Vi er overmåde tilfredse med resultatet! Det var virkelig fra start til slut været en fantastisk proces med et helt utroligt flot produkt.

October 22, 2024

Reply from AD MEDIA DANMARK

Tusind tak for de pæne ord! Det betyder meget for os at vide, at vi har gjort en forskel for dig og jeres skole
😊
Med venlig hilsen,

Rated 5 out of 5 stars

De bedste anbefalinger fra Them Salten…

De bedste anbefalinger fra Them Salten Lokalråd vedr.
samarbejdet og den den professionelle film fra AD Media

October 17, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Det har været en god oplevelse

Det har været et godt samarbejde og vi er meget tilfredse med filmen

October 1, 2024

Godt samarbejde med AD Media

Vi har over flere omgange samarbejdet med AD Media, og vi er altid blevet behandlet godt og professionelt.
Vi er blevet opdateret på arbejdsgangen, rådgivet i forskellige sager og ført godt gennem de forskellige processer.

September 26, 2024

Vi kan klart anbefale AD MEDIA

Vi kan klart anbefale AD MEDIA.
Vi har brugt AD MEDIA til flere opgaver, de har bl.a.. hjulpet os med logo til vores virksomhed. De har igennem den kreative proces været kompetente og samtidig lyttende og vejledende. Alt i alt har vi været super glade for samarbejdet og deres produkt samt kommunikationsniveau har været hel i top.

September 24, 2024

Rated 4 out of 5 stars

Godt samarbejde lige fra starten.

Godt samarbejde lige fra starten.
Der blev lyttede til de forslag vi som forening gerne ville have med.
Utrolig dygtig fotograf som var ude og filme.
Han var især dygtig til de små børn som skulle med på filmen.

August 28, 2024

Flot arbejde

Vi har haft et godt samarbejde om at lave en lille reklamefilm til Ravnkilde Børneunivers og Friskole. Det var meget professionelt og gennemført filmarbejde.

September 24, 2024

Rated 1 out of 5 stars

Blev lovet reklamefilm har aldrig modtaget noget! Hold jer væk

Jeg blev kontaktet af en Søren der sagde at vores industri område i Ølstykke var ved at få lavet en reklamefilm og om jeg ville medvirke og blive vist og få materialet til fri afbenyttelse efterfølgende for 3500 ex moms.
Jeg har betalt regningen og det er snart 6 måneder siden uden at have hørt det mindste.
Jeg opfatter dette firma som snyd og bedrag.
Man kan ikke komme igennem på telefonen og bliver ikke kontaktet når man sender en mail.

Hold jer væk

February 1, 2024

Reply from AD MEDIA DANMARK

Hej, nu kan vi ikke se hvem vi skriver til. Men hvis du lyttede til vores telefonsvare så oplyser den at vi holder ferielukket 29-30-31 - Filmen om Ølstykke er I produktion og leveres umiddelbart efter ferien Annoncerne til filmen blev solgt i vinters men byen ønskede en sommerfilm, derfor er det først blevet optaget i sommermånederne.
Mvh Michael

Lad jer ikke rive med

IKKE GRATIS. Sender dyre faktura efterfølgende. Blev heldigvis advaret.
Og det er ikke billigt at få navn til slut. Flere nævner at de har følt sig presset til at sige ja. Trækker man sig fra aftalen er det også dyrt. Har pt hørt 25000 kr fra nogen. Er det fair - det synes jeg ikke.

June 24, 2024

Hej Christina,

Vi finder det meget ærgerligt, at du som erhvervsdrivende vælger at afgive en anmeldelse af vores virksomhed på baggrund af en samarbejdsaftale, som vi har indgået med vores kunde – en aftale, som du overhovedet ikke kender indholdet af. Du vil derfor senere i dag både i avisen og på Facebook kunne læse, at vi intet forkert har gjort i denne sag. Vi har fra starten blot overholdt vores indgåede aftaler og udført det arbejde, som vi blev bestilt til at udføre.

Dernæst undrer det mig, at du som selvstændig ikke kan sætte dig i vores sted. Forestil dig, at du blev booket til en opgave og bestilte en masse varer og produkter hjem fra dine leverandører og påbegyndte opgaven. Men dagen før du skal aflevere det til kunden, vælger de at annullere aftalen. Jeg tænker, at du i denne situation også ville sende kunden en faktura for det udførte arbejde.

At du synes, det er urimeligt, kan jeg simpelthen ikke forstå, men vi er selvfølgelig ikke ens.

Mvh.

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk fra dette firma

Hold jer væk fra dette firma.

De har en meget tvivlsom forretnings model, hvor ad-media kontakter små lokale skoler og byer med et "fantastisk" tilbud om at producere en film, HELT gratis.
De får så lov at ringe rundt til lokale erhvervsdrivende og udgive sig for at være fra den pågældende skole/by/forening og samle penge ind til filmen.
De glemmer bare at fortælle at de samler 4-5 gange så mange penge ind som det realt koster at lave selve filmen.
Desværre er det så oven i købet ofte noget rigtigt makværk de får lavet...
EDIT:
Som man kan se på ADD Medias svar herunder er de virkelig oppe på den høje hest, de er jo nærmest landsbyernes frelser. Det ville klæde dem rigtigt godt, hvis de lige kunne komme med lidt matematik omkring hvor meget de tjener på deres frelse de danske landsbyer.

March 1, 2024

Hej Lasse,

Det er med ægte beklagelse, at vi hører om din opfattelse af vores produkt.

Vores mission er at støtte små lokale samfund og foreninger med at skaffe midler til at nyde godt af en gratis filmoplevelse, da de ofte ikke selv har ressourcerne til at arrangere det. Vi arbejder tæt sammen med de lokale ildsjæle, der brænder for at støtte deres lokalsamfund og bevare skoler, butikker, købmænd, og andre lokale erhverv.

Sammen med den lokale opbakning producerer vi promoveringsfilm med droneoptagelser, musik, speak, og alt, der fremviser det positive i byen og lokalområdet. Dette hjælper med at fastholde og tiltrække beboere til området i fremtiden.

Som en gestus for deres støtte inkluderer vi de lokale bidragydere i filmen med reklame, så alle kan se, hvem der har støttet projektet. Hvis de ikke har noget reklamemateriale, tilbyder vi endda at lave det gratis til dem.

Vi mener, det er af afgørende betydning at bevare de små lokale byer i Danmark, og vi er glade for at se, at der er mange andre, der deler denne opfattelse. Faktisk har vi allerede hjulpet over 350 lokale byer med at få en film støttet af lokalsamfundet. Dette er noget, vi er meget stolte af :-)

Vi har endda oprettet en platform kaldet www.ivoresby.dk, hvor alle de smukke små byer, som vi har hjulpet, og alle dem, der har støttet eller bidraget til projektet, bliver præsenteret.

Lasse, hvis du har lyst til at drøfte dette yderligere, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sætter stor pris på din feedback, da vi konstant stræber efter at forbedre vores produkt og service. Vi bemærker, at vi ikke kan finde dig i vores system, så det ville være skønt, hvis du ville give dig til kende :-)

Take a closer look