Adhdklinik Reviews 11

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil lige slå et slag for de 2…

Jeg vil lige slå et slag for de 2 skønne mennesker her ❤️ jeg har kæmpet nogle heftige kampe med mit ADHD. Jeg troede medicin var vejen frem.. En lykke pille der ville give mig indre og ydre ro for første gang i 40 år. Men det var det langt fra.
Først da jeg mødte Bo og Felina ændrede der sig noget inde i mig. Fik en forståelse for hvad ADHD egentlig er, og hvad det gør ved en. Jeg er dem evigt taknemmelig med den hjælp jeg har fået, som hverken en psykiater eller læge har kunne.
Efter 12 uger ud af 24 står jeg et helt andet sted og uden medicin. Alt er ikke guld og grønne skove, men har aldrig troede det ville være muligt at komme så langt på så kort tid 🥳❤️

April 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale forløbet med…

Jeg kan varmt anbefale forløbet med Felina og Bo. De er begge utrolig dygtige. Vi bliver coachet i grupper og 1:1, hvor vi bliver guidet og prikket lidt til, når det er nødvendigt. De har skabt et utroligt trygt rum, hvor vi deler vores inderste tanker og det vi hver især kæmper med.
Derudover er der fokus på kroppen og funktionel medicin, så vi lærer hvordan kroppen hænger sammen og hvad den har brug for. Det er muligt at tilkøbe test, hvilket jeg har gjort. Jeg tror det bliver en game changer for mig og mit liv. Det er stadig tidligt i forløbet, men jeg nu hvad min krop mangler og hvad der skal til for at få det bedre.
Tak til jer begge.

April 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Tror de er de bedste behandlere jeg har…

Tror de er de bedste behandlere jeg har mødt på min lange vej hertil, at blive mødt i øjenhøjde og så af empatiske behandlere, som selv har været udfordret og været det hele igennem.
Måden kurset er opbygget på er genial, med både weblæring inkl. opgaver og så de mange Zoom-møder.
Både på weblæring og Zoom-møder bliver formidlet, så det er til at forstå, stor ros til Felina og Bo.
Mange ting falder nu på plads efter 62 år med fuldfart og tror faktisk kun det lige er startet, gad vide hvor det ender :-)
STOR ros og KÆMPE anbefaling herfra :-)

March 30, 2026

Hej Søren

Tusind tak for din virkelig fine og rørende anmeldelse. Det betyder mere, end vi kan sætte ord på.

Hvor er det bare stærkt, at du står her efter 62 år med fuld fart og mærker, at nye ting begynder at falde på plads. Det er aldrig for sent at skabe nye forståelser og nye retninger. Vi ved, hvor meget du gør for dig selv i din dagligdag, så vi har kæmpestor respekt for dig, din indsats og ikke mindst den kærlighed du viser dig selv med dine handlinger.

Tak fordi du er med på rejsen og tak fordi du giver andre mulighed for at mærke, at der er håb og udvikling, uanset hvor i livet man står.

De varmeste hilsner
Felina & Bo

Rated 5 out of 5 stars

Et forløb der kan anbefales - hjælp på den gode måde

Felina og Bo er vanvittig dygtige til at formidle deres viden og erfaringer. De tager hånd om en i forløbet og er hurtige til at svare tilbage på henvendelser. Samtidige er de også rigtig gode til lige at prikke til en og de overbevisninger der nu engang er.
Det betyder en stor del at blive mødt af personer som kender til de udfordringer en neurodivergent hjerne kan skabe. Det har hjulpet mig og givet mig det kærlige spark bagi som jeg havde brug for til at komme i gang og videre.

Det jeg tager med herfra, er sætningen "at elske sig selv er ikke en følelse. Det er en handling". Sætningen hjælper de dage, hvor det hele føles lidt tungt og jeg aller helst bare vil smide mig i sofaen.

En stor tak til Felina og Bo for at give mig det skub som jeg så hårdt havde brug for samt troen på, at det var muligt at ændre på det uhensigtsmæssige mønster jeg var i.
Det har givet mig en form for lethed i kroppen som jeg ikke har mærket til i flere år. Processen er ikke slut, den er kun netop begyndt.

March 29, 2026

Kæreste Charlotte

Tusind tak for din ærlige og fine anmeldelse. Det rører os dybt at læse.

Det betyder enormt meget for os, at du oplever både at blive mødt, grebet og samtidig udfordret på de overbevisninger du har med dig. Det er netop dér, at forandring kan begynde at ske, hvis vi tør. Og det gør du!

Hvor er det fedt, at du bruger sætningen: “at elske sig selv er ikke en følelse – det er en handling". Det viser du allerede med de ændringer du har gjort dig i de sidste mange uger, så STOR highfive herfra!

Tak for dit mod, din ærlighed, din nysgerrighed og ikke mindst også den støtte du også giver de andre. Tak for dig - og tak fordi du deler din oplevelse og er med til at vise andre, at forandring faktisk er mulig.

Kærligst
Felina & Bo

Fantastisk behandlere der hjælper

Jeg har fulgt forløbet hos Bo og Felina.
De er to virkelig kompetente mennesker.
Felina har utrolig meget viden om det fysiologiske, og er virkelig fantastisk til at forklare det så det kan forstås. Felina har en utrolig skøn personlighed.
Bo er en utrolig behalig person, som forstår hvad det vil sige at leve med ADHD. Han kender til alle de udfordringer, det kan medføre, både de store og de helt små. Bo har formået at lære mig, hvordan jeg faktisk skal gøre det, som alle andre siger at jeg bare skal gøre. Det er fantastisk at få hjælpen til faktisk at føre ændringerne ud i livet.

Både Bo og Felina virker begge oprigtigt som om de gerne vil hjælpe.

Kæmpe stort tak til både Bo og Felina, jeg har en glæde i kroppen jeg ikke har følt i mange år. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med mig selv.

March 28, 2026

Kæreste AK...

Vi er næsten helt tomme for ord over din meget fine deling og din oplevelse af vores forløb (og os).

Tak er her et fattigt ord, men TAK alligevel fordi du valgte at tage med på denne rejse. Tak fordi vi må lære dig at kende. Tak for dit mod, din ærlighed og din lyst til at ville mere. Tak fordi du vil DIG det bedste. Det er intet mindre end fantastisk at opleve din proces.

Vi glæder til de mange uger fremadrettet.

Kærligst
Bo & Felina

Rated 5 out of 5 stars

Gør det - det gør godt :-)

Jeg er i gang med et spændende forløb med Felina og Bo. Forløbet indeholder ugentlig videomateriale med undervisning, gode råd, fakta om det at være neurodivergent. Derudover 4 ugentlige zoommøder med enten Felina eller Bo og resten af gruppen. Her er også undervisning og plads til sparring, tårer, glæde. Felina og Bo er kompetente, fagligt dygtige formidlere og utroligt omsorgsfulde, hvilket skaber godt rum for os at være i, undervejs i vores rejse på at blive klogere på os selv. Klar anbefaling herfra.

March 27, 2026

Hej Bente

Tusind tak for din deling - og ikke mindst tak fordi du valgte at tage med på denne rejse.

Det er altid en stor fornøjelse når du er i rummet!

Vi glæder os så meget til mange flere uger sammen med dig, hvor vi kan følge din videre proces og udvikling. DU gør det helt fantastisk.

Kærlig hilsen
Bo & Felina

På kun få uger

På kun få uger, har jeg fået redskaber til at vende min kamp med underskud og stress. Bo og Felina møder en i øjenhøjde og med et klarsyn der gør en kæmpe forskel når man skal lære sig selv at kende på ny.
Jeg har fået en kæmpe forløsning og et helt nyt overskud til at gøre det der er bedst for mig. Jeg har større forståelse for mig selv og mine behov.
Samt en kæmpe indsigt i at se mennesket bag problematikken/diagnosen.

March 26, 2026

Hej Pernille

Tusind tak for dine ord.

Du gør det bare SÅ godt og vi er så glade for at kunne følge dig i din proces :-) Vi glæder os til mange flere uger sammen med dig.

/Felina

Det bedste forløb.

Jeg er i gang med et forløb for min ADHD og jeg kan klart anbefale forløbet ved Felina og Bo. De er så kompetente og jordnære mennesker. De har styr på deres viden og de forstår at formidle det ud på en måde, som jeg ikke har oplevet i nogen behandlinger før. Samt guide og støtte os sikkert igennem forløbet, med masser af værktøjer i tasken.
Kva af, at de ikke kun har læst sig til det i en bog, men har deres egen livserfaringer med også, som de også bringer i spil på en god og konstruktiv måde.

For første gang kan jeg arbejde ordentlig med mig selv og forstå processen i det. Det er første gang jeg føler mig så set og forstået og samtidig selv forstår hvad og hvorfor. Jeg er ikke i mål, da jeg stadig er i gang med forløbet. Samt det er en livslang proces, jeg skal blive ved med at arbejde på. Men nu har jeg troen på, at det kan ændre sig og også begynder at gøre det 😊

Så i får mine varmeste anbefalinger her fra 🤩

March 26, 2026

Reply from Adhdklinik

Kæreste Pernille. Tusind tak for dine ord - og tak fordi du valgte at tage på denne rejse sammen med os. Det er så fantastisk at opleve den proces du er igennem og hvor meget udvikling der sker med dig. TAK for dig. /Felina

Kan klart anbefales

De tager rigtigt godt hånd om en og hjælper en der hvor man har brug for støtte. De giver en brugbare værktøjer til ens udvikling. De ser dig som et menneske ligesom alle andre, men som bare har brug for et skub og vejledning, for at kunne navigere i livet😊

March 25, 2026

Reply from Adhdklinik

Tusind tak for din deling, Chanel. Det betyder så meget for os.

Fantastisk forløb, fantastisk menneske

Jeg er midt i et forløb ved Felina, og det har allerede givet mig vanvittigt meget.

Ikke nok med at jeg er blevet mødt med nysgerrighed, åbenhed og omsorg, så har jeg på hvert et tidspunkt følt mig støttet og i de sikreste hænder.

Efter læger har opgivet at hjælpe mine gener og sygdom, var Felina heldigvis klar med nogle prøver, og en løsning derfra.

Jeg har fået håbet tilbage, og også allerede en del bedring!

Jeg har allerede anbefalt flere at kontakte Felina, og det vil jeg også anbefale dig ❤️

March 17, 2026

Reply from Adhdklinik

Tusind tak for dine ord, Lykke. Det betyder så meget.Jeg er med dig hele vejen ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Verdens bedste investering i mig selv

Jeg startede ved Bo og Felina i August 2025, og jeg har aldrig været gladere for at investere så meget i mig selv som jeg gjorde her. Det er to meget professionelle og ikke mindst jordnære personer. De har hjulpet mig og mit hold igennem vores op og ned ture, jeg har grint og grædt med dem, og ikke mindst har jeg rykket mig. Uden dem havde jeg ikke rykket mig så meget i dag.

Under det hele vidste jeg de troede på mig og de fik mig til at tro på mig selv. Synes virkelig det har hjulpet meget og jeg har deres opgaver så længe jeg vil.

Jeg har accepteret mig og lært at være i mig selv og ikke tilpasse mig andre.

Det er her er den bedste investering jeg har lavet for mig selv!

February 10, 2026

Reply from Adhdklinik

Kæreste Jasmin... Tusind tak for dig. Tusind tak fordi vi måtte være med på den del af din rejse - det har været fantastisk at opleve. Dine ord og din beskrivelse betyder så meget for os, så tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse. /Felina

Take a closer look