Det værste foredrag jeg nogensinde har oplevet!
Jeg har nærmest ikke ord for den forfærdelige oplevelse det var at være vidne til et foredrag med denne mand. Den eneste grund til, jeg ikke smuttede fra foredraget, var fordi der var andre der fik den idé før mig og jeg derfor ikke kunne få mig til også at gå.
Desværre kan man ikke give 0 stjerner her på trustpilot, men havde det været muligt, havde han fået det. Jeg skammer mig over at give ham en hel stjerne, for det har han ikke fortjent.
1. Manden havde INGEN indledning. Vi fik ikke hans navn, baggrund eller nogen som helst introduktion af, hvad han ville fortælle om og allerede efter 2 minutter havde han "tabt" mig og jeg havde ingen idé om, hvad han talte om.
2. Han havde ABSOLUT ingen struktur i foredraget. Han havde 43 slides med til en times foredrag, men efter en time og et kvarter måtte vi bryde ind midt i en såkaldt "øvelse" og fortælle ham, at tiden var gået, hvorpå han takkede af uden nogen form for opsamling. På daværende tidspunkt var han kommet igennem 23 slides.
3. Der var stavefejl og halvfærdige sætninger i samtlige slides.
Eksempler: "Hvordan vil dit kropssprog være? Hvis du vidste".
"Hun afviser dig, du "ligner i ansigtet som din kæledyr er død" dette er øjeblikligt DØD".
"Social du er, jo støre muligher til at forføre".
"Vil du teste en fyrs evner, så put en kvinde på".
Og jeg kunne blive ved!
4. Han modsiger sig selv gang på gang. Først fortæller han om én fyr der fortæller samme replik til to forskellige piger, hvilket bliver modtaget forskelligt. Dernæst fortæller han, at det er manden selv, der bestemmer, hvilken oplevelse pigen får.
Da vi konfronterer ham med, at det er en modsigelse af det, han fortalte før, siger han, at det ikke er to forskellige piger, men den samme pige, han taler om. Vi spørger, hvorfor der så står "samme replik til 2 forskellige piger" på hans slide, hvortil han svarer, at vi ikke skal læse, hvad der står på hans slides.
5. Han siger inden foredraget at han tager én person med, men tropper op med 5-10 personer til foredraget, som han siger er venner og familie, der skal tage billeder af ham. Efterfølgende finder vi ud af, at han på hans facebookside har udlovet fribilletter til vores private arrangement!
6. Hans mest brugte udtalelse når han skal give et eksempel på hvad en fyr har sagt til en pige er "bla, bla, bla" og "bom, bom, bom". Han improviserer sig igennem hele foredraget og virker mest af alt som en mand, der aldrig har talt til en forsamling før.
Manden er på alle måder en stor svindler og jeg kan ikke understrege nok, at jeg IKKE vil anbefale nogen at booke denne mand til et foredrag!
February 17, 2014
Unprompted review