Rigtig god oplevelse
5 stjerner herfra!
Vi er meget tilfredse med rensningen af både fliser og tag. AL-RENS leverede grundigt arbejde, flot resultat og god service.
Vi kan varmt anbefale at bruge AL-RENS.
No recent history of asking for reviews
5 stjerner herfra!
Vi kan varmt anbefale at bruge AL-RENS.
Fik udført algebehandling på tag.
Al Rens gør det hele rigtigt... Super betjening ved henvendelse og ved opgavens udførelse, samt til fornuftig pris... Kan varmt anbefales! 🙂
Jeg kan ikke få armene ned over det resultat, AL RENS har leveret. Min filsebelægninger var fuldstændig overtaget af grønne alger, flisepest og sort skimmel.
Men efter en omgang professionel fliserens, imprægnering og nyt fugesand, ser min terrasse nu ud som om, den lige er blevet lagt i går!
Derfor de får 5 stjerner fra mig:
1. Effektivitet i top: De mødte op til den aftalte tid og gik professionelt til værks. Intet pjat, bare hårdt og effektivt arbejde.
2. Flot oprydning: Jeg var lidt nervøs for, om der ville være skidt og mudder ud over hele husmuren, men de skyllede alt sirligt efter, så der var pænt og ryddeligt, da de kørte.
3. Professionel rådgivning: Jawal forklarede pænt, hvordan imprægneringen og fugesandet beskytter fliserne fremadrettet, og hvordan jeg bedst holder algerne væk.
Kort sagt: Super god service, fair pris og et resultat, der overgik mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der vil have liv i deres gamle fliser igen!

Reply from Alrens
Har fået renset tag og belægning,, billigt og flot arbejde
Vi har for nylig fået udført rensning og imprægnering af både vores terrasse og indkørsel samt algebehandling af taget og rensning af tagrender af AL-rens. Fra den første henvendelse til det færdige resultat har hele processen været præget af høj professionalisme og effektivitet.
AL-rens teamet var grundige i deres forklaringer, punktlige og holdt os løbende opdateret. Resultatet er intet mindre end imponerende – både terrasse og indkørsel fremstår som nye, taget er renset for alger, og tagrenderne er rene og fri for snavs.
Prisen var desuden meget konkurrencedygtig, og vi føler, at vi har fået rigtig meget værdi for pengene.
Det er tydeligt, at AL-rens lægger stor vægt på kvalitet og kundetilfredshed. Vi er yderst tilfredse med deres arbejde og kan varmt anbefale dem til enhver, der ønsker en grundig og pålidelig service til en god pris. Tusind tak for et fantastisk resultat!

Reply from Alrens
Professionelt arbejde og god service. Kan varmt anbefales!

Reply from Alrens
Vi har for nylig haft fornøjelsen af at få udført en grundig rensning af vores fliser samt algebehandling og imprægnering af Alrens, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet.
Fra start til slut var kommunikationen med Alrens professionel og venlig. Teamet ankom til aftalt tid, og deres grundighed og effektivitet var imponerende. Fliserne, som tidligere var dækket af alger og snavs, ser nu fuldstændig nye ud.
Vi vil helt sikkert anbefale Alrens.dk!

Reply from Alrens
Alrens har gjort et fremragende stykke arbejde med at rense vores fliser og terrasser. Resultatet er imponerende – det hele ser næsten ud som nyt! De var professionelle, effektive og overholdt alle aftaler. God service og god pris, kombineret med deres opmærksomhed på detaljer, gør, at vi varmt kan anbefale Alrens til andre, der har brug for en grundig og pålidelig rensning. Vi vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden!