Advokatfirmaet Bolund & Graabæk Reviews 18

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

1. Family Law Attorney

Written by the company

Danmarks eneste større advokatfirma med speciale i forældreansvarssager: Forældremyndighed, bopæl og samvær. Firmaets advokater er alle specialiserede med høj faglighed og mangeårig familieretlig erfaring. Vi kender skilsmissesystemet set indefra, fordi vi selv har arbejdet der. Vi er en tryg havn for vores klienter. Men tag ikke vores ord for det. Læs hvad andre klienter har sagt om at få bistand af advokatfirmaet her: https://advokatbg.dk/klientoplevelse

4.5

3-star
2-star
1-star

Professionel og god kommunikation

Jeg har haft en særdeles god oplevelse med advokat Nanna Bolund. Fra første samtale blev min sag håndteret med stor professionalisme. Kommunikationen var klar, og jeg blev løbende orienteret om sagens gang. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Stor anbefaling herfra.

April 8, 2026

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det var en fornøjelse at bistå dig, Natascha.

Rated 5 out of 5 stars

Tryg og professionel hjælp – kan varmt anbefales

Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp fra Nanna Bolund i flere omgange – senest i forbindelse med en sag om bopæl og samvær – og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Nanna er fagligt utrolig skarp, altid imødekommende og formår at skabe en tryg og tillidsfuld proces, selv i svære situationer. Hun skaber overblik og ro, så man selv kan fokusere på det, der er svært.

Man føler sig i virkelig gode hænder hele vejen igennem, og hun er samtidig dygtig til at forklare tingene i et sprog, man forstår.

Det har betydet rigtig meget for mig at have en så kompetent og engageret person ved min side.

Tak for dig.

March 19, 2026

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det var en fornøjelse at bistå dig, Charlotte.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne give Tanja Graabæk mine allerbedste anbefalinger.

Jeg vil gerne give Tanja Graabæk mine allerbedste anbefalinger.
Tanja er en advokat, der tager sin sag dybt seriøst og kæmper helhjertet for børnene. Det er en kæmpe tryghed at have hende ved sin side i en svær tid. Hun er meget tilgængelig og nem at komme i kontakt med, og hun er samtidig grundig og tydelig i sine beskrivelser og forklaringer.
I retten formår hun at skabe stor tryghed for sin klient og har fuldt fokus på dig. Hun gør alt for, at du føler dig godt tilpas og tryg gennem hele forløbet.
Hun får mine varmeste anbefalinger. Hvis du har brug for en fagligt dygtig advokat i en samværssag, skal du vælge Tanja Graabæk.

February 28, 2026

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det er altid en fornøjelse at bistå dig, Julie.

Har for 3.gang brugt Bolund og Graabæk

Har for 3.gang brugt Bolund og Graabæk, denne gang fik vi hjælp af Mia blomsted til en sag i familierethuset om ændring af samvær.
Mia var torvholder, havde sans for detaljen og var stærk i sine argumenter og hjælp hos med klageskriv i forbindelse med mors ansøgning om ændret samvær.
Alt dette førte til familieretshuset afviste mors ansøgning om ændring af samvær.
Så vi kan endnu engang med hjælp fra Bolund og Graabæk ånde lettet op og ro i maven over masser af kvalitetstid med min kærestes søn.
De varmeste anbefalinger for 3.gang herfra 👍 3. Vundne sager taler vidst for sig selv!

February 20, 2026

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det er altid en fornøjelse at bistå jer.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil give min varmeste anbefalinger…

Jeg vil give min varmeste anbefalinger til Tanja Graabæk.
Jeg har haft hende som advokat i 5 år og hun har aldrig skuffet mig.
Hun har været mit anker i min samværssag og er skarp som et sværd til møderne. Hun fungerer som en tovholder for mig og min sag i Familieretshuset.
Uden hendes service ville jeg ikke havde klaret denne kamp alene.

December 1, 2025

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det er altid en fornøjelse at bistå dig, Nadir.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil varmt anbefale advokat Tanja…

Jeg vil varmt anbefale advokat Tanja Grønbæk. Hun har repræsenteret min søn gennem hans skilsmisse. Som mor og farmor til hans to børn har jeg fulgt sagen tæt i en meget svær periode og krise for familien.

Tanja har været klar og præcis i sine svar, reageret hurtigt og holdt en tydelig rød tråd gennem hele forløbet. Hun stod skarpt og stærkt på min søns og børnenes vegne, hvilket har betydet, at de i dag har fast fælles bopæl. Hun har skabt tryghed og overblik i en meget vanskelig tid, og det er jeg dybt taknemmelig for.

January 26, 2026

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det har været en fornøjelse at bistå jer, Marlene.

Rated 5 out of 5 stars

De største anbefalinger herfra og virkelig pengene værd!

Nanna har været en uvurderlig støtte i forbindelse med skilsmissen og udarbejdelse af samværsordningen. Hun har været tydelig, transparent og uden at lægge fingre i mellem, forklaret og rådgivet omkring muligheder og begrænsninger på en anerkendende og rigtig god måde.

Det giver en ro i maven at vide hvad ens udgangspunkt er og især med hendes mangeårige erfaring med familieretssager, giver hun et klart og tydeligt billede af hvad der kan forventes og hvad der er muligt at opnå.

Jeg kan på det varmeste anbefale Nanna og advokatfirmaet Bolund & Graabæk. Det er en hjælp og en rådgivning man aldrig håber at få brug for, men virkelig rar at vide er der.

December 1, 2025

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det har været en fornøjelse at bistå dig, Rami.

Super kompetent familieadvokat

Jeg har fået hjælp fra Nanna efter at have søgt mere samvær med mine børn gennem Familieretshuset. Nanna har været rigtig god til at bruge sin ekspertviden og mange års erfaring til at rådgive mig og hjælpe med at navigere igennem systemet. Hun har også været god til at udfordre mine idéer og forventninger, samt været god til at forklare de muligheder jeg havde. Hun hjalp således med at lande et forlig om bedre struktureret samvær samt en ekstra dag (fra 4/10 til 5/9). Jeg har følt mig meget tryg igennem hele forløbet og giver derfor Nanna mine bedste anbefalinger herfra :-)

September 26, 2025

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det har været en fornøjelse at bistå dig, Anders.

Rated 5 out of 5 stars

Graabæk vandt min sag hvor jeg fik…

Graabæk vandt min sag hvor jeg fik fuldt medhold. Et stort tak herfra, og samtidig en anbefaling til at bruge disse advokater, som har en høj faglighed. 😀

November 24, 2025

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det har været en fornøjelse at bistå dig, Lars.

Meget professionel vejledning

Jeg har brugt Nanna Bolund som rådgiver i en sag. Jeg har oplevet en meget professionel vejledning. Kæmpe kendskab til området, stort engagement og en lyttende tilgang. Altid meget hurtigt svar, hvilket er så vigtigt i en sårbar situation, hvor jeg har haft mange spørgsmål . Jeg har følt mig meget tryg og giver gerne mine bedste anbefalinger.

August 11, 2025

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det har været en fornøjelse at bistå dig, Karen.

Rated 5 out of 5 stars

Tanja har gjort et stort stykke arbejde…

Tanja har gjort et stort stykke arbejde på min sag👌🏼 Hun er meget dygtig, grundig og flittig, hun er meget hurtig til at svare når man har brug for det🙏🏼
Udelukkede en positiv oplevelse fra min side og ville ønske at jeg havde haft hende på holdet fra starten!

October 22, 2025

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det har været en fornøjelse at bistå dig, Anders.

Rated 5 out of 5 stars

Der har igennem hele perioden været…

Der har igennem hele perioden været god, professionel og direkte sparringsmuligheder ikke bare med juridisk og velformuleret snak men også med et direkte syn på både sagen og klienten som en person.

Jeg vil stærkt anbefale Bolund & Graabæk til enhver der har brug for juridisk støtte, representation og eller sparring.

Ikke bare på et professionelt basis men hvis man har brug for at blive set og hørt for mere end “bare endnu en sag” kan jeg ikke andet end at være glad for mit valg!

March 27, 2025

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det har været en fornøjelse at bistå dig, Mads.

Anbefaling af Tanja, En uvurderlig støtte i en svær tid

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at give min varmeste anbefaling af Tanja Græbæk, som jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med i forbindelse med en tvangsfuldbyrdelsessag samt spørgsmål om bopæl, forældremyndighed og samvær.

Fra første kontakt tog Tanja min sag dybt alvorligt. Hun var klar til at hjælpe med det samme og udviste stor forståelse for situationens alvor. Gennem hele forløbet oplevede jeg hende som ekstremt engageret, velforberedt og kompetent. Hun er ikke bange for at sige sin ærlige mening og altid med respekt og et glimt i øjet og det har været en stor styrke i processen.

Tanja formåede ikke blot at rådgive og støtte mig, men også at levere klare, velargumenteret processkrifter, der virkelig gjorde en forskel i min sag. Hun turde også udfordre mig, når det var nødvendigt, og var ærlig omkring, hvad jeg kunne have gjort anderledes noget jeg satte stor pris på.

Jeg kan på det varmeste anbefale Tanja til alle, der står i en svær situation med deres medforælder og føler sig magtesløse i forhold til, hvad man skal stille op. Med Tanja ved sin side er man i trygge hænder.

September 18, 2025

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det har været en fornøjelse at bistå dig, Dorte.

Rated 5 out of 5 stars

Dygtig og meget kompetent advokat

Sindssygt god og kompetent advokat (har brugt Tanja Graabæk) - rigtig god vejledning hele vejen igennem en meget hård samværssag. Har blandt andet fået hjælp til at vinde forældremyndigheden på mine børn.
Kæmpe anbefaling herfra 🤩

August 26, 2025

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det har været en fornøjelse at bistå dig, Mette.

Professionel

Professionel, engageret & forstående.
Er blot tre ord ud af mange som passer på Tanja Graabæk.
Jeg har igennem hele min retssag aldrig følt nogen tvivl om at jeg var i de bedste hænder uanset udfaldet. Og igennem hele forløbet er jeg blevet lyttet til. Har fået mine spørgsmål besvaret med medfølelse og realisme. Og har jeg haft brug for klar besked, har jeg også fået det.

Af hjertet tak.

August 19, 2025

Reply from Advokatfirmaet Bolund & Graabæk

Tak for de søde ord. Det har været en fornøjelse at bistå dig, Nicolai.

Take a closer look