Flick Anticimex Reviews 22

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi har problemer med kryp som ihvertfall oppfører seg som lopper, uidentifiserte stikkende insekter. Meldte fra til styret som har bygningsforsikring gjennom if, som igjen bruker Anticimex. De... See more

Rated 5 out of 5 stars

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

De bestrijding is prima, opzeggen contract is bijna oplichterij.

De bestrijding is prima, maar als je eenmaal wilt opzeggen ivm overstappen naar een derde partij, dan geven ze niet thuis. Dan moet je een mail sturen met daarin het originele contract (4 jaar daarvoor afgesloten). Vervolgens hebben we die gemaild. En factureren ze vrolijk door, na het bellen hierover, wordt er doodleuk gezegd dat ze geen opzegging binnen hebben en zit je er nog een jaar aan vast, maar wij hebben verzendbewijzen, dus wordt het een helaas een onnodig hard spel.

January 12, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vi har problemer med kryp som stikker dag og natt.

De kom etter en uke, legge til at vi kan ikke lufte da krypene kommer inn fra balkongen, han var her i 12. Minutter, så på bilder av stikk, tok bilde av noe som kunne være et skadedyr, så forran stuevinduet og bak to sofaputer. Det var det.

Fikk melding om at de ikke kunne se på bildet at dette var noe skadedyr. Og de ber oss om å finne selv og ta bilder og sende til dem. Dvs, de har ikke sett hverken ute eller inne etter skadedyr selv.

Vi får ikke luftet, kjøpt to luftrensere til forferdelig mye penger, og får stikk dag og natt uten at noe mere blir gjort. Anticimex er også svært uhøflige i mail frem og tilbake, og har avsluttet saken. De har virkelig ikke gjort noe som helst, vi er i sjokk over at det går an å være så til de grader uprofesjonelle og kyniske.

January 5, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har fått borebiller I kjelleren og…

Jeg har fått borebiller I kjelleren og i låven.
På befaring ble jeg lovet at jeg skulle få en behandling og at han skulle skrive i rapporten at det anbefales på det sterkeste.
Så kom motbøren. De virker som de prøver å finne hvilken som helst utvei for å slippe å ta jobben.
De mener borebillene Har vært der i 50 år. Dette angrepet er helt ferskt. Jeg ringte opp i systemet I Anticimex og møtte en arrogant drittsekk.
Masse kverulering,fravikelse og arroganse.
Dere burde skamme dere. At dere kan behandle folk slik.
Dette kunne vært løst på en enkel måte
Styr unna Anticimex for alt det er verdt
Avoid at all cost!!

July 3, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Høy regning for ingenting!

Dere kom på besøk til oss og gjorde absolutt ingenting annet enn å poengtere det opplagte. At en mus kom seg inn i huset og at det var uklart hvordan. Høy regning for vanskjøtsel!!!! Skam dere!!
Erin Beth Braaten

January 21, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Besigtelse af flagermus til overpris

Besigtelse af flagermus. Tog 4 billeder og konstaterede samme som jeg havde nævnt i telefonen. Var der max 20 min. Nu faktura pålydende 1.330kr trods tlf med pris på 1000 kr.
så de kører med en timepris på knap 4.000kr.

Dyre lære penge. Vil aldrig anbefale dem til nogen.

August 11, 2023

Anticimex Nederland, waardeloze garantie

In 2018 anticimex ingeschakeld om ongediertebestrijding te doen ( bruinrot, houtworm etc). Met tien jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. In 2022 een controle aangevraagd wegens verdachte sporen maar toen moest ik ineens 1250 ex btw gaan betalen voor die zgn. garantie. Ik heb via mijn rechtsbijstandsverzekering (deels) mijn recht moeten halen. Geen aanrader dus.

July 6, 2022
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse

Vi havde et rimelig slemt tilfælde af væggelus og fik tekniker Julian på vores sag. Det har været en rigtig god oplevelse. Både dygtig, seriøs og rar mand, der aldrig blev træt af vores mange spørgsmål. På trods af vores tilfælde vist var slemt, slap vi af med det efter 1,5 måned :-)

October 28, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Dyr dyr skuffelse

Jeg blev lovet en masse i telefonen omkring en inspektion af vores problem af fluer. Jeg sagde de var langt dyrere end nogle af de andre jeg havde snakket med. Fik lidt rabat, men blev også lovet, at de kiggede over alt og kom til problemet var væk.

Jeg luftede selv ud flere gange for at slippe af med fluerne der boede i vores vinduer. Det betød, at da de kom på besøg var fluerne væk. Jeg fik derfor hverken inspektion eller behandling og fik blot at vide, at de ikke ved hvorfra problemet kommer, da der hverken lugter af døde dyr eller jeg bor beskidt.
Når jeg henvender mig til dem, får jeg mail tilbage, hvor der bliver snakket uden om, de vil ikke halvere regningen som jeg har foreslået og de vil bare sende en mand ud igen.

Er så skuffet! Troede vi betalte for service og for at komme til bunds i hvorfor fluerne kommer. Nu står jeg bare tilbage med en kæmpe regning, er problem der kommer igen næste år og ingen hjælp. Kan på ingen måde anbefale dette firma.

September 22, 2020

Utrolig lugtesans

Blev ringet op af en “tekniker” efter af jeg havde anmeldt rotter hos vores nabo , men han havde været på adr. i sidste uge i anden anledning og kunne fortælle at der ikke var rotter det kunne han nemlig lugte.............. Det på trods af at jeg havde set rotter der inde , men det kunne ikke passe sagde han.

June 22, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Jeg har egentligt ikke noget at brokke…

Jeg har egentligt ikke noget at brokke mig over i forhold til servicen. De var hurtig ude, og overholdte det aftalte.
Men myrerne lever i bedste velgående. Det har intet hjulpet, selv om de har været der to gange, så vil ikke anbefale dem til myrer bekæmpelse.

June 3, 2020

Anticimex Nederland

Vandaag contact opgenomen met anticimex, omdat we thuis last hebben van mieren. Volgens de website van anticimex hebben ze een bestrijdingsaanbod voor bedrijven en thuis.
Na diverse telefoonmenu's te hebben doorlopen krijg je uiteindelijk een medewerkster aan de lijn. De situatie uitgelegd, waarna de treffende reactie volgt: 'Ik zal het even navragen, maar volgens mij doen we op dit moment geen particuliere klanten.' Na te hebben moeten 'genieten' van een wachtmuziekje kwam inderdaad die mededeling. Op mijn vraag waarom op de website toch duidelijk wordt gesproken over bestrijding thuis, werd niet ingegaan. Al met al zeer slechte service!

May 22, 2020

Fup firma

Fup firma, har lavet en service aftale med dem, har så lige fundet ud af de kommer kun 1 gang om året, men jeg skal selv efterse rottespæren 11 gange, og de skal have 900 kr for det , opsigelse kun 1 gang om året, det er sku lidt svært at opsige når de sender fakturaen ud 4 mdr efter , og har prøvet at opsige. HOLD JER LANGT VÆK FRA DET FIRMA.

December 6, 2019

De overholdt ikke aftalerne

De overholdt ikke nogen af deres aftaler, Når man rykkede deres kundeservice, lovede de at man ville blive kontaktet af en chef. Det skete bare aldrig. Først næsten 3 uger senere bliver jeg kontaktet af en tekniker, der så ville komme samme dag.
Jeg bad ham blive væk da jeg ikke kan have tillid til at de kan løse opgaven, når de ikke overholder nogle af deres aftaler

September 30, 2019

Spild af penge

Spild af penge,
Vi har store rotte problemer og en fast aftale med Anticimex.
De kom først 1.5 mdr. Efter anmeldelsen af rotter og satte gift kasser op. De skulle så komme hver 14. Dag og tilse kasserne det gør de ikke- min nabo har ikke fået tilset si e fælder i 9 uger og jeg har ikke i 3.5 uge.

Når jeg ringer og efterspørger et besøg fra dem, lyver kvinden der tog telefonen og siger at de har været her!!!
Hun var uforskammet og først da jeg siger at min have er aflåst- kommer hun med undskyldningen at rottemandens bil har været i stykker!!
Før det var undskyldningerne at når beboere i leje boliger selv ringer i d så forvirre det dem! Ja, undskyldningerne har været mange!
Pinagtigt og uproffesionelt!

Nu skulle man så tro at jeg ville få tjekket mine fælder efter at have rykket dem flere gange pr. Telefon- men nej det er nu 3.5 uge siden og jeg har intet hørt!

Når man betaler for en ydelse, som firmaet lyver og siger at man har fået- så er der et stort problem, vil jeg mene!

August 23, 2018

Ubehagelig og dårlig kundeservice

Jeg har her d 23/7-2018 og 25/7-2018 haft en meget ubehagelig og uprofessionel oplevelse med Anticimex. Det er både med kontoret og teknikkeren. Kan absolute ikke anbefale at tage kontakt til dem, de kender ikke ordet kundeservice.

July 25, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Kundeservice på aller nederste hylde...

Jeg skrev nedebstående mail til Anicimex og nu 3 dage efter (inkl. Weekend) har jeg intet hørt. Tværtimod har jeg fået en faktura.
Jeg vil anbefale alle at finde et andet firma, uanset hvad service i måtte have brug for.

Hej Anticimex

Nu vil jeg prøve at gribe den her situation konstruktivt an, men samtidig gør det klart at jeg ikke er tilfreds.

I forgangne weekend støder jeg på jeres hjemmeside ifb. Med en google søgning på en løsning af vores myreproblem.

Man kan udfylde felterne i et skema, og blive kontaktet hurtigst muligt.

Jeg hører så ikke fra jer indtil her til formiddag fredag d. 22/6 hvor jeg til min store forundring får sms om, at der er en tekniker på vej.

Jeg kontakter herefter jeres kundeservice og snakker med Michael. Her beder jeg ham om at fortælle jeres tekniker, at der ikke skal laves noget før jeg er hjemme.

To timer senere ringer min kone og fortæller der har været en af jeres tekniker forbi og udføre arbejder på min ejendom. Det stemmer slet ikke overens med min forventning til jer.

Kontakter herefter jeres kundeservice igen, og fanger samme Michael, og oplyser ham hvad der er sket.

Michael oplyser han ikke har nået at kontakte teknikkeren, grundet mange telefon kald hvilket jeg ikke kan bruge til noget. Vi aftaler at teknikkeren skal kontakte mig, jeg har dog endnu ikke hørt fra ham, men modtaget en servicerapport pr. Mail.

Jeg er blevet bedt om, at blive kontaktet, og så kommer i med en times varsel, og udfører et stykke arbejde jeg endnu ikke har godkendt og bestilt.

Antager jeg vil blive tilsendt en faktura for jeres udførte arbejder, hvortil jeg på forhånd kan oplyse, at jeg ikke er har i sinde at betale denne.

Forventer en reaktion fra jeres side.

June 25, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Ny kontrakt pr 1/1-17 3 årlige besøg og…

Ny kontrakt pr 1/1-17 3 årlige besøg og fri tildkald, ingen besøg det første halve år derefter meddelte firmaet at kontrakten blev ændret pr 1/9 til ikke at omfatte frie tilkald da det var for dyrt for firmaet havde på dette tidspunkt slet ikke haft ordinær besøg kun 1 tilkald hvor de udleverede 1 spand rottegift (fandt senere ud af at det var meget ulovligt at udlevere ) der blev lovet et opfølgende besøg men selv efter flere henvendelser til firmaet kom der ingen teknikerbesøg .totalt useriøst har bedt firmaet om at fjerne deres materiel det kan de ikke engang overkomme ,har også bedt om at få halvdelen af indbetalt beløb retur da de ikke har overholdt de 3 besøg .
Kan kun sige hold jer langt væk fra dette firma

March 5, 2018

Is this your company?