See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Top service ! Ik had zélf vergeten gebruik te maken van een aangeboden kortingscode bij een eerste bestelling. Door hun via mail te vragen of dit nog toe te passen was kreeg ik direct antwoord met de... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Jammer dat de zalf wit is en af kan geven aan kleding voor de rest zijn mijn wonden van de hartoperatie bijna voldoende genezen om de zalf nu pas echt te gaan gebruiken dus de tijd gaat leren of het e... See more

Company details

1. Medical Supply Store

Written by the company

ALHYDRAN is een medische hydraterende crème voor de huid in nood. Het zorgt ervoor dat je huid mooi herstelt. Daarnaast dat klachten door huidaandoeningen verminderen of verdwijnen (jeuk, droogte, roodheid).

Contact info

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Op aanraden van huidspecialist

Op aanraden van mijn huidspecialist, heb ik deze crème gekocht. Speciaal om mijn benen in te smeren, voordat ik mijn steunkousen aantrekt. Nu geen schilfers meer na het uittrekken van de steunkousen. Super blij mee !!

May 6, 2026

Gebruik Alhydran tijdens bestralingen

Ik heb Alhydran gebruikt tijdens de bestralingen van uitgezaaide tongkanker naar de lymfen in de hals nadat ik eerst geopereerd ben en alle klieren zijn weggehaald. In totaal 7 weken lang 5 dagen per week bestraald geweest. Vandaag de laatste gehad en de verpleegkundigen waren verbaasd hoe goed mijn huid er nog uit zag. De huid is wel rood, je ziet dat t te lijden heeft gehad, maar is niet stuk gegaan. Ik smeer 2 x per dag royaal met Alhydran en ik ben razend enthousiast. Met mijn verhaal hoop ik meerdere mensen te helpen en te overtuigen ook Alhydran te gaan gebruiken. Ik vind t een TOP middel!!

May 6, 2026

Super litteken creme

Heb de litteken creme voor mijn littekens op mijn ogen na een bovenooglidcorrectie werkt super zeker als je overal allergisch voor bent ik zou het iedereen aanraden

May 1, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Enzema Care

Enzema Care
Bij het openen van de tube voelde de crème erg stug aan en bij het opbrengen rulde deze wat zeer onprettig was. nadat de crème opgebracht was bleef mijn voet erg vettig, wat heel onprettig was met mijn steunkous. De volgende dag was mijn voet duidelijk met een uitbreiding van rodere plekken. Hiervoor heb ik de Crème van het Kruidvat gesmeerd deze voldeed uitstekend en Ik wilde alleen deze uitproberen. Wat een zonde van het geld.

April 25, 2026

Heel fijn product

Heel fijn product, ik gebruik het op een operatie litteken, en begon na 12 dagen al verschil te zien. Ik raad wel aan om het een beetje in te masseren. Het litteken lag eerst een beetje diep, maar de huid is weer mooi vlak daar.

December 31, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Ik gebruik het nu 2 weken maar zie geen…

Ik gebruik het nu 2 weken maar zie geen verbetering. Misschien nog meer geduld

July 15, 2025
Alhydran logo

Reply from Alhydran

Beste Judith,

Dank voor je bericht. Vervelend om te horen dat je nog geen verbetering ziet. Soms heeft de huid wat meer tijd nodig om te reageren op de crème. We adviseren om ALHYDRAN twee tot drie keer per dag aan te brengen en dit consequent vol te houden.

Mocht je na een paar weken nog steeds twijfelen, overleg dan gerust met een huidprofessional.

Vriendelijke groet,
ALHYDRAN

Super bedrijf!

Bestelling gedaan, deze is door de bezorgdienst niet juist bezorgt. Pakketje weg en gevraagd of zij via de bezorgdienst kunnen kijken hoe en wat. De bezorgers lieten niets van zich weten waardoor ALHYDRAN mij een nieuw pakketje heeft gestuurd met zelfs nog wat extra's. Terwijl het missende pakket niet eens hun fout wat. Ik schrijf nooit echt revieuws, maar deze is meer dan waard. Zo ontzettend lief! Dank

Alhydran logo

Reply from Alhydran

Dankjewel voor je mooie review Marion! We zijn blij om te horen dat het tweede pakket wel in goede orde is ontvangen. We wensen je veel profijt van de crème toe!

Rated 5 out of 5 stars

Netjes op tijd bezorgd en het geeft verlichting.

Netjes op tijd bezorgd, en goed verpakt. Ook het opbrengen van de zalf is eenvoudig ik gebruik het nu voor een korte periode en zie al positieve veranderingen aan het litteken. Zoals minder stijfheid van het litteken minder trekken van de huid en ook het litteken is dunner aan het worden, ik smeer nu 3 x per dag met een lichte massage.

May 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fijne hydrateren creme bij jeuk

Creme is behoudens littekencreme ook uitstekend geschikt tegen droge plekken en jeukende plekken op de huid, incl. In het gezicht. Ik heb contacteczeem en als ik tijdig deze crème aanbreng onderdruk ik het. Geweldig!!

April 1, 2025

Aanrader

Ik gebruik Alhydran al jaren voor mijn gezicht met een zeer gevoelige huid.
Zuinig in gebruik, met een voor mij prettig resultaat. Fijn ook dat het tevens te verkrijgen is met een factor 30 tegen zonnebrand.

Rated 5 out of 5 stars

Het is zo een gemakkelijk smeerbaar…

Het is zo een gemakkelijk smeerbaar product, het strijkt goed uit en je voelt meteen dat je huid kalmeert. daarbij is het snel ingetrokken en niet meer "plakkend" aan je huid zodat je weer op je gemak bent. Daarbij is een toefje voldoende en goed.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look