2.1

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Sørg for underskrevet lejekontrakt før i indbetaler.

Vi så på en lejlighed i Slagelse, mailede straks at denne ville vi gerne have. Lejekontrakt kom dagen efter med betalingsfrist en uges tids efter. Betalt dep med det samme og aftalte nøgleoverdragelse. 14 dg efter kom mail om at lejligheden var udlejet til anden side og vi ville få dep igen. Selvfølgelig blev søgningen efter anden lejlighed indstillet, ligesom der blev sagt nej til andre mulige lejemål. Nu har vi under er par uger til at finde noget. Så få en underskrevet lejekontrakt før i indbetaler og tror den hellige grav er vel forvaret😬Tak for din måde at behandle dine kunder på. Mvh Bjørn

Kære Jan. En noget arrogant holdning, desværre synd for de unge mennesker, der fik at vide skriftligt, at de kunne vælge om de ville have nøglen den 15 eller den 27, for derefter få at vide den er udlejet til anden side den 18. ”men kan godt se det er vigtigere for jeres firmas indtjening” og at det så er ligemeget, at nogen står uden tag over hovedet, fordi de troede på dig. 😢

For lige at følge op, så blev vi ringet op af viceværten den 27 for at aftale en tid for overdragelse af nøglen. 😂😂

January 18, 2023

Reply from Adm2000ad

En lejekontrakt er ikke gyldig før begge parten har skrevet under. Der findes, desværre lejere, som beder om lejekontrakter hos flere udlejere
Derfor udsender vi, nogle gange lejekontrakter til flere, for, at undgå tomgangs lejligheder. Følg Bjørns råd, betal ikke depositum før lejekontrakten er underskrevet af begge parter!
Da vi kun har en ledig lejlighed kan det ikke gøres anderledes, jeg har svært ved, at se det arrogante??

Adm2000ad

Største idiot der findes

Største idiot der findes, hold jer langt væk fra ham, er der et problem med nogle ting er han ikke til at få fat på,, bruger ejendommens konto til at få lavet ting i hans private hjem/ sommerhus

July 1, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Latterlig procedure! Hold jer væk!

Latterlig procedure!! Modtog en email med en lejekontrakt hvor der på første side stod "den første der underskriver og betaler har størst chance for at få lejemålet" man skal simpelthen betale hele indskuddet (mit tilfælde 24.000) for at være med i en lodtrækning om lejligheden.

July 22, 2020

Reply from Adm2000ad

Lidt underligt udbrud. Klagerne har misforstået konceptet. Vi skriver klart og tydeligt, den der betaler først og sender den underskrevne kontrakt retur, får lejemålet, hvis man ikke er tilfreds med det koncept undlader
man, at reagere. Der er ikke tale om lodtrækning og det beløb der skulle betales var 28.800kr.
End off story

Rated 5 out of 5 stars

Fejloverførsel / tilbageførsel

Hej,

Jeg har boet i en lejlighed i Randers, udlejet af dette firma.

Da der opstod nogle problemer med en fejloverførsel på et betydeligt beløb, måtte jeg skrive flere gange frem og tilbage men Jan for at udrede fejlen.

Dette gik dog okay, og efter lidt længere mail-udvekslen er det fulde beløb tilbageført til mig.

Jeg kan se rigtig mange dårlige anmeldelser, men for mig er det gået super fint.

Jeg takker for muligheden for at bo der!

May 11, 2020

pas på denne udlejer

Jeg kiggede på en lejlighed i Randers, hvor firmaet adm2000 står for lejemålene der. jeg skriver til Udlejer Jan at jeg er interesseret, men jeg først kunne underskrive mandagen efter da jeg på ferie på Anholt. Svaret jeg fik tilbage var “ ja nu må vi se om den er lejet ud”.
Jeg kontakter ham så mandag, og hør om lejligheden stadig er ledig, for så ville jeg komme efter kontrakten og betale depositummet. Jeg får betalt og får kontrakten, tager hjem og får så havde kort tid efter, at lejlighed åbenbart var lejet ud. Så jeg fik valget mellem en anden lejlighed på samme gade eller modtage depositummet. Efter dette modtog jeg mange forskellige lejekontrakter med forskellig beløb på både husleje og depositum. Jeg spørger så udlejer om hvilken der gælder, hvor jeg får en surt og flabet svar smidt hovedet, at det burde jeg kunne tænke mig til, da det stod på BoligPortalen.

Så naiv som jeg er, takker jeg ja til den anden lejlighed. Da jeg ser den, var døren helt smadret da tidligere lejer havde fået sparket døren ind, der var hul i ruden i køkkenet, og i skabet i gangen lå der diverse skrald ( strips, skruer, kattemad m.m). Vaskerummet var under renovering, lyset i gangen virkede heller ikke. Afløbet på badeværelset løb også over, så forsøgte selv at rense det. Hvor jeg finder en kæmpe kalkligende sten. Kontakter udlejer hvor han kommer og ser på det og døren. For så af vide at det bare skal løbes til, og det ikke var noget jeg skulle tænke på. Han sender så en håndværker til at fikse døren, så den kan lukkes og låses igen. Men må sige at det ikke var smukt lavet, da mellem døren og væggen blev labbet med en træplade. Men fair nok, det virkede.
Snakker med en anden lejer i opgangen om månedlig leje, hvor min husleje var omkring 1000 kroner højere end hendes. Dette var jeg meget uforstående overfor, da der ingen forbedringer var. Lejlighederne var samme størrelse og stand.

En dag kommer jeg hjem, hvor mit badeværelse stod under vand (3-7 cm). Ringer i panik til udlejer, der fanger jeg tlf svare. Her oplyser jeg om problemet, og glemmer så at oplyse adresse.
Han ringer tilbage og her for jeg skæld ud over glemte adresse, hvor jeg derefter får et flabet svar “ at jeg nok skulle slukke vandet, når jeg kunne se det risten var stoppen” jeg svare så tilbage, at det ville jeg da også gøre hvis det var mit eget badevand som lå der. Vandet fra overboen var løbet ned til mig og kommet op af afløbet. Mine søde underboer kommer mig til undsætning, da vandet kom igennem loftet og ned til dem.

Da jeg er igang med at fraflytter fra lejligheden, begynder nye mulige lejer at kontakte mig angående fremvisning. Han havde ikke oplyst eller spurgt mig om han måtte give mit nr ud. Da jeg siger til ham at det ikke er ok, at han ikke lige har nævnt det inden. Her for jeg smidt en del af en paragraf i hovedet, om udlejer godt må give nuværende lejers nr ud efter noget tid til kommende lejere.

Vaskerummet nåede aldrig at blive færdig gjort i den tid jeg boede der, trods at han lovede dette ville blive lavet hurtigt, og næsten var færdigt. Så måtte vaske tøj hos venner og familie.

Efter jeg var flyttet fik jeg en efterregning, på omkring 5000. da han mente jeg manglede at betale en husleje, hvilket jeg ikke gjord. Tjekkede nemlig efter. Fik intet af mit depositum tilbage på omkring 18.000, da det hele blev trukket til renovering. Boede kun i lejligheden i lige knap et år. Nægter så at betale efterregningen, hvor den endte i fogedretten. Der gik mange måneder fra den endte i fogeden til jeg skulle måde til samtale. Jan mødte aldrig op til dette møde, og hørte ikke mere.

Dette efterlader mig med tanken om, det med fogeden skulle skræmme mig til at betale penge som han mente jeg skyldte.

Jeg fraråder alle at leje ved dette firma! Kan forstå på flere, at jeg ikke er den eneste der har haft samme oplevelse med denne udlejer.

Jeg har billeder, og mail som dokumentation på mit udsagn.

February 12, 2020

Reply from Adm2000ad

Pas på denne lejer hun omgåes lemfældigt med sandheden
Jeg har forsket i røverhistorien og kan konstatere følgende:
Lejeren kaldte sig Rikke Byrgesen da hun boede hus os. De lejeren ikke betalte sin flytteopgørelse bragte vi sagen for retten og fik den 19/6 en dom fra retten i Randers, hvor sagsøgte Rikke blev dømt til, at betale 4087 kr samt renter og omkostninger. Beløbet blev ikke betalt og sagen blev sendt til fogedretten i Hjørring, der mødte Rikke og og afgav en insolvens erklæring, hun havde ingen penge. Så er hun freder i 6 måneder, hvor vi så,vil prøve igen.
Jeg takker for anmeldelsen og har nedenstående besvarelse:
1. Lejeren takker ja til en tilsvarende lejlighed i samme bebyggelse og jeg går ud fra, at lejeren har set lejemålet inden lejekontrakten underskrives, så lejeren har lejer lejemålet som beset. Jeg forstår ikke, at
lejeren takker ja til lejemålet, hvis det ikke er som lejer ønsker.
2. Når vi bekræfter en opsigelse, får lejerne lover til, at vælge 2 måder for fremvisning.
A. Lejer oplyser nogle tider, hvor lejligheden fremvises, lejeloven angiver, at lejer skal oplyse 2 timer, hver
anden dag.
B vi oplyser ligeledes, at, hvis lejer ikke fremkommer med fremvisningstider, oplyser vi lejers telefonnr
Lejer kan så selv aftale fremvisningstidspunkt med potentielle lejere, det foretrækker de fleste.
Det har lejer åbenbart overset.
3. Vi har ikke modtaget nogen dokumentation for den betalte husleje, så den er nok ikke betalt alligevel,
men fremsendes dokumentationen, vil vi naturligvis betale pengene tilbage.
4. Fogedsagen kan jeg ikke se i vores system, med vil gerne undersøge sagen, såfremt journalnr. fremsendes.
Vi sender kun relevante sager i fogedretten, det er ikke nødvendigt, at skræmme folk, når vi har et velfungerende retssystem.

Adm2000ad

Svindleri

Jan udøver tyveri og svindleri på højeste plan.

I sommeren 2015, sublejede jeg Vesterbrogade 7, 5th, hvorefter jeg lejede Vesterbrogade 7, 5tv, da den tidligere lejer var ved at fraflytte. Derefter var der et rend af østeuropæiske håndværkere i bygningen.

Lejligheden blev udlejet af Jan Gerlach AD 2000. Da der var mangler i både lejligheden og selve opgangen, gav Jan mig (de få gange han er til rådighed per email eller telefon) mig besked om at vente.

Da jeg flyttede fra lejligheden, nægtede Jan at tilbagebetale indskud på langt over 40.000 + husleje for den måned han brugte på istandsættelse + en forkert overførsel til hans konto. Derudover blev jeg pålagt at skulle betale for maling og renovering af alle gulve af 4 værelser + køkken + bad + entre, selvom lejligheden er på 57 kvm og ifølge hans lejekontrakt, kun 2 værelse (hvor køkken, entre og værelse er samlet)

Jan Gerlach er IKKE en god udlejer, og du kan være sikker på at din lejekontrakt gælder indtil Jan vil renovere igen.

Jeg fraråder alle at leje en af hans lejligheder, da man kan være sikker på at blive talt groft til, betale mindst, hvis ikke hele indskuddet til hans renoveringer.

Sagen er derudover hos LLO, huslejenævnet og en boligadvokat på nuværende tidspunkt.

September 5, 2017

Reply from Adm2000ad

Lejeren foretog ulovlig fremleje, mens han var bosat i USA. Der blev ikke betalt husleje så vi måtte igangsætte udsætning af lejemålet. Lejeren fik en frist til, at hente sine effekter, men da intet var sket efter 3
uger, måtte ejendommens ejer, Chr March

rydde det omfattende indbo. Det løb op i et anseligt beløb og der henstår stadig en ubetalt saldo. Sagen var så oplagt, at ikke engang LLO ville tage sagen, så påstanden om verserende
nævns og boligretsager er nok ønsketænkning fra klagernes side.
Ejendommen blev gennemrenoveret i 2011, så de østeuropæiske arbejdere må være en avation lejeren
har mod udlændinge, hvilket jeg tager klart afstand fra.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har haft nogen rigtig dårlige …

Jeg har haft nogen rigtig dårlige oplevelser med Administratin200ad Jan Gerlach. Jeg vil råde folk til at holde sig langt væk fra ham og hans udlejning af lejligheder. Han svindler på højt plan. Han lover gule og grønne skove men der sker abselut intet. Han vil ikke udlevere penge tilbage når man flytter fra han lejligheder, tværtimod så træver han en helveds masse penge fra en fra alt muligt som var fejl og mangel på lejligheden inden man flytter ind. Jeg er en af de uheldige der måtte lejernes landsorganitation for at kræve mine penge tilbage, men har desværre stadig ikke set en krone endnu, kæmper stadig, da det er mange penge vi snakker om....

August 14, 2017

Reply from Adm2000ad

Da jeg ikke ved, hvor Pia har boet, så jeg kan ikke svare, men såfremt jeg får de relevante data og dokumentation for det skyldig beløb, vil jeg se på sagen. Det nemt bare, at slynge om sig med udokumenterede beskyldninger. Jeg ser frem til, at modtage dokumentationen.

Rated 1 out of 5 stars

HOLD JER NU FOR SØREN LANGT VÆK!!! OG JEG MENER DET!

Jeg flyttede, for to år tilbage, ind i en udemærket lejlighed på Vesterbrogade 7, 4. TV, i Århus C. Jeg var kun 18 år på dette tidspunkt og synes at lejligheden passede godt til mig. Dog blev jeg først efterfølgende opmærkom på, at huslejen var langt over det beløb, som Jan egentlig måtte opkræve.
da jeg skulle til fremvisning, skulle jeg bare selv gå ind og kigge på lejligheden, da den stod åben, og det virkede super underligt, men jeg vidste ikke bedre. Derfor ville jeg gerne have lejligheden og jeg fik at vide, at jeg bare skulle overføre pengene med det samme.. men det ville jeg selvfølgelig ikke, før jeg havde fået en kontrakt osv.... men det var så fint nok. jeg fik kontrakten, underskrev den og det samme gjorde Jan, og så fik jeg nøglen tilsendt med posten... Da jeg så skulle flytte, havde jeg virkelig en kamp med ham uden lige. jeg afventede at han skulle komme så vi sammen kunne udarbejde en fraflytningsrapport som er lovpligtig, men han dukkede aldrig op på adressen på det aftalte tidspunkt. derefter skrev jeg en mail til ham, for at høre hvor han blev af, hvorefter han ringede til mig og råbte og skreg ind i telefonen, at han ikke havde tid til at komme osv. derefter sendte han mig en ekstraregning på 11.000 kr til istandsættelse af lejligheden foruden de 22.000 jeg allerede havde betalt i indskud. jeg nægtede at betale disse penge og gik direkte til huslejenævnet som havde MANGE sager på ham. Jeg endte med at vinde sagen og han blev pålagt at tilbagebetale ALLE pengene tilbage plus renter... men hold nu op et show! det er virkelig ikke det værd. han er en svindler og han skulle simpelthen have sådan en endeful så uartig han er at tage andre folks penge på sådan en ussel måde.

August 3, 2017

Reply from Adm2000ad

Der var kommet ny lovgivning på området vi ikke var opmærksom på, derfor fik lejeren pengene tilbage, men
ikke fordi vi krævede istandsættelse after fraflytning.
Vi passer 400 lejemål så 4 reklamationer efter 35 års virke, ser vi ikke som foruroligende.

Udlejer Jan Gerlach - Administration 2000AD

Jeg skulle ud og se en lejlighed på Tietgensplads 5, 3. th efter aftale med Jan Gerlach (Administration 2000AD). Lejligheden stod tom, og man skulle selv gå ind og se den. Lejligheden havde en gennemtrængende lugt af at have stået tomt i længere tid, hvilket virkede mærkeligt for en lejlighed af den kaliber og i det område.

Jeg skrev til udlejeren, Jan, at jeg var meget interesseret i lejemålet, hvorpå jeg fik svaret, at jeg skulle underskrive kontrakten og overføre depositum mm., før jeg fik tilsendt den "endelige kontrakt" med udlejers underskrift. Det virkede som en meget suspekt og anderledes fremgangsmåde ved udlejning.

Yderligere bruger adminstration2000AD "først til mølle princippet", så selvom man overførte depositum mm. og havde givet sin underskrift på lejekontrakten, så var man stadig ikke sikker på at modtage lejligheden - så kan man jo undre sig over, hvor de penge bliver af givet at 10 forskellige lejere overfører pengene samtidigt.

Jeg konfronterede Jan Gerlach med dette, hvortil han virkede afvisende, og den eneste mulige løsning blev, at jeg skulle møde op hos hans virksomhed til et møde med en medarbejder, hvor jeg skulle medbringe en bankcheck på beløbet, og så kunne jeg få udlejers underskrift samtidigt.

Alt i alt var det en meget mærkelig oplevelse, hvor jeg klart fik fornemmelsen af, at der var noget i gærde. Jeg søgte undervejs om anmeldelser på udlejeren og hans virksomhed og fandt flere personer med de samme mærkelige oplevelser. Jeg endte derfor med at afbryde kommunikationen før en endelig aftale kom på plads.

Mit råd til jer - HOLD JER FRA HAM! Mange er blevet snydt...

Han bruger disse mails:
jgerlach@outlook .dk
jge@adm2000ad .dk
Han udlejer umiddelbart ud via:
Administration 2000 Ad v/Jan Gerlach CVR: 12460007

May 10, 2017

Reply from Adm2000ad

Fordi nogle lejere bare bestiller lejekontrakter, selv om de ikke er sikre på, at de vil lejligheden, har vi for,
at undgå tab, valgt, at udsende flere kontrakter ud til interesserede lejere og for en ordens skyld gør vi
opmærksom på, at den der først skriver under får lejemålet.
Jeg husker godt Asbjørn, jeg tror ikke han havde de penge der skulle til og lod derfor sin frustration gå
ud over os. Jeg ser intet forkert i, at mødes i lejemålet, underskrive lejekontrakten og betale.
Det står lejeren frit for, indgå aftalen. Fremgangsmåden er godkendt af ejendommens ejer Chr Marck, som
ikke ønsker, at lide tab fordi lejerne bestiller en lejekontrakt uden, at ville leje lejligheden.

Take a closer look