Annafieldkjoler

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Handl ikke med AnnaFieldkjoler!

Er AnnaField og deres kontaktfirma Estelle rigtige firmaer, eller er det snydefirmaer? Jeg bestilte og betalte en nederdel, en forkert nederdel kom fra Beijing, og der er ingen returadresse, ingen seddel i pakken som linker pakken til AnnaField. Der var heller ingen track-and-trace oplysninger, andet end et trackingnr. Hverken AnnaField eller Estelle svarer på mails om den forkerte nederdel og de penge jeg har betalt, eller Estelle svarer henholdende og vagt, jeg får ingen konkrete oplysninger. Beder man om sin vare eller pengene tilbage, svarer de bare ikke mere. Der er nu gået 2 mdr.
AnnaField har ingen mailadresse, kun en svarformular som de ikke svarer på. Det er for nemt for dem!
Handl ikke med nogle af disse firmaer.

October 8, 2018
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Hjemmesiden er falsk og de har slet…

Hjemmesiden er falsk og de har slet ikke de varer som er vist på hjemmesiden. er du "heldigt sender de dig en billig Kina varer som du alligevel ikke kan sende retur, men du kan været sikker på du får ikke det du har bestilt. De er ikke til at komme i kontakt med da de hverken har tlf eller adresse, den mail de har kan man slet ikke skrive til. Køb aldrig derinde. De trak også flere penge fra min konto end de skulle og jeg har aldrig modtaget varer. Jeg har prøvet et utal a gange at komme i kontakt med dem via et svar felt på deres hjemmeside, de svarer enten meget kort og usammenhænge eller slet ikke. Den pakke jeg modtog var der intet der indikerede at den var fra annafield, det er en kinesisk svindelside og på pakken er der et kinesisk tlf nr og adresse som nok slet ikke eksistere, det eneste som stemte overens var pakke nr på pakken med den kvittering jeg fik fra annafield så jeg vidste pakken var fra dem.. Køb ikke derinde!!!! De snuder en og trækker flere penge fra din konto over tid så hold øje med kontoen og at penge ikke forsvinder sjove steder hen!!! Måtte helt lukke mit kort efter at have handlet hos dem!!!!!! Det er direkte svindel og tyveri!!!

October 6, 2018

NUL STJERNER

NUL STJERNER - kjole bestilt 22/7 / 24/9 ikke ankommet. NUL kontakt ved reklamation. Mega surt ikke at tjekke Trustpilot først.
DON'T shop here !! Ordred and payed for a dress 22/7-2018 and it still hasn't arrived 24/7-2018. How sad I didn't visit Trustpilot first.

De bruge iøvrigt: estelle - at - promt-reply.com og ikke noget med annafieldkjoler... ! SO FAKE.

September 24, 2018

Fake hjemmeside

Fake hjemmeside
Ligesom alle andre har jeg fået tilsendt en forkert billig Kina vare. Fik desværre ikke tjekket herinde på Trustpilot inden øv.

August 31, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra denne…

Hold jer langt væk fra denne hjemmeside.
Bestilte primo maj en lang kjole i klare blå farver, men fik ultimo maj en mega lårkort kjole i meget triste farver.
Har skrevet sammen med firmaet i over en måned, og de har tilbudt, at jeg beholder den modtagne kjole og bestiller den lange kjole igen - så kan jeg få en rabat på 30% på min nye bestilling!!!! De har indrømmet, at der er sket en fejl, men de synes åbenbart, at det er mig, der skal betale for den fejl, som de har begået.
Det siger sig selv, at jeg ikke bestiller (og betaler) kjolen igen.

July 3, 2018
Advertisement

Du skal IKKE handle der!

Du skal IKKE handle der!
Jeg ønskede mig et bælte fra pågældende firma og min mor bestilte det. Det forkerte bælte ankom rettidigt, og nu har vi haft mail-korrespondance dagligt siden 29. august. De nægter at betale pengene tilbage, og kommer altid med: hvis vi sætter 20 Euro på deres konto vil de sende det rigtige bælte. Jeg har skrevet MANGE gange, at den ordning er vi ikke interesseret i! Vi vil have pengene tilbage! Nu har jeg fået nok, derfor sætter jeg en giga sur smiley ud her på dette firma 😤

October 17, 2017

Take a closer look