Fantastisk service, profesjonelle, raske og ryddige. Det at jeg kom hjem fra jobb til en ferdig garderobe, og det så nesten ut som installatøren hadde vasket rommet før han gikk viser at de virkel... See more
See what reviewers are saying
Company details
Written by the company
Selskapet ble etablert i 2004 og har spesialisert seg på garderobe med skyvedører, og innredninger til private hjem, profesjonelle utbyggere, og entreprenører Amiga System produserer garderobe og skyvedørs løsninger med elementer fra tyske RAUMPLUS som er verdens største produsent av skyvedørs systemer. Vi er også forhandler av kurv-systemer fra markedslederen NORSCAN. Vi produserer også egen tre innredninger Amiga-Ecoluxe.
Contact info
Vesterveien 193, 4817, Arendal, Norway
- post@amigagarderoben.no
- amigagarderoben.no
Fikk nettopp vårt tredje skap fra…
Fikk nettopp vårt tredje skap fra Amiga. Det ble kjempebra, vi er superfornøyd!
Super bra service og lynrask levering
Super bra service og lynrask levering. Er super fornøyd med kjempefine garderobefronter!
Profesjonell og hyggelig kontakt og…
Profesjonell og hyggelig kontakt og gjennomføring.Veldig godt fornøyd med garderobene.
Fantastisk service
Fantastisk service, profesjonelle, raske og ryddige.
Det at jeg kom hjem fra jobb til en ferdig garderobe, og det så nesten ut som installatøren hadde vasket rommet før han gikk viser at de virkelig setter service høyt oppe.
Alt ser også ut til å være nøyaktig slik jeg bestilte det.
Kan virkelig anbefale.
Fine produkter levert og montert til…
Fine produkter levert og montert til avtalt tid.Kjapp og presis montør og hyggelig befaring med Kurt.
Veldig effektive og hyggelig service
Veldig effektive og hyggelig service.
Fantastisk flott service, kvalitet og løsning
Veldig hyggelig og flott service. Det er flotte fleksible løsninger og leverandør finner alltid god løsninger. Jeg har bestilt og kjøpt denne garderoben til 3 leiligheter og enebolig samt innredning av anneks. Alle soverommene er ulike i utforming, men Amiga garderoben er tilpasset perfekt løsning for alle. Første bestilling og levering var i 2019. De levere også i andre deler av landet siste levering var på Kongsberg til min datter som har kjøpt ny leilighet der.
Flott service.
Topp info, holder avtaler, hurtig tilbakemelding. Flott utstilling i butikk som er verd et besøk. Skyvedørene ble levert på min adresse i et speilglatt vinterføre. Ang pris som også er viktig er at Amiga garderoben ligger lavere i pris i et marked av andre skyvedører, av det jeg har fått. Sammenlignet med andre utstillinger som jeg har sett lokalt på ser det ut som at kvaliteten fra Amiga er i høysetet.
Utrolig fine og praktiske…
Utrolig fine og praktiske garderobeskap. Rask og trygg montering.
Kjempe fine dører og kanon bra service
Kjempe fine dører og kanon bra service. Hadde problemer med montering av soft close skinner på skyvedørene mine, fikk kjempe god hjelp av daglig leder og han på verkstedet/lageret.
Absolutt verdt hver krone.
Garderobe nr 6 levert i dag.Er…
Garderobe nr 6 levert i dag.Er superfornøyd med Amiga.Datter og svigersønn har og brukt dem til to boliger.
Prima arbeid
Hurtig levering, montørene kom på avtalt tid og gjorde et fantastisk arbeid. Anbefales på det varmeste!
Strålende jobb med flott resultat
Strålende jobb med flott resultat! Tusen takk.
Hyggelig møte i butikken
Hyggelig møte i butikken, fikk alt slik vi ville ha det.
Montering levert nøyaktig på avtalt tid, alt levde opp til over forventning, og ikke minst meget hyggelige montører.
Kvalitet og punktlighet
Har kjøpt til sammen seks skap fra Amiga garderoben. Like fornøyd hver gang. Skapene har vært levert akkurat slik de var bestilt. Veldig tilfreds med levering og montering til avtalt tid.
Strålende fornøyd
Vi har nå fått levert/montert vår femte Amiga Garderobe, og er strålende fornøyde med resultatet. Fikk gode forslag om innredning som viste seg å være perfekt for oss. Den nye garderoben løftet hele hallen vår. Kan varmt anbefale Amiga Garderobe fra Amiga System på His, Arendal.
Seriøsitet, kvalitet og puntlighet
Amiga står for oss for seriøsitet, kvalitet og puntlighet. Alt fra befaring til montering har opplegget fungert kjempefint. Montørene kom til avtalt tid, sogar før tiden, og jobbet godt sammen til begge garderobene var på plass. Vi er svært godt fornøyd både med kontakten i forkant, med garderobeløsningene og med jobben som er gjort. Amiga kan anbefales på det varmeste.
Veldig fornøyd!
Veldig fornøyd med kundeservice, montering og det endelige resultatet.
Jeg vil anbefale Amiga garderober på…
Jeg vil anbefale Amiga garderober på det varmeste. God service og dyktige medarbeidere! Hyggelig og dyktig på å finne gode løsninger og komme med forslag på de beste løsningene for deg.
Tett oppfølging og presise mtp avtaler.
Kjempefint og effektiv montering.
Alt i alt en svært hyggelig opplevelse.
Tusen takk for jobben og garderoben - jeg er veldig godt fornøyd!
Det er andre gang vi kjøper
Det er andre gang vi kjøper, og like fornøyd hver gang. God service i alle ledd fra dag en. Grundig og opptatt av kundens behov. Kom med gode forslag. Vi var tom borte og så på dører og profiler før vi kjøpte. Anbefales.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.