Amager Privatskole Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 3 out of 5 stars

Fantastiske lærere

Fantastiske lærere, dog en skoleledelse der på ingen måde er motiverende, kort før eksamen kom der brev fra ledelsen, de mente at 9 klasse burde starte forfra for min datter, min datter gik op og fik fantastiske karakterer. Ikke en ledelse der sætter sig ind i hvad der er op og hvad der er ned. Dog vil jeg takke de fantastiske MOTIVERENDE lærer der gør et godt stykke arbejde

July 3, 2025
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

amager privat skole er... speciel

eleverne har fået for meget matematik og de bandlyser apps som eleverne skulle bruge og en af lærende der bliv fyret lærte dem ''nogle ting'' og den samme var en pedo men han sagde han var på tidlig sommer ferie... uh lonnie giver for mange lektier

June 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

jeg blev taget i at sniffe en kæmpe…

jeg blev taget i at sniffe en kæmpe bane coke på min læres Gyat mens hun gav mig en våd hånd troll der gik jeg i 3. klasse var fr en kæmpe sigma. Nu går jeg i en skole i Grantoften det ville sige nu er jeg i den store league nu suger jeg sku coke på alle lærenes jadder stolt soldat ps god skole vis du ikke har noget i mod at blived truet med knive som om du er i et cartel

March 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

En skole kun for gennemsnittet

Vi havde vores barn i prøveperiode på Amager Privatskole. Til introsamtale virkede alt rosenrødt. Da vi talte med læreren fik vi indtryk af en seriøs skole som lagde børnenes trivsel stor vægt, foruden det faglige.

Vores barn fik halvanden måneds prøveperiode. I løbet af den periode blev læreren fyret, angiveligt fordi hun var "for meget af den tyske skole". For streng? Det var ikke vores barns indtryk.

På intet tidspunkt fik vi feedback på de ting vi fra familiens side gjorde for at vores barn skulle passe ind i klassen og falde til.

Da prøveperioden oprandt blev vi kontaktet med besked om at de ikke ville optage vores barn. De mente at vi skulle søge at få vores barn optaget på en skole for højt begavede, som "bedre kunne give de rammer barnet vil have gavn af".
Det lyder jo vældig smigrende, og vi har efterfølgende bekostet en børnepsykologs vurdering af vores barn.

Vi har et højt intelligent og nysgerrigt barn, som kan have svært ved at se hvorfor man skal lave opgaver som man allerede har løst før, og som er "alt for nemme", især når der ikke følger en forklaring med.

Vi må konstatere, at hvis børnene stiller krav, så passer de ikke ind på denne privatskole. Denne privatskole er til for dem som kan passe ind i gennemsnittet, så det bliver så let som muligt for lærerne.

Vi er selvsagt dybt skuffede. For os handler det ikke om at vi vil have vores barn på en eliteskole. Trivsel er vigtigere for os. Nu må vi se os om efter et alternativ.
Én ting er sikkert. Vi ser aldrig Amager Privatskoles vej igen.
Hvis de så blot havde kommunikeret i løbet af processen, så vi måske kunne have hjulpet til hjemmefra med at forklare vores barn hvad meningen kan være med "nemme" opgaver, nemlig at opbygge genkendelighed ved repetition og skabe et fundament af automatismer (ved eksempelvis tabeller).

Men nej.

October 25, 2020
Advertisement

VI ANBEFALER IKKE AT HANDLE MED AMAGER LILLE SKOLE

VI ANBEFALER IKKE, AT MAN HANDLER MED AMAGER SKOLE,

De ønsker at handle uden om de tilsendte handelsbetingelser, og indgåede aftaler trodser dette og forsøger at ændre den handel de selv har indgået med alle foreskrifter omkring handelsbetingelser og andet vedlagt ordren, trodser dette og forsøger at bringe et firma i uføre trods rene dokumentationer for, at forsinkelserne skyldes 3. part og er en engangs forseelse, samt information om dette når muligt. Hændelsen ligger måske nærmere til grund for, at de får tilbudt gratis møbler og forsøger at ophæve aftalen istedet med stor forsinkelser når produktionen er gået igang med at producere møblerne.

Vi syntes også offentligheden skal se dokumentation og hændelsesforløb også fra vores side. Vi har endnu ikke lagt ind på denne side, den mail Hans Gaarn sender omkring ønsket om annulering af ordre. Vi vil nu tillade os at anmelde Amager skole på trustpilot for at være en usikker erhvervskunde for de der skulle handle med dem i fremtiden og søger oplysninger om deres måde at handle på med erhvervsvirksomheder, en advarsel til, at de helt sikkert skal passe på hvis de handler med dem. Det er muligt at de normalt anmelder på alt desværre.

Kære hans Gaarn Svendsen, Amager skole.

Vi har i hele forløbet givet besked når der var nyt omkring leveringen. Så snart det har været muligt, det er klart, at vi ikke skriver hvis der ikke er nyt og hvis der er inden for samme få dage eller en uge.

Det er givet besked om, at godset var forsinket, samt der sluttelig desværre kom en Force majeure påråbelse fra jer, og ikke fra os som i i øvrigt skriver.

Vi vedlægger dokumentation. for de mails i har skrevet om dette. Vi har så sluttelig informeret omkring strejke i Frankrig ii forbindelse med den sidste forsinkelse omkring fragten, som desværre grundet dette kom ind over. Det var ikke umiddelbart noget som i ville tro på, og vi måtte frembringe bevis for dette via videos, lyd optagelser fra medier i Frankrig.

Det er igen med stor beklagelse at der grundet 3. part har været forsinkelser, det har helt sikkert været af menneskelig og maskinel art. Det er noget vi er sjældent ude for, og som her når det sker, så er det helt ude af vores hænder.

Det er en hændelse som er en ud af 1000 og desværre ramte den Jer, det beklager vi dybt igen.

I forløbet inden dette her indtraf forsøgte i at ændre ordren, da i kunne få gratis møbler et andet sted fra.

Var denne besked nået ind før produktionen var gået igang, og havde støbt stolene, så havde vi helt sikkert annuleret den.

Info omkring de mails vedr. force majeure i sender til os. samt info omkring de mails vi har sendt til Jer omkring forsinkelserne:

I SKRIVER SÅDAN TIL OS, NÆVNER, AT I IKKE TROR DET VI SKRIVER ER KORRETK!!

Kære Suzanne

Vi oplever en urimelig lang leveringstid, og har i tidligere mail gjort indsigelser.
Vi anser argument i vedhæftede tekst fra transportfirma og påberåb om force majeure for utroværdigt. Vi imødeser i løbet af to dage, en officiel dokumentation for at strejke umuliggør levering af møbler.

I modsat fald opfatter vi handlen som ophævet, og kræver det overførte beløb til furnbyox tilbagebetalt til skolens konto.

Venligste hilsner

Vibeke Borrisholt
Skoleleder Amager privatskole
Cand.mag. læring og forandringsprocesser

Sendt: 2. oktober 2017 0837
Til: Hans Gaarn Svendsen
Emne: Re: Jeg vil gerne kontaktes idag vedr møbelleverance

Jeg har desværre den 29. Modtaget denne her mail, dog er det inde for rækkevidde.

Som tidligere nævnt, så er dette her noget der ikke er forekommet før, vi er herre over, at sådan noget sker!

Info:

Med venlig hilsen/Best Regards
FURN BY OX ApS
7400 Herning

DOKUMENTATION:

Vi sender denne her mail med dokumentation for, at der er strejke og dokumentation for, at det vi skriver er korrekt!

MAIL TIL AMAGER FRISKOLE MED LINK TIL DIV. MEDIER MED STREJKE.

Godset er samlet op i dag og leveres næste uge

Please find below several links regarding this strike. Its in french, p
HER ER OMKRING STREJKEN I FRANKRIG, LÆS LEFIGARO FRA DENNE DATO!
lefigaro 2017092520011 20170925ARTFIG00264 greve des routiers ce qu il faut retenir de cette premiere journee de mobilisation.php

October 20, 2017

Is this your company?