Company details
Written by the company
Akuterna.se erbjuder digital vård för dig som snabbt vill komma i kontakt med läkare. Via vår plattform får du professionell bedömning och behandling av vanliga besvär, helt digitalt – utan att behöva besöka en mottagning. Vår totalkostnad är endast 99 kr per besök – utan dolda tillägg eller ersättning från offentliga medel via utomlänsavtal. Tjänsten drivs av legitimerade läkare och är registrerad hos IVO. Vårt mål är att göra vården enkel, snabb och tillgänglig för nästan alla.
Contact info
MVEK Solutions AB Kivra: 559243-7445 , 10631 , Stockholm, Sweden
- +46 76-686 80 54
- support@akuterna.se
- akuterna.se
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fantastisk att få snabb hjälp när man…
Fantastisk att få snabb hjälp när man har svåra besvär. Slippa timmars väntan på akuten ovh ta plats för någon som bättre behöver
Tack
Bra och snabb bedömning.
Bra och snabb bedömning. Saknar dock att kunna lägga till ytterliggare info. om symptom för att förtydliga. Bra och snabb hjälp.

Reply from Akuterna.se
Snabbt och mycket smidigt samt bra…
Snabbt och mycket smidigt samt bra information

Snabbt och enkelt
På tio minuter hade jag mitt recept. Underlättar otroligt då jag är på semester o annars hade fått ringa min hälsocentral o sedan vänta på att min läkare har tid att återkoppla vilket kan ta ett par dagar. Tacksam

Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt. Betydligt bättre än att försöka få en akuttid på vårdcentralen när man är 100% säker på vad som är på gång.

Reply from Akuterna.se
Imponerad över hur snabbt och bra…
Imponerad över hur snabbt och bra allting funkade

Reply from Akuterna.se
Det var lätt snabbt och smidigt att få…
Det var lätt snabbt och smidigt att få hjälp.

Reply from Akuterna.se
Otroligt enkelt och okomplicerat att få…
Otroligt enkelt och okomplicerat att få recept bra pris också.

Reply from Akuterna.se
Tack för hjälpen smidigt o enkelt
Tack för hjälpen smidigt o enkelt . Min vårdcentral finns aldrig tider när man ringer så det här var jätte bra . Tack mvh cathrine

Reply from Akuterna.se
Det var mycket bra och smidigt att få …
Det var mycket bra och smidigt att få så snabb hjälp
Slippa att ringa Vårdcentralen
Och Vänta på att bli uppringd på en tid som kanske inte alls passar
Och eftersom jag fick 2 bett samtidigt kunde jag jämföra
Det ena bettet kliade väldigt mycket och blev större efter två veckor...
Därför misstänkte jag borelia och ville ha snabb hjälp

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.