Anne Grethe Helenius Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Health & Medical

Information provided by various external sources

Til DIG der ikke vil acceptere et liv i begrænsninger, pga. smerter eller anden ubehag, kontakt mig og vi finder sammen den behandling der vil passe bedst til DIG. Jeg tilbyder flere forskellige behandlingsformer: Moderne akupunktur, massage, healing, terapi, fobi behandling.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Fantastisk mave/tarm-akupunktur

Har i flere år døjet med oppustethed. Men efter 5 behandlinger med akupunktur ved Anne Grethe kan jeg mærke en rigtig stor forskel - jeg er ikke i nærheden af at være så oppustet som tidligere, og føler ikke ubehag omkring maveregionen.

Tarmene reagerede allerede få minutter inde i behandlingen. Jeg er meget tilfreds med Anne Grethe's behandling - hun er dygtig :-)

June 11, 2018

Tak, for din fine anmeldelse. Det er super dejligt for dig <3

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk behandling Anne Grethe…

Fantastisk behandling Anne Grethe laver, jeg er meget tryg ved det, og har gode resultat af akupunktur behandlingen.

May 5, 2018

Reply from Anne Grethe Helenius

1000 tak for din fine anmeldelse, det har været en fornøjelse at køre ned til jer. Tak for tilliden.

Et helt nyt liv på 5 dage

Har i 18 år gået med smerter efter piskesmæld og haft problemer med at sove pga. Af det .
Prøvede så 5 dags behandlingen
Har fået et helt nyt liv , smerter kan nu holdes nede og jeg kan nu sove natten igennem
Så til jer med mange smerter , PRØV DET

April 12, 2018

Reply from Anne Grethe Helenius

Tak. hvor er det bare dejligt for dig

Rated 5 out of 5 stars

Anne Grethe får alle 5 stjerner fordi…

Anne Grethe får alle 5 stjerner fordi hun er en stjerne. Dygtig og kompetent, har fuldstændig styr på hvad hun laver. Både til massage og behandling med nåle. Kan klart anbefale et besøg hos hende

April 5, 2018

Reply from Anne Grethe Helenius

Tak for din fine anmeldelse

Et besøg værd.

Det altid skønt og besøge Anne
Og nyde en af hendes behandlinger.
Hun er helt bestem en fantastisk massør som jeg meget gerne anbefaler til andre.
Så tøv ikke med og besøge hende du/I vil ikke fortryde det.

April 4, 2018

Tak :)

Rated 5 out of 5 stars

Har fået rigtig god behandling.

Har fået rigtig god behandling.
Og jeg vil komme igen.

March 29, 2018

Reply from Anne Grethe Helenius

Tak, for din fine anmeldelse. Glæder mig til at se dig igen.

Bedste massør der findes

Bedste massør der findes. Føles som en lille ferie at komme til en behandling hos Amrite. Ville give 10 stjerner hvis det var muligt!

Reply from Anne Grethe Helenius

Tak for din fine anmeldelse :)

Rated 5 out of 5 stars

Anne Grethe er yderst professionel og…

Anne Grethe er yderst professionel og rigtig dygtig. Det var en fornøjelse at få massage af AG. Som gravid har man især brug for massage og det var så behageligt og afslappende. Så jeg kommer helt sikkert igen mange gange.

tak for dine søde ord.

Rated 5 out of 5 stars

Et besøg hos Anne Grethe kan i den grad…

Et besøg hos Anne Grethe kan i den grad anbefales. Jeg døjer meget med smerter i nakke og skuldre og det eneste der rigtig hjælper er at få massage her.
Men det er ikke kun massage der er værd at prøve. Jeg har lært tankefelt terapi hos Anne Grethe og det har hjulpet mig igennem svære eksamener, jobsamtaler mm.
Besøg Anne Grethe, det vil du aldrig fortryde😊

Reply from Anne Grethe Helenius

Tak for den fine anmeldelse :) Du er også rigtig god til at tage det du lære til dig.

Kan klart anbefale Anne Grethe

Kan klart anbefale Anne Grethe, hun er virkelig dygtig og kompetent. Hun ved hvad hun laver og man mærker virkelig bedring når man har været kunde hos hende- jeg anbefaler hende flere gange i ugen til andre :-)

Reply from Anne Grethe Helenius

Tak for dine fine ord. Du er nu også sød til at sende folk til mig :)

Dejlig massage

Dejlig massage i hyggelige og afslappende lokaler, med god afslappende musik. Jeg vil klart anbefale Anne Grethe Helenius.

Reply from Anne Grethe Helenius

Tak,for din fine anmeldelse :)

Rygproblemer

Har af og til problemer med ryggen og de gange det sket har det altid hjulpet med et besøg hos Anne Grethe. Så kan kun anbefale dette sted

Reply from Anne Grethe Helenius

Tak for din anmeldelse, så dejligt at kunne hjælpe dig.

Healing - kan helt klart anbefales 👍

Smilende velkomst , så man allerede fra start føler sig tilpas 😊
Anne Grethe sætter sig grundig ind i ,hvilket problem man søger hjælp til og gør alt for at man er tryg både før og efter behandlingen 😊
Kan kun anbefale at man prøver Healing 👍det er fantastisk både for krop og sjæl 😊 Man kan næste svæve bagefter , så afslappet er man 😊
Kommer snart igen 😊

Reply from Anne Grethe Helenius

1000 tak for dine søde ord :)

Take a closer look