Elendig kundeservice
Elendig kundeservice og ting endres underveis i bestillingen. Umulig å endre bestilling, hverken flyselskapet eller allinc er interessert i å hjelpe.
Styr unna, det finnes mange andre og bedre reiseoperatører.
Allinc är specialisten på All inclusive resor! Resor till sol och bad där allt är inkluderat, ät och drick så mycket du orkar till rabatterade priser!
Norway
Styr unna, det finnes mange andre og bedre reiseoperatører.
Kjøpte en svært billig ferie til Egypt gjennom allinc. Vi reiser hjem i kveld. Alt har gått smertefritt, og vi er veldig fornøyd. Billig og effektivt. Vi fikk alt vi skulle av reisedokumenter på forhånd. Fikk også raskt svar på kundeservice, når jeg lurte på noe. Alt i alt, helt topp, ikke nøl med å bestille fra allinc.no.
De ga oss feil bestillingsnummer som jeg trengte for å få ut boardingpass på flyplassen. Var bare flaks at jeg sjekket opp nummeret vi fikk før reisen ellers hadde jeg kommet på flyplassen med feil billett.
Når vi ankom hotellet, får vi feil rom. Vi får et lite rom med to enkeltsenger, vi bestilte dobbeltrom med dobbelseng. Vi kontakter Allinc angående dette, og de nekter å inngå en avslag i prisen eller hjelpe på noen som helst måte etter deres egne feil.
Vi bestilte en Tyrkia tur gjennom allinc.no. Det var vår første bestilling med dette selskapet. Var litt skeptiske etter å ha lest noen negative kommentarer om selskapet. Men opplevde ikke det selv. Alt ble ordnet med en gang når vi bestilte turen. Fikk tur bekreftelsen raskt. Kommunikasjon med kundeservice gikk gjennom eposter. Epostene ble besvart ganske fort i løpet av noen minutter.
Selve turen gikk veldig bra. Vi koste oss masse. Takk allinc.no
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.