De alcohol tester die ik bij Alcoline gekocht heb is een heel goede test, voor ik vertrek met de wagen na een etentje met klanten. Ik weet ongeveer hoeveel ik mag drinken maar ongeveer is soms te ve... See more
Company replied
Na telefonisch te hebben geïnformeerd bij Alcoline heb ik mijn AF-33 alcoholtester opgestuurd om het te laten kalibreren. Ik heb het apparaat opgestuurd naar het adres in Nederland. Binnen een week ha... See more
Op 26 juni '24 en 2 augustus '24 plaatste ik hier twee ervaringen met Alcoline.be. Ik kocht toen 2x een toestel bij hen, de review was zeer positief, dus werd een prima ervaring geschreven. Vorige... See more
Company replied
- Altijd snelle levering. - Goed contact met binnendienst (en buitendienst). - Weten waarover ze praten. - Komen met oplossingen bij eventuele vragen. - Echte vakmensen die ook nog vriendelijk... See more
Company replied
De groothandel in Alcoholtesten, drugstesten en medische zelftesten. Met behulp van kalibraties services en klantvriendelijkheid zorgen wij voor een veiligere wereld en verantwoordelijkheid voor uzelf en uw omgeving. Wij verkopen Gezondheid zelftesten om SOA, MENOPAUZE, IJZER TEKORT, HELICOBACTER PYLORI, NIEREN ALBUMNIE, STREPTOKOKKEN A, PROSTAAT PROBLEMEN EN C-REACTIVE PROTEINE Daarnaast hebben wij een ruime voorraad van alcohol en drugtesten voor verschillende gelegenheden als: persoonlijk gebruik, wettelijk gebruik en testen op de werkvloer. Ook stimuleren wij diëten als het KETO dieet met onze KETOSCAN. Wij bieden services aan om alcoholtesten jaarlijks te kalibreren zodat de apparaten constant veilige metingen weergeeft. Ook bieden wij alcoholtesten te huur aan voor grote bedrijven zodat bezoeker bewust over hun alcoholgebruik worden en veilig de auto in stappen. Alcoline is de plek om uw gezondheid, alcohol en drugs op te meten.
Rijkmakerlaan 9A, 2910, Essen, Netherlands

Reply from Alcoline
Vorige week, ongeveer een jaartje na de eerste aankoop, was het moment aangebroken om één van de toestellen te kalibreren. Eerst stuurde ik hen een e-mail om wat praktische info te krijgen (en bevestigen want alles staat klaar en duidelijk op de website). Via die website kocht ik een voucher en stuurde het toestel op met track-and-trace barcode. Zes dagen later (vier werkdagen want er zat een week-end tussen) kreeg ik mijn toestel terug, prima verpakt. Dank je wel voor de goeie service Alcoline.be, ik ben uiterst tevreden.

Reply from Alcoline
Super tevreden. Onze blaasapparaten waren zoekgeraakt met de post en uiteindelijk toch terug gekomen bij Alcoline met dank aan de kalibratiesticker. Er wordt direct meegedacht in een oplossing welke aansluit bij de klant. Heel fijn!

Reply from Alcoline
Bij Alcoline heb ik een Ketoscan Mini besteld, dat helpt enorm bij het afvallen, om te controleren dat de waarden van ketonen niet te laag maar ook niet te hoog worden.
Alcoline was het goedkoopste bedrijf dat ik online kon vinden, vandaar. De verpakking was dik in orde en de bezorger kwam op de afgesproken dag het pakketje brengen.
Goede service en persoonlijke dienstverlening. Firma is goed bereikbaar en de medewerkers vriendelijk en hulpvaardig. Goed advies en top product ontvangen.

Reply from Alcoline
Correcte afhandeling van zowel bestelling als specifieke vraag rond facturatie

Reply from Alcoline
De test die we besteld hebben wordt op de website heel anders omschreven dan hij in de werkelijkheid is. We willen echt ferritine meten en de waarde van de ferritine.
Dat kan met deze test niet.
Weggegooid geld dus.

Reply from Alcoline
Snelle levering. De ketometer die ik bestelde werkt perfect. Bovendien was hij een pak goedkoper dan bij andere verkopers.

Reply from Alcoline
Snelle probleemloze levering met bpost tussen kerst en nieuw. Toestelletje AFM-5 voldoet bovendien aan alle verwachtingen: klein maar fijn!

Reply from Alcoline
Vlugge bediening. Vriendelijk telefoononthaal. Algemeen: goede correcte service.

Klantvriendelijke service.
Neemt contact indien levertermijn afwijkt.
Correct geleverde producten.

Reply from Alcoline
Product was goed verpakt, Levering was ook top! dagje later dus helemaal goed!

Reply from Alcoline
Learn more about other kinds of reviews.