3.3

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

3.3

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Jeg vil allerførst advare alle der har…

Jeg vil allerførst advare alle der har lyst til at få en udesture hurtigt om at købe den her hos Aluhouse.
De er endnu ikke helt færdig med at udbedre en mindre utæthed.
Da vi fik tilbudet og underskrev kontrakten til udestuen fik vi at vide de ville være færdig med den i løbet af en måned.
De startede med at grave ud til fundamentet til april 2023. Det var allerede færdigt starten af maj 2023.
Fundamentet var meget flot lavet. Men, det var også andre folk end dem, der monterede udestuen.
I midten af maj kom så dem som skulle installere selve udestuen. Noget af det første de gjorde var at skære gevindstængerne af som skulle forankre udestuen til fundamentet. Montørene kom fra et firma, der hedder Dunord (dunord.dk)
De fik så sat udestuen op efter mangle komplikationer. De fik målt forkert så vinduerne ikke passede og der måtte bestilles nye.
For at montere skydedøre skruede de skruer op i tagrende til at holde profilerne. Det gjorde så at vandet piplede ud at tagrenden og ned på gulvet ved flere skrue. De udbedrede så dette ved at montere en yderligere aluminiumsforring i tagrenden.
i starten af 2025 manglede der stadig at blive monteret et aluminiumsprofil til at skjule tagkonstruktionen. Den kom så på i løbet at juli måned 2025-
Håndværkerne var meget svære at lave aftaler med. Adskillige gange dukkede de ikke op på de tidspunkter man havde aftalt. De ringede ikke og beklagede, men blev bare være.
Selve ejeren af Aluhouse, André, var i starten af byggeprocessen nogenlunde til at få fat i på telefonen, men han blev svære og svære at få fat i for at aftale noget. I perioder tog de slet ikke telefonen i firmaet.
Fordi byggepricessen var så forsinket og de ikke havde lavet det vi havde aftalt undlod jeg at betale et afdrag. Det udmøntede sig bare i en mail fra Aluhouse og en trusel om advokat.
Og som sagt i starten er de ikke fædrig med at udbedre en mindre utæthed. Det virker som om de har opgivet at gøre det færdigt og de er næsten umulige at få fat i.
Derfor HOLD JEG VÆK fra dette firma.
Vi er trods alt dog glade for vores udestue, som den er i dag.

November 6, 2025
Unprompted review