Alltimefavourites Reviews 64

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fantastische service!

Echt een geweldig merk met prachtige tassen en een top klantenservice! Ze zijn heel benaderbaar, denken met je mee en geven fantastische service (waarvoor nog dank). En niet onbelangrijk, de tassen zijn waanzinnig! Aanrader!

March 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben heel blij met mijn nieuwe set…

Ik ben heel blij met mijn nieuwe set Dubai. Aantal jaar geleden ook de Berlin set (zwarte paillette) gekocht en ook zo’n plezier van. En dan nu de parelmoer kleurige set ( wel voorzichtig met delicate kleding, maar dat wordt ook vermeld) hij is zo mooi en apart.
Goede en snelle service.
Dus wil je een aparte, mooie en goede tas, All-time Favourite!
Groetjes van een hele blije klant!
Nathalie Kop-Matteman

March 19, 2026

Waaaauw zo blij

Waaaauw zo blij! Heb de allerleukste tas van de heeeeele wereld 😂 wat een top leuke tas de Rio!!! En wat een mega goede en snelle service eind v d dag besteld volgende morgen geleverd! Ik had eerst gekozen voor de zwarte croco print ook echt een prachtige tas maar toch teruggestuurd en de Rio gekocht (stond leuker bij m’n outfit) zonder problemen mijn geld na een paar dagen teruggestort! Dankjulliewel ik ben een nieuwe klant maar dit is zeker niet mijn laatste aankoop wat hebben jullie een prachtige collectie ❤️

February 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zeer tevreden over de service…

Ik ben zeer tevreden over de service van All Time Favourites. Mijn mooie tas kreeg tot twee keer toe op korte termijn slijtageplekken op exact dezelfde plek. Na mijn eerste bericht werd ik direct vriendelijk en snel geholpen, en kreeg ik kosteloos een nieuwe tas toegestuurd.

Helaas ontstond bij de vervangende tas hetzelfde probleem. Ook toen werd mijn bericht weer snel opgepakt en mocht ik voor hetzelfde bedrag een andere tas uitzoeken. Deze had ik al binnen één dag in huis!

De manier waarop All Time Favourites meedenkt, verantwoordelijkheid neemt en problemen oplost, is echt top. Dankzij hun uitstekende service blijf ik hier met een gerust hart bestellen!

February 5, 2026

Wat een fantastische tassen

Wat een fantastische tassen. Worden regelmatig meegenomen op reis en zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. En de service is echt top. Bij vragen een mail en je krijg snel antwoord. Een ding is zeker: ik ben fan!!

January 22, 2026

Weer super blij met mijn mooie set

Weer super blij met mijn mooie set
Tas met toilettas, mijn 4 de set inmiddels
Ik gebruik hm voor verschillende doeleinden…. Maar heel fijn om er mee te reizen ideaal als handbagage en daarna lekker mee naar het strand te nemen!!

January 21, 2026

Deze tassen!!!

Deze tassen!!!
Zo leuk!
Er kan veel in, maar draagt heerlijk.
De toilettas draag je gewoon als clutch.
Ik zou ze allemaal wel willen hebben.
Aanrader, en korte lijntjes.
Snelle reactie

January 12, 2026

Ik ben fan!

Al drie keer besteld en al drie keer mega tevreden. De levering ging heel snel en ben erg blij met de kwaliteit van de tassen. Ik gebruik de kleine shopper als werktas, super fijn, m’n laptop en alles past er makkelijk in en ik gebruik de make-up tasjes voor opladers, oortjes en dat soort zaken.

January 12, 2026

Perfecte service!

Meerdere (toilet)tassen gekocht en zeer tevreden. We reizen vaak en deze tassen zijn zeer geschikt als handbagage. Ik was over 1 van mijn bestellingen minder tevreden en dit werd direct perfect opgelost. Kortom: perfecte service!

January 7, 2026

Reply from Alltimefavourites

Bedankt voor je mooie review Sylvia! Veel plezier van je nieuwe bestelling.

Goede service…

Ik had een tas gekocht voor mijn dochter met de kerst gegeven. Nu waren er een paar tandjes van de rits niet goed en de tas ging niet dicht. Bericht gestuurd met foto’s en ze stelde gelijk voor een nieuwe tas op te sturen. Erg goede en snelle service van All Time Favorietes. Tas heb ik zelfs al ontvangen. Top bedankt.

January 6, 2026

Reply from Alltimefavourites

Bedankt voor je mooie review Caroline! We hopen dat je dochter heel blij is met haar nieuwe shopper <3

Erg blij met de tas

Erg blij met de tas, altijd snelle en goede verzending! In het verleden meerdere tassen besteld en altijd snel en goed verzorgd.
Dus helemaal in orde!

December 10, 2025

Bedankt voor je mooie review Elsbeth! Veel plezier van je nieuwe tas <3

Super tassen, super service

Super tassen, super service!
Afgelopen weekend een Kate tas uit de luxe collectie aangeschaft. Even over nagedacht vanwege de prijs, toch gedaan en na ontvangst super tevreden; het model kende ik al, met 2 soorten hengsels, binnenvakjes met rits en koordje om een tasje aan vast te klikken. Maar dit model is zo mooi en luxe, echt designer tote-bag uitstraling. Prijs zeker waard.
En ook nog eens binnen 24 uur bezorgd.

December 1, 2025

Hoi Claudia,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de Kate bag! En bedankt voor je mooie review!

Prachtige tas.

Gemakkelijk te bestellen, op tijd geleverd. De nieuwe groene Diana, medium shopper. Mijn vijfde tas alweer. Prachtige kleur, fijne vakken aan buitenzijde. Ook mijn oudjes zijn nog erg mooi. En gebruik ze iedere dag.

November 10, 2025

Hoi Xjors,

Wat super leuk om te horen dat de Diana bag zo goed in de smaak valt! En dat de "oudjes" ook nog steeds goed hun werk doen. Echt ALL-TIME Favourite-jes dus ;)

Veel plezier ervan, en bedankt voor je mooie review!

Altijd prachtige tassen

Altijd prachtige tassen. Deze keer gekozen voor de kleine shopper Hamburg in grijze teddy variant.
Deze tas samen met het kleine toilettasje zijn de start van een weekendje weg ☺️☺️
Prachtig mooi materiaal met de herkenbare roze binnenkant.
Ik ga hem zeker veel gebruiken

October 26, 2025

Reply from Alltimefavourites

Ontzettend bedankt voor je mooie review Marja! Heel veel plezier van de mooie Hamburg set! <3

Rated 5 out of 5 stars

Een site met hele gave tassen…

Een heel leuk bedrijf die super mooie tassen verkoopt, mogen van mij wel meer variatie en kleuren bij mogen komen want je wordt er hebberig van..

October 29, 2025

Reply from Alltimefavourites

Bedankt voor je leuke review! We zullen ons best blijven doen nog meer leuke prints te lanceren ;)

Rated 1 out of 5 stars

Schandalig slechte kwaliteit

Inmiddels een reactie ontvangen: deze maakt het verhaal alleen maar erger! Contact opgenomen met Thuiswinkel Waarborg en het verhaal toegelicht. Zij adviseren mij aangifte en melding te doen bij de Politie. Dit ga ik zeker doen! Zeer slechte kwaliteit! Al meerdere tassen van dit merk en gebruik ze al jaren. Nu een tas ontvangen die binnen enkele uren compleet vaal wordt, kleur verliest en zelf schimmelvlekken krijgt op de onderzijde. En hoe reageert Alltimefavourites? Ze geven mij de schuld, totaal geen inhoudelijke reactie of oplossing. Niet kopen bij Alltimefavourites want klantenservice kennen ze niet!

October 17, 2025

Hoi Inge,

Wat jammer dat je dit zo hebt ervaren, we vinden het belangrijk om hier even op te reageren. We hebben je melding meerdere keren zorgvuldig bekeken en ook intern besproken, maar zoals we toen al aangaven: dit is géén productiefout. De shopper is gemaakt van wit katoen, een prachtig, natuurlijk materiaal, maar wit katoen is nu eenmaal gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Wanneer de tas in vocht of op een vuile ondergrond wordt gezet, kan de onderkant inderdaad vies of beschimmeld raken. Dat ligt niet aan het materiaal, maar aan hoe de tas gebruikt is.

We betreuren het dat je onze service zo teleurstellend hebt ervaren, maar we gaan altijd eerlijk en oprecht met klachten om en bieden waar nodig altijd de juiste tegemoetkoming. In dit geval kunnen we er alleen echt niets aan doen, omdat het niet door ons product of de kwaliteit daarvan is veroorzaakt.

Hopelijk heb je alsnog plezier van je eerdere shoppers.

Lieve groet,
Team All-time Favourites

goede klantenservice

Ik heb al veel mooie tassen van dit merk en ben er super blij mee. Recent heb ik er weer een gekocht, maar bij nader inzien past die iets minder bij mij. Ik was wat lang met twijfelen en de retourtermijn was verlopen. Daarom heb ik even contact gezocht via de chat, en kreeg gelukkig te maken met een gewoon persoon ipv een chatbot. De tas mag ik alsnog ruilen voor een andere mooie, heel fijn, want niet dragen is toch zonde. Snelle en aardige service.

October 9, 2025

Reply from Alltimefavourites

Hi Christel, wat leuk dat je al zo lang fan bent van onze tassen! En wat fijn dat we je konden helpen. Dank je wel voor je lieve woorden! 💕Lieve groet, team ATF

Vervanging tas

Had en mooie tas besteld, helaas was deze na 2 weken beschadigd geraakt door normaal gebruik bij de lange hengels van de tas. Ik kreeg snel reactie op mijn bericht en heb een nieuwe tas ontvangen en de oude mogen houden.

Super blij met deze goede service en snelle reactie

September 29, 2025

Reply from Alltimefavourites

Hi Kaylee, wat leuk en super fijn om te horen dat je blij bent met onze service! Fijn dat we het zo snel voor je konden oplossen en bedankt voor je lieve woorden! Veel plezier van je nieuwe tas(sen)! 💕 Lieve groet, team ATF

Rated 2 out of 5 stars

Ik heb nu weer de tas bij mij op…

Ik heb nu weer de tas bij mij op vakantie maar voor die prijs zo slecht je ziet hem onder de parasol verkleuren

September 17, 2025

Reply from Alltimefavourites

Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent Sylvia. Zoals we je eerder ook uitlegden: net als bij andere witte stoffen kan het wit van de zebraprint na verloop van tijd inderdaad minder wit worden door invloeden van buitenaf (zonlicht, vuil, gebruik sporen etc.). Daar kunnen we helaas geen garantie op geven. We hopen oprecht dat je alsnog veel plezier hebt van de shopper! Lieve groet, team ATF

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look