Goed begin, halve werk. Via google kwam ik bij Alpenreizen terecht, op zoek naar een manier om onze eerste wandelvakantie optimaal te starten. Een heel fijn contact met Charlotte hierover. Vriende... See more
See what reviewers are saying
Net als vorig jaar bij onze reis naar Oostenrijk weer een vakantie bij Alpenreizen geboekt. Ook nu weer met Kevin snel afspraken kunnen maken over onze trip naar Italië. Heldere en duidelijke communic... See more
We gaan nog met jullie organisatie op vakantie, maar de voorpret is begonnen. Onze wensen zijn gehoord en er was snel en duidelijk contact voor de vragen die wij hadden. Dus we zijn klaar voor onze v... See more
Wij waren opzoek naar een huttentocht. Via een advertentie werden wij naar AlpenReizen gestuurd. Al snel bleek dat alles hier haarfijn uitgestippeld was dus we hebben meteen geboekt! Wat dit een fijn... See more
Company details
About AlpenReizen
Written by the company
Wat maakt AlpenReizen uniek?
Individuele vakanties in de natuur
Gevarieerd aanbod actieve vakanties in de bergen, zoals avontuurlijke gezinsvakanties of outdoorvakanties voor volwassenen. Beginnende en gevorderde wandelaars kunnen kiezen uit vele huttentochten, meerdaagse trektochten en wandelvakanties vanuit één standplaats. Voor wie op een comfortabele manier wil reizen en veel wil zien, bieden we ook individuele autorondreizen door prachtige berglandschappen.
Quality time met elkaar
Onze vakanties brengen mensen dichter bij elkaar. Of het nu gaat om gezinnen die samen avonturen beleven of groepen volwassenen die genieten van uitdagende outdooractiviteiten, tijdens onze vakanties staat jullie ‘quality time’ centraal.
Persoonlijk contact
Wij geloven in een persoonlijke benadering. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale vakantie.
Passie voor de bergen
Onze liefde voor de bergen delen we graag met jou. We kennen de mooiste routes, verborgen parels en beste activiteiten om jouw reis onvergetelijk te maken.
Transparant boekingsproces
Geen verrassingen achteraf. We zorgen voor een helder en betrouwbaar proces, zodat je met een gerust hart kunt boeken.
Voor wie?
- Gezinnen: avontuurlijke vakanties met leuke activiteiten met hoge funfactor
- Volwassenen en tieners: outdoorvakanties vol actie en uitdaging
- Wandelaars en natuurliefhebbers: van meerdaagse trektochten tot wandelingen vanuit één locatie
Met AlpenReizen beleef je niet alleen een vakantie, maar een ervaring die je levenslang bijblijft. Samen actief zijn in de bergen, genieten van de natuur en nieuwe herinneringen maken. Dat is waar wij voor staan.
Contact info
Oostplein 420, 3061 CH, Rotterdam, Netherlands
- 010 767 0097
- info@alpenreizen.nl
- alpenreizen.nl
We moeten nog op reis
We moeten nog op reis, maar voor nu wordt alles zo helder en duidelijk met ons gecommuniceerd! Heel blij mee en we kijken uit naar onze 8-daagse wandelvakantie in Slovenië.
Mooi aanbod
Mooi aanbod, duidelijke , snelle antwoorden, concrete oplossingen
Avontuurlijke reis naar Zell am Ziller met twee dochters van 11 en 8
Wij hebben voor de eerste keer een vakantie geboekt in de bergen en zijn super tevreden van Alpen reizen. We kozen de vakantie in de Oostenrijkse Alpen in Zell am Ziller en verbleven in het appartement Pfisterhof. Over de hele lijn zijn wij ontzettend enthousiast.
- goede voorbereiding, uitgebreide info vooraf en duidelijke instructies
- ontzettend fijn appartement: enkele dieren aanwezig wat onze dochters fantastisch vonden en een super vriendelijke host. Appartement zelf ook verzorgd met vooral ook ideale ligging.
- de lokale partner voor de activiteiten verdient ook alle lof: ervaren en aangename gidsen, duidelijke info vooraf en heel leuk voor zowel de kids als ons.
Enige tip bij de Klettersteig: water meenemen tijdens de klim en wat geld om boven iets te kunnen drinken!
Grote troef is dat de activiteiten allemaal geregeld zijn en je dus ter plekke niet meer moet zoeken en boeken!
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!
Snel en duidelijk geholpen met de…
Snel en duidelijk geholpen met de boeking. We kijken uit naar de huttentocht in Slovenië
Makkelijk boeken en fijn persoonlijk
Makkelijk boeken en fijn persoonlijk contact om voor een goede reis te zorgen.
Top vakantiebureau
Zeer behulpzame organisatie, die snel en responsief is. Zeer mooi aanbod aan reizen voor ieders wat wils, echt een aanrader
AlpenReizen een echte aanrader!
Na geweldige huttentochten in Slovenië en Oostenrijk hebben onze derde huttentocht in Zwitserland geboekt. Het contact met AlpenReizen is heel prettig, accuraat en ze zijn heel flexibel met het maken van een reis op maat. We kijken uit naar de vakantie! AlpenReizen is een echte aanrader!
Wij boeken met veel vertrouwen voor de…
Wij boeken met veel vertrouwen voor de tweede keer een reis bij Alpenreizen. Bij Alpenreizen wordt simpelweg goed geluisterd en gereageerd op persoonlijke wensen. Wat dat betreft gewoon een heel goede reisorganisatie met kennis en ervaring op het gebied van actieve reizen in de Alpen. Een aanrader dus!
Met vertrouwen kiezen voor een tocht die ons past…
Charlotte heeft meegedacht over onze persoonlijke wensen mbt een huttentocht. Ze heeft ons geholpen om met vertrouwen een keuze te maken voor de tocht die past bij onze mogelijkheden.
Oprechte en duidelijke ervaring
Wat een heerlijk bedrijf, kort duidelijk, compleet en nog communicatief vaardig ook. Erg tevreden en raad ze zeker aan.
Boeking huttentocht Oostenrijk
Wij hebben onze eerste huttentocht geboekt en zijn heel tevreden. Na het plaatsen van de boeking kregen we snel reactie en werd er telefonisch contact gezocht.
Verrassend maar heel prettig. De reis even doorgesproken en met veel plezier kijken we uit naar augustus om te gaan wandelen in Oostenrijk.
We hebben voor het eerst geboekt bij Alpenreizen en kunnen ze zeker aanbevelen
We hebben voor het eerst geboekt bij Alpenreizen en hebben dit als zeer prettig ervaren. Ze staan je vriendelijk te woord, geven goede uitleg over de reis en komen hun afspraken. We bevelen Alpenreizen zeker aan.
Flexibel en vriendelijk
Wij wilden een aanpassing op de standaard actieve vakantie die op de website werd aangeboden. Contact was snel en vriendelijk.
Uitstekende service!
We zijn ontzettend vriendelijk geholpen met het uitzoeken van onze huttentocht. Goede tips gekregen en de reis was ook veel sneller bevestigd dan ik had gedacht. Heel fijn zo’n goede service!
De voorbereidingen voor onze reis…
De voorbereidingen voor onze reis gingen in prettig overleg met Alpenreizen met contact zowel telefonisch als per mail. We hebben veel zin in de huttentocht in Slovenië!
Prettig contact
De reis moet nog plaatsvinden, maar de hulp aan de voorkant is in ieder geval erg goed!
We werden na het boeken gebeld om een aantal zaken door te nemen. Het duurde even voor onze reis definitief bevestigd kon worden vanuit de hutten, maar we werden tussentijds goed op de hoogte gehouden. Heel prettig contact!
We vonden Alpenreizen via Google en…
We vonden Alpenreizen via Google en zijn enthousiast over de snelle respons bij het boeken van een huttentocht in Italie. konden nu al zien dat we op hele mooie locaties in de bergen zijn geboekt dus kijken er heel erg naar uit.
Tot nu toe ontzettend tevreden
Tot nu toe ontzettend tevreden, deze zomer gaan we naar Lofer (Oostenrijk) Al mijn vragen worden meteen en uitgebreid beantwoord, heel fijn klant contact. En ook zelfs tips v.w.b. de slaaptrein die we gaan nemen. We hebben er ontzettend veel zin in.
fijn en snel contact
fijn en snel contact met relevante adviezen en informatie. Reis moet nog beginnen, maar heb er alle vertrouwen in!
Fijne reisorganisatie
Heel fijn contact gehad met de reisorganisatie. Ze antwoorden snel en helpen waar nodig. Super fijn.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.